Firande i efterskott

I helgen var pappa och Karin här på besök. Vi firade både pappa och Adrian i efterskott, var ner på stan en sväng och Adrian fick välja ut någonting på leksaksaffären. Han hade nämligen fått pengar av min farmor. Det blev såklart en lastbil och grävmaskin, vad annars?
 
 

Måndag igen

Måndag igen och Adrian har varit på förskolan. Jag gick och lämnade honom med Alfred imorse, sen tog vi en promenad med Mirka. Efter promenaden gick jag hem, tog det lugnt och åt havregrynsgröt. Nu har vi hämtat Adrian igen och när André slutar jobbet ska vi åka och veckohandla. Den här veckan ska vi testa att äta helt veganskt. Vi blev intresserade att se hur det påverkar kroppen och ens mående. Sen kanske vi inte blir 100% veganer. Men det ska bli kul att se om man mår nå annorlunda och sen införa några dagar i veckan med den kosten. 
 
Några fina bilder på alla mina pojkar <3
 

En lugn och mysig helg

Just nu är jag inne i sen så bra period, jag mår verkligen jättebra. Jag bara njuter av mina fina söner och våra dagar tillsammans. I fredags var Adrians lediga dag från förskolan och det regnade ute, så vi gick omkring i pyjamas hela dagen. Jag skypade i några timmar med Emilia och vi pratade ihop oss lite om hennes bröllopsplanering. Det ska bli så kul att min bästa kompis ska gifta sig!! 
 
Igår gjorde vi oss iordning och åkte till Valasjön för att fira Andrés mamma och bror. Vi blev bjudna på god mat och fika och hade en jättetrevlig kväll. Vi fick dock åka hem ganska tidigt eftersom Adrian var supertrött som hade vaknat klockan 6 på morgonen.
 
Idag har vi också bara haft en mysdag. André rensade ur sin garderob, jag beställde hem nya träningskläder till alla mina mysiga höstpromenader. Sen tog vi även en promenad i regnet, det är på någon vis väldigt uppfriskande att gå i regn. Vi har ätit linssoppa och pratat massor om framtiden. 
 
 

Adrian 3 år

Adrian fyllde 3 år i fredags och vi hade kalas hela dagen. Han var så exalterad och lycklig över alla som var där och över sin tårta. Jag älskar att se honom lycklig. Min fina kille!
 
 

RSS 2.0