Mellandagarna

Bara någon timme efter att vi kom hem från Ludvika åkte vi på julbord hos Andrés farmor, där barnen fick julklappar. På måndagen var vi hos Andrés föräldrar där barnen fick ännu mer julklappar och vi blev bjudna på mat. 
Igårkväll var Sofie, Robin och Lovis här en sväng. Och idag ska vi fira nyår med hela Andrés familj. 
 

En vecka i Ludvika

Vi har nu varit hemma i tre dagar och det är väl dags att uppdatera om veckan i Ludvika. Vi åkte ner förra måndagen, Adrian var jättesnäll hela bilresan. I tisdags gick vi hem till Shala och Alex E, vi fick fika och Adrian fick en julklapp som helt klart blev hans favorit, han leker med den hela tiden. Vi satt och tjålade massa skit ett tag, sen skulle Shala göra mina naglar. Det tog 4,5 timme att göra dem, för att vi pratade så mycket. Det var en väldigt mysig dag. 
På onsdagen gick vi ner på stan med Agnes och kollade i bland annat leksaksaffären. Sen åt vi lunch hemma hos pappa och Karin med Karins föräldrar. Till kvällen kom Evelina och Sofia till Ludvika, så då klädde vi granen på kvällen. Sen spenderade vi uppesittarkvällen framför bingolotto. 
På juldagen kom Shala och Alex T och fikade en stund och Adrian fick julklapp då med. På kvällen var jag på förfest hos Agnes och sedan gick vi alla ut på Folkan. Jag hade en jättebra kväll och kände verkligen att jag behövde släppa loss lite. 
På lördagen kom äntligen Emilia hem från Thailand, så vi fick träffa henne en stund på kvällen och morgonen dagen efter. Sen åkte vi hem till Bollsta igen.
 
 
 
 

Adrians julklappar

 
 
 
 

Julafton

Julafton var supermysig med familjen. God mat, massa paket till barnen ochen stor dos med kärlek. Adrian och Evelina verkar supernöjda med sina julklappar. 
 
 
 

Norrsken och stjärnfall

De senaste dagarna har bjudit på en otrolig kyla, det har varit ca -13 grader hela tiden. Idag blev det dock plusgrader igen, vilket är skönt, för det är inte lika kallt inne då. Igår gick jag en promenad med Mirka och Jonte på dagen. När André slutade jobbet åkte vi och veckohandlade. På kvällen kom Mirka, Jonte och Elias hem till oss. Jag och Mirka kollade på julfilm, killarna spelade xbox och barnen lekte. Innan jag skulle lägga mig knåpade jag ihop lite julgodis, chokladfudge och mars-godis. 
Måste berätta också att jag i måndags såg mitt första norrsken. Jag har tjatat på André att jag ville se ett (vilket var dumt eftersom han inte direkt jag fixa fram ett). Jag läste i tidningena att det skulle vara ett meteorregn med 80 stjärnfall i timmen. Så jag skyndade mig ut och fick se både norrsken och två stjärnfall. 
 
Adrian förvånar mig varje dag. Han lär sig så snabbt och utvecklas verkligen hela tiden. Han har börjat härma allt vi säger och man chockas hela tiden över hur smart han faktiskt är. Och så är han såklart jättebusig också, idag kastade han en julkula i golvet. Det gick så fort att jag inte ens hann blinka. Mammas buskille. 
 
 

Lucia

Julpysslet har börjat för längesen. Jag har bakat saffranskaka, griljerat skinka, slagit in alla julklappar, pyntat hela huset, gjort massa julgodis och vi bara myser. Vi har hängt några fredagar på öppna förskolan och vi har umgåtts mycket med Sofie, Robin och Lovis. Jag, Sofie och barnen bakade pepparkakor förra helgen samma natt sov dom kvar hos oss. Det var jättemysigt att vakna upp alla tillsammans och äta adventsfrukost. 
Vi har äntligen skaffat tv i sovrummet och den första snön har kommit. Adrian var superfarscinerad av snön och det mesta ligger faktiskt fortfarande kvar på backen. 
 
Idag är det Lucia och vi har inte gjort speciellt mycket. När Adrian sov middag la jag mig i soffan och kollade på svt´s luciatåg. Sen kom Antonia och Philip hit en sväng och fikade. Adrian älskar verkligen när farbro Philip är med. Han skrattar aldrig så mycket som då. Philip behöver nästan inte ens göra någonting, bara titta på honom, så skrattar han jättemycket. 
 
 
 

RSS 2.0