mår bättre

Mår ganska bra nu och har inte spytt någonting idag.

dream a little dream


sjuka tjejen

Fick magsjuka igår. Hela magen bubblade och jag spydde som en gris. Har dock inte spytt någonting idag, så jag ska nog bli frisk snabbt. Efter det här kanske alla mina sjukdomar är över. Hoppas verkligen det!
ge mig lite sommar kanske?

klantig ?

Ett bad brukar alltid vara uppfriskande. Ända tills man med rakhyveln köttar ett stort jack i nageln. Blödde som tusan kan jag lova er. Nu måste jag ju diska med diskhandskar.

saknar min prins

Nämnde i ett inlägg tidigare att jag hade huvudvärk. Men det är inte bara det som spökar. Snorig, krasslig, ont i magen och hängig. Känner mig inte alls pigg, men samtidigt har jag aldrig tid att vila. Kroppen orkar inte med just nu.
Måste plugga lite och städa. Älskligen kommer hit på torsdag, äntligen !

låt mig vara

Pallar inte att folk ska försöka bestämma över mig och berätta för mig vilka val jag gör som är dåliga och vilka som är bra. Jag vill bara bestämma själv, få tänka på mig själv, kunna ta lärdom av mina egna misstag osv. Utan att någon berättar för mig hur jag ska göra. Vill inte gå runt och ha ont i magen och vara oroad över hur andra ska reagera över det jag gör. Låt mig vara, låt mig lära mig av mig själv.

plugga

Efter en lång dag i skolan, med huvudvärk (tredje dagen i rad) sitter jag nu hemma och pluggar. På schemat står lite engelska, matte, religion, historia och svenska. Känns bra, not. Är seg i huvud och kropp, men måste till skolan. Kan inte sacka efter.

blandade bilder från helgen


Gina Tricot - klädd

Hade en superbra helg med älskling, vänner och familj. Lite bilder får ni senare.
Om cirka 10 min ska jag gå mot bussen för att sedan spendera en lång dag i skolan. Här har ni dagens outfit.
Spetströja - Gina Tricot, Jeans - Gina Tricot, Långkofta - Gina Tricot, Halsband - fick av André på min födelsedag!

macarons

Har macarons för första gången. Det tog några timmar och de blev inte alls lika snygga som på bilden nedanför. Men sjukt goda ska ni veta.
Imorgon kommer min älskling, wiii.

födelsedagsbak

Bakade som en liten dåre igårkväll, ska baka mer idag.
Havrekakor
200 gram smör
2 dl socker
6 dl havregryn
3 dl vetemjöl
1 tsk hjorthornsalt
Blanda ingredienserna, rulla till små bollar och tryck ut med en gaffel. 180 grader i ugnen och låt stå inne ca. 10-12 minuter.

new in

Här har ni grejerna som jag köpte i torsdags.
Sakerna jag köpte innan nyår ska ni få se sen.
Tröja från HM
örhängen från glitter

mycket på g

Nu jäklar har jag äntligen orkat lägga in bilder på datorn.
Mycket på g just nu känns det som. Vill spendera så mycket tid jag kan med André, jag fyller 18 år på söndag och jag har en skola att sköta.
Hade det i alla fall jättebra hos André i helgen och han kommer ner till mig på fredag. Hela helgen ska jag firas med vänner och familj och jag är så himla glad.
min finis <3

calm music for studying

Försöker plugga, men det går segt. Det är det som är det jobbiga med att man måste göra nästan allt skolarbete på datorn. Man lyckas hela tiden klicka in på sidor som inte har med skolarbete att göra. Tack facebook och bloggar.
Har i alla fall hittat lite mysig pluggmusik. Jag kan nämligen inte lyssna på låtar med text, för då blir jag för koncentrerad på det. Därför lyssnar jag på en skiva som heter calm music for studying. Den hittar ni HÄR!

we found love

Vill lägga upp bilder på tröjan och smyckerna som jag har köpt. Men har ingen sladd till kameran, buhu.
Sitter i alla fall hemma hos älskling, han är på jobbet så jag städar lite på hans rum. Snäll som jag är.

hos min gos

Blir nästan arg på mig själv för att jag bloggar så lite. Känner mig som en tråkig människa. Men jag spenderar denna helg hemma hos André och jag vill som jag har sagt innan inte logga bort den.
Åkte hit i fredags efter skolan och vi har haft det jättebra. Var in till Kramfors igår och bowlade med André och hans mamma och syster. Tråkigt nog vann idioten och jag kom trea. Hur mycket tror ni att man får höra det där nu liksom?
Vill även tillägga att jag fyller 18 om exakt en vecka. Wihooo!
Bollstabruk

mary kay hudvård

Shala och jag var iväg till en hudvårdskonsult idag. Mycket intressant och min hy känns asbra efter sakerna vi fick prova. Kallt ute också!

kabaré

Skolan har börjat, som tur var endast med kabaréframträdande.
Nu sitter jag här med Shala och umgås lite.

nu blev jag ensam igen

Har precis varit och lämnat André vid tåget, ganska jobbigt att vara ensam igen efter tio dagar tillsammans. Men vi ses igen om två veckor.
Nu ska jag färga håret, storstäda lägenheten och kolla på gossip girl hela natten. Låter som en bra idé tycker jag.
Orkar inte lägga in nå bilder från kameran nu. Puss och hej!

mys

Har inte riktigt tid att blogga när jag umgås med min gose. Imorgon åker han hem och då blir det bättring. Vi har umgåtts med släkten, vi bjöd mamma och Vera på middag igår och på kvällen var vi hemma hos Fia och kollade på filmer från när jag var liten. Idag har vi bara haft en mysdag och jag vill inte att han ska åka hem!

hemma i dalarna

Nu är jag och André hemma i Dalarna och hysteriska gänget var precis här på lite besök. Nu är vi ensamma igen, så vi tänkte titta på film och sedan hockey inatt.
Imorgon far vi till Ludvika och firar Minis på 19 årsdagen.

bra start på året

Tänkte bara uppdatera lite, så att ni vet att jag lever. Jag har det jättebra här uppe med min gosegris. Firade världens mysigaste nyår med hans familj och sedan har dagarna spenderats med filmer, mat, promenad, bada bubbel och massa mys. Me like <3

RSS 2.0