tjejhelg

Helgen började bra med en filmkväll med alla mina bästa. Vi gosade ner oss i vardagsrummet och kollade på "baksmällan". Den var grymt bra, och jag ska nog själv göra en sån resa någon gång! Vid klockan tolv gick dom flesta hem, förutom Shala och Lundström som sov kvar hos mig och vi kollade även på "män som hatar kvinnor". Mycket bra, mycket bra!

Dagen efter ville dom se filmen igen, så det blev andra gången på mindre än ett dygn jag såg "män som hatar kvinnor". Sen kom Agnes och Moa och hälsade på och som ville så gärna se den dom med, så det blev tredje gången i mitt liv och på mindre än ett dygn jag såg filmen. Snacka om att jag är trött på den nu.

Sen åkte jag hem till Hjelte och sov där. Vi tittade på "what happens in vegas". Asbra verkligen.
Vi hade det jätte mysigt både igår och idag.
Idag klädde hon ut mig till 80 tals brutta, haha har aldrig varit så snygg tror jag. Duktig Issa.

När jag kom hem idag tog jag en promenix med Lundström och Agnes. Eller Agnes var inte med på den långa rundan, eftersom hon är en lat människa. Hon kom sen när vi satt på bänken.

Nu ska jag sova .


jag saknar dig :(







Hjeltes inlägg!

SHUUUUE bitches Isabelle Hjelte aka. the one and only här va!
Sitter här hemma hos mig & myser med mandan, äter våra egenlagade scones (asabasa nice) & dricker te. Jag gillar det !
Ska checka movie sen också! Myskväll på hög nivå!

CHAAACHAAA! PUSSAR FRÅN HJELTE

klassens kväll


Igår hade vi klassens kväll med 9b och 9c. Dom andra två klasserna fick inte vara med.
Här kommer lite bilder :)









23 augusti

Helgen har varit gosig! I fredags skulle jag sovit hos Amanda med henne och Bella, men jag mådde inte så bra, så jag hade myskväll med pappa och Karin.

Igår (lördag) kom Emilia ner till mig på morgonen, vi tittade tv, gick hem till henne, handlade godis, tog en promenad hem och kollade på den gröna milen, sen sov hon hos mig! Det var massa mys.

Idag åkte jag Emilia och hennes mamma Ulrika till Sofia, Juri och deras bebis Evelina som jag är moster till. Hon var på mycket bra humör idag och jag gosade med henne hela tiden. Nu är jag hemma och chillar för imorgon är det skola.







21 augusti

Jag är på ovanligt bra humör hela tiden och jag älskar det! Förutom när jag kommer hem, då blir jag sur och jag vet inte varför. Jag vill inte vara suris. Jag har i alla fall haft kul i skolan idag och det är bra.

Vet inte varför jag bloggar egentligen, vilken anledning har jag och vad har jag för anledning? Inget intressant skriver jag iaf, så kanske ska sluta. Vi får se hur jag gör.

puss

kladde-k

Andra skoldagen idag och jag trivs ganska bra fortfarande, men det jobbiga kommer det också. Älskar min klass gör jag i alla fall, dom är underbara! Och jag sitter med Amanda i klassrummet, kan det bli bättre ? ;)
På SO:n idag var jag på mitt skrattigaste humör och jag skrattade åt allt Amanda gjorde så hon kände sig lite kränkt, haha.
Efter skolan åkte jag hem och läste " sagan om isfolket", böckerna är så bra. Och så kollade jag på tv. Men sen kom Emilia och tvingade ut mig på promenix så jag fick väl lov att följa med då. Och vi tyckte vi varit så duktiga så vi gick hem till henne och bakade en kladdkaka. MUMS !

Nu ska jag gosa ner mig i sängen på fortsätta på den 7e boken av 47.






puss

hårfärgning

Skolan var tråkig som vanligt. Äldst nu då, och det känns ingen skillnad alls. Och vi ska sluta halv 4 på fredagar :O det var det värsta dom kunde göra mot oss. Efter skolan följde jag med Agnes när hon skulle klippa sig, sen gick vi hem till henne och färgade våra hår. Mitt rött och hennes blonda slingor.
Nu ska jag sova snart, eftersom jag är tillbaka i verkligheten!



första skoldagen

Idag börjar som sagt skolan, och jag är redo. Kl 13.00 ska jag vara där och då ska vi samlas i aulan tror jag.
Nu ska jag blåsa håret och platta och fixa, sen är jag klar :)



you can

Låten passar in på allt jag känner och tänker..



agnes place

Sitter hemma hos Agnes med henne Issa och Issa. Mycket trevligt vill jag lova. Idag har vi fikat på Engel, vandrat runt på stan, köpt hårfärg och nu sitter vi här. Moha habibi har också varit med.
Imorgon ska vi ha hårfärgar dag. Dock så är jag lite udda eftersom dom andra ska färga blondt och jag rött.








amanda

disneynörd

Mina favoriter, eller har väl många fler. Men här är några :)






hallelujah

Tre filmer är avklarade och det blev Atlantis, Lilla Sjöjungfrun och Mulan. Helt okej! Och chokladbollarna var as goda.

