love

Min plugglista som nyss bestod av ungefär tre saker förökades idag till sju saker. Så jag är lite deppig, men inte mycket. För nästa vecka är näst sista veckan i skolan och det gör mig lycklig. Plus att min prins kommer hit på fredag!

underbara loreen, underbara sverige !

Jag är så lycklig! Spenderade Eurovisionkvällen hemma hos Emilia och hade det så jävla bra. Blev så jäkla glad varje gång Loreen fick en tolva. Nästa år ska jag fan se Eurovision, så är det bara.

underbara skor, måste ha!!!


det blir aldrig som man tänkt sig ;)

Det blev inte bara någon cider, det blev lite mer och inte bara piren heller, vi hamnade på trädgården och dansade istället. Träffade mycket trevligt folk och hade det väldigt bra.

solgalen

Har stekt hela dagen ute i solen med Emilia. Känner att jag har fått färg och en otroligt ful bränna vid tuttarna! Efter flera timmar i solen åkte vi ner på stan, köpte marknadsgodis, gick på marknaden lite, satt vid piren och åkte sedan hem. Har kastat frisbee med pappa och måste verkligen duscha sen, för det rinner liksom svett på min rygg.
Ikväll ska jag käka på restaurang med pappa och Karin och sedan sätta mig med vänner nere på piren och dricka någon cider.
skuggan har gjort ett gupp

sommaren är äntligen här

Jag blir så otroligt glad när jag ser så mycket människor som bara njuter av dessa dagar. Och bäst av allt är att vi har haft sjukt mycket håltimmar nu när det är fint väder, vilket resulterar i att vi kan sola hela skoldagarna. Känner mig väldigt nöjd med brännan jag har fått hittills!
Igår stannade jag kvar i Falun. Åkte först hem till syster, klippte henne och gosade med min fina systerdotter. Sen åkte jag hem till Hansson och sov kvar där.
Båda lektionerna på eftermiddagen idag var inställda, så jag åkte ner på stan med Lydia och Amanda och käkade lite glass i solen.
Imorgon har jag bara dans på morgonen, sen kan jag åka tillbaka till Ludvika och njuta i värmen. Ska kanske åka ner på marknaden också och handla lite marknadsgodis.

2 timmars pw i sommarvärmen!

GhkkhgthhuFhkiFhkoijg

underbart som vanligt i bollstabruk

Har haft underbara dagar som vanligt hemma hos André. Åkte som sagt i onsdags och kom hem idag. Massor med god mat, fiske utan fiskelycka och otroligt nog så gav jag mig på ett försök att sparka lite boll med André. Jag hoppas att jag fick en stolt pojkvän efter det, hehe. Har även försökt mig på att cykla enhjuling, det gick väl sådär.
Längtar redan otroligt mycket till nästa gång vi träffas!


bra kväll

Hade det jättemysigt igår. Åt friterade räkor på chinarestaurang, sen satt vi på Rådis och snackade hela kvällen, tills vi gick hem.
Idag har jag varit och hälsat på min syster och jobbat. Är väldigt trött nu, men måste plugga lite.

kvällens outfit


fina saris 19 år

Helt underbart med helg! Igår spenderades kvällen hos min fina vän Alexander. Han har fyllt 18 så han hade lite folk hemma hos sig. Vi åt smörgåstårta och hade det väldigt trevligt.
Idag har jag städat övervåningen och mitt rum, sen ikväll ska jag iväg till Falun och fira Sara som fyller 19 år idag. Vi ska äta på restaurang och sen kanske sätta oss och ta en drink någonstans.

hjärntvättad

Gaaah, blir helt hjärntvättad av alla uppgifter jag har kvar att göra. Det är bara 23 skoldagar kvar, 35 om man ränkar med helger. Helt underbart, men också stressigt. Vi började med kabarédansen idag, jätteskönt. Och jag blev precis klar med en uppgift till på min långa lista. Nästa vecka åker jag till älskling och har det bra och veckan efter det drar jag till Stockholm med klassen! Har bokat biljetter till föreställning, men inga biljetter dit, hehe.
Nu ska jag duscha och imorgon väntar ännu en lång dag med lite redovisning och sådant. Puss på er!
Underbara hår, gick väl i åttan där!

en väldigt spontan kväll

Våran galna kväll igår började med trerätters middag med Emilia hemma hos mig. Sen fick vi en idé om att färga håret, så vi färgade hennes toppar röda. Sen hämtade vi upp Anna och träffade pojkarna. Efter lite om och men från dem, gick de till slut med på att skjutsa oss till Falun. Vi ville nämligen på krogen. Väl i Falun började allt på Pitchers med Amanda, Mattias och Sofia. De lektes lite lekar och sen ville jag, Anna och Emilia dansa, så vi drog till Etage. Vi dansade, drack tequila-shots och hade det asbra.
Kvällen avslutades med en allergiattack från Anna och en crazy brud som försökte hjälpa till. Anna och Emilia fick åka ambulans och när det var bättre åkte vi till donken för lite käk. Sen sussade vi gott hemma hos Emilia.

några outfits från veckan


sämst på att blogga

Jaha, då har det gått en vecka till och jag är otroligt dålig på att blogga. Men jag sitter aldrig vid datorn längre. Har varit mycket i skolan, fast vi bara har haft tre dagar. Tre prov, en redovisning. I torsdags var jag med Amanda, Issa och Robin på kupolen, eftersom Robin och Issa hämtade oss från skolan. Sen myste vi hemma hos dem i deras nya lägenhet. Agnes och Moa var också med en stund.
Igår var jag med Minis hela kvällen. Började med att vi kollade på Linus fotbollsmatch, sen badade vi jacuzzi, drack shots och cider. Sen somnade vi haha, lyckad kväll.
Nu på morgonen gick vi en powerwalk innan frukosten och nu är jag hemma. Ska städa, duscha, fixa mig och sedan träffa Minis igen.
Fint väder på rasten i skolan
Hemma i Issa och Robins fina lägenhet
Emilias fina shots

RSS 2.0