skadad tjej

Ja, jag är klantig. Nu erkänner jag det. Min fot är stukad, en fet skinnbit på min stortå är borta och jag har två köttsår på knäna. Endast för att jag skulle hoppa ner ungefär 1 meter till marken. Jag landade på en sten och hamnade snett med foten. Inte skönt kan jag lova er. Tyska turister glodde, Tess skrek åt mig att  jag skulle skratta och jag skrek tillbaka att hon skulle hålla käften, Gustav torkade mina sår och Sara höll min fot i högläge. Mina bra (starka) vänner bar mig till bilen, skjutsade hem mig, mamma plåstrade om mig, medans de lagade mat till mig. Tänk att man har så underbara människor i sin närhet.
Det börjar kännas bättre i foten nu och jag hoppas verkligen att den läker snart.
Jag ska nog undvika att lägga ut bilder på såren när de var blodiga och äckliga.

bojsen beach

Det blev inge grill vid Roxnäs, utan vi åkte istället till Bojsen Beach. Vi hade en riktigt bra kväll som avslutades hemma hos Sara med Lilla Sjöjungfrun.

underbara sommar

Fett dålig uppdatering ifrån mig, men jag har så jävla mycket annat att göra och jag har så jävla kul! Hela veckan har det blivit nattbad med kära vänner och på dagarna har jag jobbat.
Igår efter jobbet åkte jag till stranden med Sara, Simon och Gustav. Sedan blev det kupolen med Sara och Cissie. Det inhandlades 5 par trosor, en poncho och hårsnoddar. På kvällen tog vi bilen ut till vällan och badade med Simon, Gustav, David och Erik.
Just nu sitter jag hemma hos Sara och väntar på henne medan hon duschar och ikväll ska vi grilla vid Roxnäs med lite folk.

världen är liten

Hahaha fyfan vad livet kan vara komiskt ibland, har nyss kommit på en sak som kommer få mig att gå med ett leende på läpparna resten av dagen. Världen är fan liten.

Nu ska jag försöka få tag på mina vänner och sedan förmodligen hitta på någonting med dem.

summernight

"Usch vad jobbigt det är. Du var så fin och det högg till i mitt hjärta när jag såg dig. Ta mig tillbaka!"
Har haft en asbra kväll med Cissie, Simon, David, Gustav och David. Vi åkte ner till sjön och badade aslänge. Jag bara älskar sommarkvällar. Och det har dessutom varit sjukt bra väder idag, tråkigt bara att man jobbar.

sena kvällar är bra kvällar

Har haft en trevlig kväll med underbara vänner. Började med att jag åkte hem till Sara efter jobbet och sedan åkte hon, jag och Linn och badade. När vi var klara åkte vi hem till Gustav där våra kära killkompisar hade "herrmiddag" och överraskade dem. Allt slutade med att vi blev sittandes i en ring mitt i vägen med lite filtar och skitsnack. Nu är klockan halv 2 på natten och jag får väl ändå lov att tagga inför en ny jobbdag.

asnice erbjudande

Min friend Amanda hörde nyss av sig och hade ett fint erbjudanden med sig. Vi ska nämligen få åka till Stockholm på instruktörsgrej för pedagogik inom dans med små barn, vi får gratis boende, gratis resa och vi får fri tillgång till alla pass på måbättre och vi får dessutom betalt för att hålla i danslektioner med barn. Fan vad nice säger jag bara!


Ta mig till blått hav och skinande sol

Igår hade jag gosekväll med tjejerna och sov kvar hos Sara. Hon skjutsade mig till jobbet imorse och nu är jag hemma. Tänkte hoppa i badet och sedan skrubba mitt rum från golv till tak, så det skiner som aldrig förr.

Gustavs avskedsfest@VIPstugan-del 2


you are a cinema

Shulululu små ladies. Tessie-girl här. Tänkte köra en kort resumé av gårdagen då amanda har blivit stum och inte kan prata. Kvällen började i Gustavs lya med kyckling-spett och lite föris. Efter en stund drog vi vidare mot vip-stugan för att tillbringa kvällen där vilket var galet nice. Bra folk osv osv. Amanda var lycklig vad jag förstod och jag hamnade som vanligt i nåt deep-talk. Sara hade vi dock inte riktigt koll på men vi lyckades i alla fall vakna i samma säng imorse vilket vi är glada för. Efter typ 1 sekunds fundering där i sängen bestämde vi oss för en brakfrukost på MAX. döda oss vad gott det var. Nu sitter vi och leker lite i mitt kök, hejdå.


