Tre veckor sen

När pappa och Karin var här (för tre veckor sen) gick vi ut i finvädret och åkte bob med Adrian. Resten av helgen tog vi det mest lugnt hemma och bara umgicks.
 

Semlor och busspremiär

Sen senast har det hänt en del. Adrian har testat några av sina nya kläder och är så fin i alla. Han har lekt med Elias några gånger. Förra helgen var pappa och Karin här. Men jag tänkte göra ett annat inlägg om det. När dom hade åkt tog vi en sväng till stugan och hade bastudag med svärföräldrarna och Lovis och Philip var också där. Lovis och Adrian älskade att basta. I tisdags kom hela Andrés familj hit och åt semlor som jag bakade. I onsdags tog jag och Adrian bussen till Kramfors. Det var busspremiär för Adrian. Han blev jätteledsen när vi ställde in vagnen under bussen och satt och frågade efter den hela vägen. Vi följde med Sofie och hämtade Lovis på dagis, sen gick vi hem till Andrés och Sofies mormor och fick fika. Resten av dagen spenderades hemma hos Sofie och Robin, så Lovis och Adrian fick leka hela dagen. 
Igår hade jag och André alla hjärtans dag, eftersom André jobbar på söndag och så ska vi på Lovis kalas. Så jag överraskade honom med hjärtballonger, en hjärtformad tårta och en present med fina muggar i hehe. Sen lagade André mat på kvällen och så kollade vi på film. 
 
 
 

Nya kläder till Adrian

Förra veckan rensade jag ur Adrians garderob och insåg att han inte har så mycket kläder, så jag beställde hem massvis med nya kläder. De mönstrade leggingsen med matchande mössa och halsduk är från lillabusfro.com och resten är från HM. 
 
 

En liten boxare?

Förkylningen har härjat länge och nu är vi äntligen friska snart. Adrian har dock fått ögoninflammation. Ögonen är svullna men knappt kletiga alls, vilket såklart är positivt. Jag torkar ut ögonen med jämna mellanrum och byter hans sängkläder och håller mina egna händer rena. Så jag hoppas att det ska gå över fort. 
 
Efter att ha varit instängda hemma i en vecka var det jätteskönt att få besök av Sofie, Robin och Lovis i lördags. Vi åt mat och kollade på gladiatorerna och barnen lekte och kollade på barnprogram. Adrian var supernöjd som äntligen fick leka med Lovis efter att ha varit sjuk. Igår gick vi upp till svärföräldrarna, för Antonia skulle klippa Adrian. Vi blev dessutom bjudna på både lunch, middag och fika. Adrian blev korthårig och ser verkligen ut som en boxare med svullna ögon och snaggat hår. 
 
 
 
 

RSS 2.0