Nu sitter jag här och lyssnar på Hallelujah - Jeff Buckley. Jag är vekligen behov av lugn och ro och den låten fixar det.





chokladbollar och disney

Jag vaknade för ungefär en timme sen för min pappa kom hem på lunch. Jag har nyss bakat chokladbollar som jag ska ha när jag ska kolla alla mina disneyfilmer. En ensam dag vill jag ha idag. För sen när skolan börjar ska man ju ändå träffa folk hela tiden. Det är skönt att vara lite ensam.

På onsdag börjar ju skolan och det ska bli jävligt skönt att få tillbaka lite rutiner :)








disneynörden

jag är bra

Snacka om storstädning, jag är så duktig! Jag dammsugit, dammat, torkat, skrubbat, tvättat och allt vad det heter. Nu har jag bara en tvätt kvar att hänga och sen är jag klar för idag. Dutti dutti Manda :D












kram från städtanten

städdag

Man kan verkligen säga att det var vattenfestival igår. Det regnade hela kvällen och man blev dyngsur. Men jag träffade ändå massa trevligt folk som jag inte träffat på hundra år. Så det var ganska trevligt. Tessan sov hos mig, men hon var med Johan hela kvällen. Dom är dumma :)

Nu har Tess åkt från mig och jag ska ha städ och tvätt dag. Har redan börjat packa upp allting och sen blir det damning och dammsugning.



vi är söta!







pussochkram 





packapackapacka

Vet inte varför jag sitter här, jag måste packa, om en timme går tåget hem till Ludvika.
Streeeessa nu Amanda

Hemma igen

Nu är jag hemma från seglingen. Och det är as skönt, för jag har inte alls varit på seglar humör. Ville bara hem. Och nu är jag ju hemma :) Sjuk har jag blivit också, mamma har smittat mig. Fast det är inte så farligt., en liten förskylning känns det mest som.

Jobbig bussresa var det hem. Först tog vi en buss från Vaxholm in mot Stockholm. Men vi fick byta mot tunnelbana vid Danderyds sjukhus. Sen kom vi till city terminalen och innan bussen gick mot Falun gick vi lite på stan och käkade och så. Sen åkte vi hem.

Imorgon far jag till Ludvika igen med Tessan. Det är vattenfestivalen så vi ska väl spendera lite tid på stan. Eller hon kommer nog mest spendera tid med Johan. Så jag får umgås med mina andra vänner. Det ska bli kul att träffa pappa också, det var alldeles för längesen.

Om ett tag ska jag försöka sova lite.














pusssss

Sista veckan

Nu har sista veckan på sommarlover börjat. Och jag skulle lätt kunna sätta mig här och gråta, jag vill ha sommarlov hela tiden. Sista veckan ska spenderas med segling med familjen. Det ska bli massa mysigt, även om jag hellre hade varit hemma och varit med vännerna så mycket som möljigt. Men nya båten är stor och mysig så det blir nog ändå bra.

Jag är inte på världens bästa humör idag tror jag. Men jag försöker hålla humöret uppe ändå. Man kan ju inte gå runt och vara sur.

Aja, jag kommer hem på fredag. Vi får se om jag hinner blogga nånting på båten. Ha det bra alla, hejdå!












amanda lindholm

tacos

SHULULULU
Jag har träffat Evelina nu :D Finns det något sötare eller ? svar: NEJ
Hon var på lite dåligt humör i början men hon lugnade ner sig mot slutet, då hon fick ligga hos mig (A)
Jag kunde inte slita blicken från henne, hon var så jädrans söt. Hon bara låg där och kollade på mig och drog sig i kinderna. nu vill jag att dom ska flytta in i lägenheten så jag kan hälsa på jämt!

