flytthjälp

Wii jag har hämtat ut skorna och linnerna idag. Ni får kort på det sen. 
 
Hela helgen har jag hjälpt till att flytta alla grejer från min systers lägenhet och städat med mamma. Hände dock en lite insident att min syster bröt foten. Men vi klarade det ändå. Nu är alltid fixat i alla fall och hon är inflyttad närmare mamma. 
 
Känner mig lite stressad just nu. Har några uppgifter kvar som ska in innan man kan slappna av och bara tänka på studenten. Bland annat då en koreografi som vi ska göra och visa upp v.20. Det är väl den som jag blir mest stressad över, för de andra uppgifterna är bara att skriva och det är inte så himla svårt. Dags att sätta igång kanske ? 
 
Bild från 2010

en gris

Min kusin påminde mig om en kommentar som jag fick i somras på bloggen, där det stod att jag ser ut som en gris. Jag tar inte alls åt mig av det här och det spelar väl egentligen ingen roll om jag ser ut som en gris eller inte. På någon vis liknar väl alla människor något djur? Och är jag en gris, så får det väl vara så, kan ju vara lite skitig ibland. Men är jag en gris, så hoppas jag åtminstone att jag är en söt gris och inte en ful gris. 
 

white

Jag efterlyser en sån här vit transparent långkjol! Om ni vill vara snälla och hjälpa mig får ni gärna hålla utkik efter en!!!
 

new in

Jag blev så otroligt shoppingsugen igår, så jag var tvungen att inhandla lite nytt. Jag vet att Sophomore inte passar in på mig eftersom jag är en tredjeårsstudent och inte en andraårsstudent. Men vafan, skitsamma! 
 
 

Balklänningen

Bilderna är inte alls bra, men här är i alla fall bilder på min klänning som är klar. Jag är supernöjd!

ordna upp det här

Just nu känner jag att jag inte har någon kontroll alls på mig själv. Haha låter typ som ett psykfall, men jag behöver lite rutiner och struktur nu. Har varit sjuk ett bra tag och vi har inte direkt haft mycker lektioner i skolan, så jag anser själv att jag har blivit lite förslappad. Jag bara ligger hemma och chillar hela dagarna.  
 
Förra helgen var jag hos älskling och myste. Vill helst vara där hela tiden, men det går ju inte förrän efter studenten. Vi städade och tvättade bilar, bubblade och gick omkring i myskläder hela tiden. Otroligt skönt. 
 
Idag har jag hållt min låtsasbror sällskap när hade bytte däck på bilen och så har jag vårrensat lite i trädgården. Imorgon har jag studiedag, så vi ska till sömmerskan och kolla hur det går med min klänning som hon håller på och syr in. Jag tror att det blir superfint. 
 
Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv. Plugga satan nu sista tiden, dansa satan så mycket som det behövs och sedan ta studenten som satan, så ska vi se att det här livet också ordnar upp sig lite. 
 
Såhär bra kommer jag ha det i slutet av Maj, när jag är i Turkiet med klassen. Förhoppningsvis så brun också! 

Irland - Connemara Tour

 

Irland - Cliffs of Moher Tour

Här kommer bilderna ifrån första turen som var till Cliffs of Moher. Innan vi var framme där stannade vi till vid flera gamla slott och i Burren National Park, berg som bestod av nästan endast sten. Cliffs of Moher var så jäkla coolt att äntligen få se, sjukt mäktigt att stå där uppe och känna sig så otroligt liten.
 
 
 

Irland - Galway

Nu är vi hemma ifrån Irland, på varsitt håll. Andre i Bollstabruk och jag i Hofors. Vi har i alla fall haft det superbra och det var precis så vackert som jag hade föreställt mig. Vi var på två olika guidade turer, en ovanför Galway vid Connemara National Park och en nedanför vid Cliffs of Moher. Tänkte att jag i första inlägget ska lägga upp bilder från Galway och sådant. Sen kommer turerna i 
andra inlägg. 

RSS 2.0