vill bort

Jag verkligen njuter av att vila upp mig, det är så underbart med lov. Har hittat massa billiga utlandsresor och jag är så sugen på att åka. Synd bara att ingen annan vill. Jag får väl helt enkelt åka själv.

uppvärmingsmusik

Efter en mysig natt hos Minis är jag nu hemma i mitt rum. Jag har ingen aning om vad dagen har att bjuda på. Tror jag ska ta tag i min uppvärmning som vi ska hålla i efter lovet. Behöver lägga ner mycket arbete på den och jag är glad, för jag har hittat underbar musik som jag kan använda. Vettetusan vad jag ska hitta på resten av lovet, Emilia fick idag reda på att hon ska jobba varenda dag, så där rök tiden med henne, hehe.

Gosiskväll med minis

Har varit på affären och handlat lite godsaker, och snart ska vi bada jacuzzi :)


omringad av barn

Om en timme åker jag iväg och jobbar. Känner att jag är omringad av barn just nu, har haft systerdottern i Ludvika hela helgen och nu ska jag och dansa med mina små elever. Ska bli skönt efter klockan tre, då jag ska få umgås med världens bästa Minis.

sugen tjej

Just nu är jag sällskapssjuk, shoppingsugen, godissugen och bara allmänt rastlös. Har inget sällskap, inge pengar att shoppa för och inge godis hemma. Buhu.

halloween-outfits

Gårkvällen var trevlig. Kul att träffa folk som man inte har träffat på jättelänge!
Har bara bilder från när vi fixade oss, vågade inte ha med kameran till festen. Men vi får väl se om det kommer upp nå bilder på facebook sen.

hejdå matteprov, hej halloween

Jadu, hur gick matteprovet. Jag vet inte riktigt, men hoppas på bra. Men nu är det i alla fall över, förhoppningsvis. Så istället taggar vi för halloweenfest imorgon. Eller hur Amanda och Alex? ;)

inspiration

Blev en lång mysig morgon. Vaknade runt nio och sen kom Shala ner hit och myste lite innan vi skulle iväg till musikkonservatoriet. Vi kollade på några dansare som hade träning inför en föreställning och det var helt underbart att se andra dansa. Fick mycket inspiration och känner mig nu ännu mer taggad på att själv fortsätta.
Jag och Shala åkte sedan hem till mig och åt, kollade på satc, pluggade och myste.
Det är typ mitt i natten, men jag är inte trött. Så stannar uppe ett tag till och planerar mitt liv.
vill skaka lite rumpa

outfits från oktober


pics från helgen - mofi 90 år


händelserik dag

Har varit en så lång dag så att jag inte ens orkar rabbla upp den. Men den har innehållit skola, stan, marängsvissätande med Shala och lite tedrickande med Cissie.

kalasdags

Meeer cambilder.
Snart drar jag iväg på 90-års kalas :)

snäll mormor

Har varit på köpcentret med min syster och jag inhandlade en kofta och en bh. Fick pengar av min snälla mormor, så jag unnade mig lite nya saker ändå.
Snart ska jag och Fifi laga tacos till familjen, då mormor och morfar aldrig har ätit det.

Ni får nöja er med cambilder för jag har ingen sladd med till kameran.

sötungen



mysdag

Har precis vaknat upp här hos mormor och morfar. Och det är så skönt att bara få slappa. Snart ska jag hoppa i duschen och senare idag ska jag följa med min syster till köpcentret som smakråd. Ska försöka att inte köpa någonting själv.

godnatt

Är nu framme i Stockholm och supertrött. Eftersom idol är slut ska jag krypa till kojs.

estocolmo

Är super-mega-dödstrött. Och nu ska man liksom åka till skolan och dansa balett. Slutar halv fyra idag och efter det drar jag till Estocolmo.
Blir lite deprimerad när jag ser min mor som klär på sig springkläderna och tar en runda på sin lediga dag, såhär tidigt. Hon är helt otrolig.

panik

Efter en lång skoldag landade jag och Hansson i min soffa med varsin dator, mat och plugg för Hansson del. Jag orkade inte (a)
Var nyss uppe hos Lydia en snabbis och fick hjälp med en balettövning jag ska hålla imorgon. Det är bra att hon är duktig, hihi.

all you need is love


.


palla

Kan inte fokusera på viktiga saker, mina tankar är någon annanstans hela tiden. Långt, långt borta. Min förskylning går aldrig över. Det känns ungefär som om någon har lagt en stor betongklump på mitt huvud och som att denna person trycker in sina tummar i mina ögon. Blicken är suddig, huvudet tungt, näsan täppt och halsen hostig. PALLA!!!
Snart kommer i alla fall lilla Tessiekissen hit och hjälper mig med mitt mattepluggande. Mina hjärna behöver verkligen det och det är tur att man har så bra och duktiga vänner.

ni förstår nog inte sammanhanget, men det finns någon som gör det

Det gick åt helvete med det, och jag är väldigt sårad. Men när livet är jobbigt är det bara att resa sig upp igen och blicka framåt. Nu ska jag sova och hoppas på att få drömma om något annat. Imorgon är en ny dag.
just for you

nu röjer vi

Nu drar vi igång brudar! Partyparty ikväll :)
Pissan och Agda har fixat sig inför kvällen, fina tjejer. Kisshug!

vi älskar cambilder.. eller ?

