Potträning

Jag har köpt en bok om hur man får barnen blöjfria. Vi tänkte börja med metoden efter att bebis har kommit, när vi båda är hemma och kan hjälpa Adrian med det. Det är bara det att Adrian nu har börjat helt själv. I förrgår började han ta sig blöjan själv och vilja sitta på pottan. I början kissade han bara där om han satt där riktigt länge och kollade på tv. Men idag har han satt sig där helt själv, flera gånger. Nu kör vi på med det här så länge han känner sig bekväm. Det kan ju bli ett bakslag när bebis kommer, men det får vi ta då. 
 
Han somnar i sin egen, nya säng nu också och sover där ca 5-6 timmar varje natt innan han kommer in till oss. 
 

Midsommar

Midsommar blev otroligt lugn i år. Vi var i stugan med Andrés föräldrar och mormor. Vi åt god mat och efterrätt och sen gjorde i alla fall inte jag så mycket mer. Adrian fiskade en liten stund med sin farfar, men han tröttnade snabbt, rastlös som han är. 
 
Idag har vi varit och veckohandlat och jag har klippt gräset i hopp om att kroppen ska reagera på det, men jag känner absolut ingenting. Bebis är helt enkelt inte redo än. 
 

Ett år avklarat

Jag har nu fått betyg på alla kurser som jag har läst under första året på universitetet och det känns så jäkla skönt att ha klarat av ett helt år. 
 
Idag var vi till barnmorskan och kollade bebis, förhoppningsvis för sista gången. Allt såg bra ut och jag är helt chockad över att jag bara har gått upp 10 kg den här gången. Jag har inte gjort mycket annorlunda än när jag väntade Adrian och då gick jag upp 25 kg, dock var jag otroligt svullen av all vätska den gången. Det är jag inte nu. 
 
Imorgon kommer äntligen möblerna till Adrians rum, undra om jag klarar av att vänta tills André kommer hem eller om jag börjar skruva ihop dem utan honom. Det ska bli så skönt att få flytta över alla Adrians kläder dit och få klart allting. 
 
 

11 dagar till BF

Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu, jag är trött, rastlös, virrig, glad, förväntansfull, ja typ allt. Känner mig stressad också, det är så mycket jag vill få gjort och man vet ju aldrig när bebis bestämmer sig för att titta ut. Idag ska jag nog röja lite här hemma och baka någonting. Sen skulle jag vilja knäppa bilder på magen, som vi gjorde när vi väntade Adrian. 
 
 
 

Tivoli

Vi har haft en mysig helg i stugan. På fredagen blev jag och Adrian ditskjutsade av André innan han skulle och jobba. Då låg vi och myste på altanen och lyssnade på världens åskväder, det vibrerade nästan i altanen. Sedan till kvällen sprack det upp och blev jättefint väder, så fint att Adrian badade halva sig i sjön. 
 
På lördagen åkte vi in till Kramfors och gick på tivoli. Adrian åkte två karuseller och vann flera gosedjur. Vi köpte även remmar, munkar, jordgubbar och en ballong till Adrian. På kvällen var vi återigen i stugan och umgicks med Andrés föräldrar. 
 
Idag åkte vi hem igen och fixade lite i huset. Jag fick hem paket från jollyroom, så jag skruvade upp lite nya saker i bebisrummet och Adrians rum. 
 
 

I vecka 38 och less

Nu är det förhoppningsvis inte långt kvar tills bebis är här. Allt blir tyngre för varje dag och orken räcker inte riktigt till. Jag längtar så galet mycket tills jag har alla mina pojkar så att jag kan pussa och krama på dem. Jag har hellre min bebis utanför magen, än i den. Både jag och Adrian har gått på sommarlov. Jag för några veckor sedan och Adrian idag. Det ska bli så skönt att vara lediga ett tag nu.
 
Adrians nya rum är snart klart, det fattas bara en säng och en byrå. Jag hoppas att vi hinner få hem sakerna och ställa iordning allt snart. Hemmet behöver också organiseras upp lite. Det känns som att det enda man gör är att städa och plocka och ändå ser det ut som ett bombnedslag. 
 
Mina hormoner styr mitt mående helt nu. Jag tänker konstant på jobbiga saker och värst är det på kvällarna, speciellt nu när André jobbar eftermiddag. På nätterna drömmer jag konstiga drömmar hela tiden. Om jag vaknar av en, så drömmer jag bara en ny när jag somnar om. Som sagt så ska det bli så otroligt skönt att ha bebis utanför magen. 
 
 
 

RSS 2.0