Gustavs avskedsfest@his place-del 1

Grymt lyckad kväll igår. Middagen var god och trevligt och festen var något speciellt. Tack för en asbra kväll Gustav och ha det grymt bra i USA!
Bilder från middagen:

hemskt väder

Sitter för tillfället hemma hos Tess med henne och Simon. Jag och Tess har varit och solat, då Sveriges väder sviker.
Ikväll blir det party för fulla muggar, vi taggar galet!
jag är ful just nu, så jag ska inte ens försöka göra mig fin

fyra vaginor och en penis

Guitar Hero, hårfärgning, hårklippning och lite tagg inför partyt imorgon med Simon, Cissie, Sara och Tess!

dagarna flyger förbi

Har nu jobbat en vecka på Dagverksamheten Korsnäsgården och har endast två veckor kvar. Shit var det går fort!
Nu ska jag fara hem till Cissie och ha myskväll med min friends.

Så jävla kung!


snälla bli min

Fick sluta lite tidigare idag, vilket var jävligt skönt.
Nu ska jag sätta igång och städa lägenheten, sen cyklar jag ner på stan till Sara och tar en kaffe.
skrutten <3

fennifäääh

Har som vanligt haft en bra dag på jobbet. Och denna dag lekte jag med Jennifer efteråt. Eller vi leker fortfarande. Vi har tjockat oss med pizza, kollat på Trassel och tjålat massa skit. Nu ska vi åka och nattbada med Simon och Teresa!

Jennifer är en sprallig tjej på 17 jordsnurr... fortsättning följer!

trevlig dag

Hade en skön dag på jobbet. Bakade muffins till alla och tog även massvis med promenader.
Efter det åkte jag ner på stan med Tess och även fast jag verkligen inte skulle handla någonting så blev det lite ändå. Runda solglasögon, en orange topp och så solade vi solarium.
Hahah tess <3

världens bästa unge

Har lagat tacopaj som jag kan ha till matlåda imorgon.
Efter jobbet idag åkte jag hem till syster och gosade med min goa systerdotter. Det regnade så mycket, både när jag skulle åka till och hem ifrån jobbet att jag blev blöt igenom regnkläderna. Men inte fan tänker jag sätta mig på någon buss heller, jag ska cykla och få all den träning jag kan få.

första dagen på jobbet

Hemkommen från första dagen på jobbet på dagverksamheten och jag har haft det jättebra. Ärligt talat så ser jag faktiskt fram emot tre veckor där.
Nu ska jag duscha, städa och sedan kanske umgås med någon vän.

gräddkrig

Imorse gick jag ner på stan med efterlängtade Hansson och åt frukost på ett fik. Sedan gick vi hem till mig och umgicks lite.
När Sara kom hit, få Amanda var borta hade vi lite gräddkrig, haha. Började med att jag tog lite sprutgrädde och tröck upp hennes ansikte, sedan var det igång. Jag har även klippt hennes hår litegrann.
en tjej med grädde i hela håret

fina vänner

Jag och Sara tog en tur med bilen upp till hoppbackarna och damn, fin utsikt!
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det här, men fyfan vad bra vänner jag har. Det kan inte sägas för många gånger. De finns alltid när man behöver både skratta eller gråta och man kan liksom prata om allt. Det är så underbart! Tack mina vänner för att ni finns. Och jag nämner inga namn, för ni vet vilka ni är. Både i Ludvika och Falun <3
Jag och min gosetjej Sara <3

min fina dagens outfit

Jag har visst kommit in i en period där jag ritar och målar ganska mycket. Sitter för tillfället och kladdar ner mina väggar i mitt rum (det spelar liksom ingen roll, då jag ändå snart ska måla om helt och hållet). Ritade ett antal teckningar inatt och nu ska jag baka. Om en stundis kommer Saris hit och gosar med mig, då jag ännu en vecka har lägenheten för mig själv :)

arbetartjejen

Nu drar jag alldeles strax till jobbet. Det är dock bara tre timmar idag, så det är chill!
otroligt dålig kvalité på camen som är i datorn, dålig kvalité på mig med

jag är!