Jag är så trött på att gå till skolan varenda dag. Vill bara ta en paus från livet och resa bort. Gud så skönt det skulle vara.

long day

Tröööött tjej som nu ska ta sig en dusch. Kom alldeles nyss hem efter att ha varit i skolan och på arenan. Har setat i timmar med Jennifer och Caroline och klippt med en film inför ett engelskaarbete.
Hade på mig min svarta långklänning och den rösa tjocktröjan över idag, men jag pallar inte att ta bild på det.

drömmer mig bort

Sitter hemma idag å. Känner mig blek, så vill utomlands och sola. Känner mig ensam, så vill gärna skaffa något litet gulligt djur. Jag och mamma planerar att åka till några kompisar till mamma som har en fet bondgård med nästan alla djur man kan ha. Gosigt att få kramas med massa djur.
Nu ska jag fortsätta med min filosofiuppgift så att den blir klar någon gång.

ostig och förskyld

Vaknade med svullen och hostig hals, så jag bestämde mig för att vara hemma från skolan. Eftersom vi endast har en lektion och det är dans. Vilket jag inte kan vara med på ändå.
Så här ligger jag nu i soffan med min gosiga täcke, nyponsoppa, satc och plugg. Har bestämt mig för att ta tag i alla uppgifter på riktigt nu. 

last night


klädproblem

Amanda Shala är en hemsk människa. Hon nästan tvingade mig att köpa ett par skor, fast jag hade lovat mig själv att jag inte skulle kpa något. Buuhu, nu står dom i alla fall här framför min garderob och passar in med alla mina andra skor. Och jag älskar dem :(
Om någon timme far jag hem till Isabelle och hennes sambos på lite partaj! Har dock väldigt problem med vad jag ska ha på mig, som vanligt. Men jag återkommer väl när outfiten är vald. '

in school

Sitter i skolan och arbetar på en historia-uppsats om antiken. Helt okej ändå, nu när jag känner att jag har fått in ett flyt.
Skönt med fredag idag, min ta-det-lugnt-dag. Efter skolan följer jag med Shala till kupolen, som smakråd. Och sedan ska jag städa och plugga. För imorgon blir det party!


gött å leva

Sitter här med Shala och "pluggar". Eller hon ligger i min säng med en dator och jag sitter vid min dator. Wiii duktiga flicks.
Har gått runt i mina skor med 14 cm höga klackar hela dagen, så mina fötter är jävligt döda nu. Dom kommer inte få bäras allför ofta. 

du kan få mig hur lätt som helst

Du kan få mig hur lätt som helst
i en värld som är så kantig och hård som den här 
är en blöt mjuk kyss det enda jag begär

Du kan få mig hur lätt som helst 
något så simpelt som att du håller mig hårt, 
blås på det onda, ta bort allting svårt

Åh kärlek, var inte kärlek 
menat som något enkelt att ge 
när blev kärlek så svårt att få

Du kan få mig hur lätt som helst 
om du ler när det regnar och fångar min blick 
i en tid där ingen nånsin ler och fångar min blick

Du kan få mig hur lätt som helst 
det räcker med att jag är den förste som du tänker på, 
när du vaknar och känner dig ovanligt grå 

Du kan få mig hur lätt som helst 
dölj världen från mig i dina lockar, 
kryp närmre och viska jag älskar dig så


godmorgon

Är det skönt eller är det skönt att börja 12.40 ? Jo, det är ganska skönt faktiskt :)
Slutar dock halv 5, men det gör inget. Inte idag. Nu ska jag sitta och gosa i min morgonrock, dricka mer kaffe, äta och kolla på satc. Fram tills jag ska gå till bussen. 

man måste dö några gånger innan man kan leva

Livet kan vara konstigt ibland. Det är typ det jag har att säga.
Hade endast en danslektion idag, så jävla skönt. Och imorgon har vi skolfoto, vet inte vad klassen har hittat på. Men någonting roligt blir det säkert.

jobb

Snart åker jag mot Ludvika för att jobba. Blir två pass med barnen och det ska bli riktigt intressant. Det var ju såhär Sussie började med oss ungefär.

goseligos

Hade lite goseligos med gänget igår.

RSS 2.0