Sen åkte jag Cissie, Sara och Tess ner till slussen och käkade tacos på en bänk, det var asmysigt.



mostrar och bebis <3


Evelina <3


jag cissie tess sara <3


singising

 

Nu tänkte jag lägga in detta, jag sjöng på skolavslutningen och vill att ni ska få lyssna på det :)

Ludvika helg

För ungefär en timme sen kom jag hem från Ludvika. Jag har haft en jätte trevlig helg med Minis och Tess, även fast Tess mest har umgåtts med Johan. Hela lördagen var Tess med Johan så då var jag med Minis. Vi kollade mest tv hela dagen. Men senare kom Tess och Johan dit, och vi kollade skräckfilm. Fyfan vad rädda vi var, det var kolsvart och tomt.

Idag ska jag hälsa på Evelina och ikväll ska jag äta tacos med Cissie, Sara och Tess ute i naturen. Massa mysigt!

Fia skickade en bild på Evelina igår, här har ni henne :)



Världens sötaste <3

Bebisen

Jag har blivit moster, bebisen har kommit nu och det blev en Evelina :D:D:D::D
Jag gråter av lycka. Välkommen hit lilla älskling !
Jag var påväg hem från stranden och nästan utanför mitt hus med Tessan, så får jag ett sms från Juri där det står: Hej moster Amanda, mvh Evelina !
Jag bara skrek och sprang in till mamma och Tomas som inte hade fått reda på det än. Fyfan vad underbart.

Annars har jag bara varit på stranden med Tess, Cissie och Sara idag. As fint väder ända tills nu när lite moln kom.
Men det sket man väl i för jag är så himla glad ändå :D












Pussar och kramar från moster Amanda!

skånsk dialekt

HEJ mitt nya sätt att prata på är på skånska, så allt jag skriver nu är på skånska :D
Jag, Cissie, Sara och Tessan åkte en sväng till mcdonalds och käkade pommes frites och glass, för det var gott.
Alla som inte känner oss tyckte nog att  vi var dumma i huvudet. Men nu ska jag förklara för alla er hur läget ligger till, vi är underbara! Jag menart.

Det är jag som är Jonas Mitander! Nej förlåt Cissie men nu försökte jag stjäla din roll :(






godnatt, inte än. men ändå :D

danstjejerna

FIkan var jättemysig, det var såkul att träffa alla igen. Först var vi på Engel och myste, och gjorde lite planer för framtiden. Sen gick vi ner till piren och satt där och pratade och skrattade, Helt underbar dag måste jag säga. Tråkigt bara att Lina ska flytta.



Lina <3

 
alla                                                            emma och amanda


dagens



Det här är då dagens klädsel, enkel, somrig och ljus :)

nyvaken

Shosan 
Vaknade för en liten stund sedan, fast har till och med hunnit duscha och äta.
Just nu ligger min storasyster på bb, för hon ska föda barn idag. Det är hur spännande som helst!
Jag själv ska ta mig en sväng till Ludvika och fika med mina danstjejer. Lina ska ju flytta så det blir väl ett litet avsked.
Bilder kommer senare.







pusshej

5 augusti

BU

Nu hade jag tänkt såhär, jag ska börja blogga igen. På allvar! Lite wannabe Tessan kanske, men hon har inspirerat mig.
Min sommar har varit underbar även fast det inte har hänt så jätte mycket.

Två resor till Stockholm, en med pappas familj och en med vänner. Inte för att vara elak eller så, men den med vännerna var faktiskt roligast. Det blev lite skansen och massa stan.

Jag har också sovit en hel del hos Agnes, vilket har varit massa mysigt. Och alla andra vänner i sommar har varit gosiga dom också. Men sommaren är inte riktigt slut ännu, och jag har faktiskt saker kvar att se fram emot.

Idag var solen framme och kikade på alla bikinikroppar en stund på förmiddagen, så jag tog tillfälle till att blotta mig själv i bikini för den underbara solen. Låg ute på taket med Tessan och läste sagan om isfolket. Är inne på femte boken nu och jag kan inte säga annat än att serien är underbar.
Sen tröttnade solen på att se oss, så den gömde sig bakom molnen. Tessan åkte och spelade match i Leksand och jag fortsätte läsa min fantastiska bok. Har även myst med mamma lite.



Moa Agnes och Agnes på bilden var med till Stockholm.
Och även Issa, Axel, Per och Marcus :)



Sara jag och Cissie bjussar på bild !
Har varit i Falun ungefär en vecka nu och jag har självklart
umgåtts med dom här och Tess och Ellen. HJÄRTA


Nu ska jag fortsätta mitt läsande, kram !


 


RSS 2.0