Jag är! Se på mig! Jag kan ingenting, ser ingenting ut, men jag är! Jag har ett varmt hjärta, fyllt av förståelde och medkänsla för alla levande varelser, och jag har massor av uppdämd ömhet och hängivenhet att få lov att ge någon.


ensam och övergiven


"Ingenting blir som man har tänkt sig"

Varför är det alltid jag som råkar ut för de dåliga sakerna? Varför är jag alltid tjejen som blir bortvald? Svara på de frågorna så får ni en medalj.
Idag har jag arbetat min första dag i butiken, dock så ska jag bara vara där i två dagar till. Sen ska jag jobba på ett annat ställe.
Det har i alla fall gått bra, jag sprängde ju inte hela stället liksom. Bisse var där med mig i några timmar och höll mig sällskap också.
Igår kom jag hem från Stugan och umgicks med Bisse och Tess. Sedan kom Sara över och sov kvar här.
Jag har i alla fall världens bästa vänner, det är en sak som är säker.

sommarstugan

Har spenderat ungefär två dagar i sommarstugan. Vädret sviker men annars är det bra.





the ark

Jag har glömt att berätta om The Ark´s spelning på P&L som var helt underbar. Jag grinade som ett litet barn till alla tal och slutet var helt oförglömligt! Här han ni deras avslutningslåt, det var även då jag grinade som mest.

mycket på g

Dagen började nere på stan med mamsen, syster och systerdotter. Och nu när dagen nästan är slut ska jag iväg på nattdopp med Tessie. Imorgon far jag iväg till sommarstugan i Stockholmsområdet och spenderar några dagar där. Sedan är det bara hem till jobb och slit som gäller.

glass i stora lass

Jag är jättepigg såhär klockan 3 på natten. Tess har somnat, men jag sitter här, äter glass direkt ur paketet, spiller lite i håret och på golvet. Men jag är glad ändå. För gott är det!
Nu ska jag fortsätta att äta glass direkt ur paketet, spilla lite i håret och på golvet och kanske om någon timme gå och lägga mig i sängen bredvid Tessan.
söta lillla grynet

för den som älskar

Varför oroar jag mig alltid så mycket? Egentligen är de mesta bättre än vad jag kan önska just nu. Men jag tillåter helt enkelt inte mig själv att vara lycklig. Jag tänker att om jag ställer in mig på att jag kommer bli sårad, då slipper jag få det som en överraskning. Men borde man inte istället unna sig själv lite lycka. Det tycker jag, men jag följer aldrig mina egna råd.

.
För jag är knappast den enda
som bär på ett sår från en
kärleksaffär.
Och även jag kommer stolt
att gå hel ur det här.

För den som älskar 
lever hoppet alltid kvar.
Trots huggen i mitt hjärta 
ska det läka där du skar.
För den som älskar 
kommer kärleken på nytt.
En längtan kommer växa 
när bitterheten flytt. 



en outfit

Nu har jag varit på Emmaus med Sara och jag kom hem med en asmysig tjocktröja, en stickad väst och tre skjortor för endast 145 kr. Så jävla grymt!
Här har ni dagens outfit.

peaceandlove - del 2


lyckligt lottad tjej

Jag inser verkligen nu hur lyckligt lottad jag ska vara över allting. Har världens bästa vänner, föräldrar, syskon och släkt. Helt underbara människor i min omgivning. Jag lever ett sånt jäkla bra liv, just nu har jag sommarlov, jag är lyckligt lottad över att jag snart ska börja jobba, för vem vill inte haffa in lite pengar. Och sedan när skolan börjar är jag även då lyckligt lottad. För jag har en sån sjukt bra klass! Saknar dom just nu, då vi inte ses så mycket.
Denna veckan bor jag oh Tess i min lägenhet och vi har det jättemysigt. Just nu är hon dock ute på krogen, men jag har spenderat dagen med Sara. Vi tog en spontantripp till Ludvika och överraskade både papsen och Emilia. Och eftersom Sara körde bilen hade jag trevligt sällskap med mig. Imorgon ska jag kidnappa min systerdotter en stund och gosa med henne och sedan åker jag med Sara till Emmaus och shoppar lite på second hand.
Jag har även kommit på mig själv att jag måste ta mer bilder dessa dagar, har ju ingenting att lägga upp på bloggen.
min underbara lilla flicka <3

peaceandlove - del 1


check

Stadshuset = check, handla mat = check!
Nu när jag är hyfsat utvilad efter p&l tänkte jag sätta igång att städa lägenheten. Den är äcklig och eftersom jag kommer bo här med med vänner i en vecka kommer det inte direkt bli bättre.

sömntutan

Tess sov här i natt och ligger fortfarande kvar i sängen, jävla sömntuta. Själv ska jag ner på stan till stadshuset, för att skriva på ett papper inför jobbet. Sedan har jag inte en aning om vad dagen har att bjuda på.
Här är en bild från sista konserten på hela p&l. Helt galet mycket folk!

håkan på peace&love

Tänk att för ungefär 18 timmar sedan stod jag där och sjöng med till underbaraste Håkan.
Peace&love är nu slut och jag har haft det så sjukt bra. Det känns ärligt talat lite tomt att sitta ensam hemma i lägenheten nu.
Lite bildbomber får ni snart.



RSS 2.0