kötttt

Just nu kollar jag på hockey, äter mitt otroligt goda kött och nu kom Simon. Siddu på tusan ! :D


the dress

Jaha, då va det valborg idag då. Grillidill och chill med vänner. Jag har dock ingen koll alls på våra planer, om vi ens har några.
Angående bröllopet igår så var det inte alls så stort och pampigt som jag vill ha det. Inga tiaror eller pampiga klänningar. Men bruden däremot var otroligt fin. Jag älskar spetsärmarna på klänningen och en liten lagom tiara till det. Släpet är inte bara platt och tråkigt, utan svallar ner.
Tiaran är lånad av drottning Elisabeth och klänningen är designad av Sarah Burton.





royal wedding

Idag gifter sig Prins William och Catherine Middleton och jag sitter självklart bänkad framför tvn. Men helst av allt skulle jag nog vilja vara där och hålla Harry i handen. Enda sen jag var i London har jag varit lite kär i prins Harry. Jag vet inte varför, för han är inte så jävla snygg. Eller jo, han var det på tv i alla fall. Så på nästa kungabröllop får ni se mig i rampljuset ;)
Prince William and Catherine Middleton
Prince Harry

söta håkan

Dooodie vad söt han är!
Jag snodde klippet från http://blogg.peaceandlove.nu/ .


jordgubbar

Kom hem med hårfärg och ett solpuder. Och vi käkade årets första jordgubbar med mjölk.
Nu ska jag färga håret, städa mitt rum och sedan måste jag ta en powernap. Som sagt så vaknade jag klockan 7 och jag är därför otroligt trött.


Byxdress - Bikbok, kofta - mammas, stumpbyxor - åhléns, halsband - mammas lyckogumma, jacka - vero moda, skor- nilson shoes, väska - fick av bror, tror den är från hm

familjemys

Snart åker vi ner på stan och köper vårskor till Evelina och jag kanske ska kosta på mig lite hårfärg också?
Bilder från igår :)




tidig morgon

Ungen väckte mig klockan 7, så vi ha väl hållt igång sedan dess! Fågeln har även hunnit bli tamare. Helt plötsligt flög hon ner och satte sig vid oss vid bordet och ett annat mirakel, jag lyckades sätta upp tofsar i Evelinas hår.



barnvakt

Det blev en jättegosig fika på kupolen med hela familjen. Jag fick även med mig ett par strumpbyxor hem.
Just nu är jag barnvakt till lilla Evelina, för mamma och Fia är ute och tar en öl. Men det är fint ändå, jag får ju pengar för det, hihi. Så jag sitter här med min smoothie, citronvatten och solroskärnor.


the huvudkrasch is gone

Huvudkraschen har släppt, så nu mår jag bra!
Snart åker jag, mamma, Sofia och bebis till Borlänge för en fika med Andreas och Sofie. Hela "tjocka" familjen samlad. Detta klär mig idag:


Känning - hm, tröja - gina tricot, bälte - mammas, skor - nilson shoes, jacka - vero moda

huvudkrasch

Jag är helt slut i huvudet, fattar typ inte ens vad jag själv tänker.
Ont i magen har jag också. Kan det vara alla onyttigheter som har blivit under påsken tro? Så kan det absolut vara. Därför rensar vi kroppen och börjar det nyttiga livet igen.


grym låt och video


grillkväll

Även söndagskvällen spenderades hos Cissie. Vi grillade, spelade kubb och hade det allmänt trevligt.







besök

Äntligen har min bror visat sig hemma. I december åkte han till Thailand och idag är första gången jag träffar honom sen dess. Och jag fick även min lilla påskmiddag med familj idag. Mamma tog med sig morfars lax, wiii.


bra start på lovet

Lovet har börjat helt awesome! I torsdags chillade vi hemma hos Cissie, i fredags vare lite föris hos Cissie och sedan Mattias 18-årsfest och även igår var vi hos Cissie, fast denna gång med hennes syskon och lite kompisar.
Jag mår dock lite dåligt över att det inte har blivit nå påskfirande med familj och släkt. Men jag kände inte för att fara fram och tillbaka och jag hade ingen familj hemma i Falun.
Blir inga bilder från igår heller, för jag hade inte kameran med mig. Men jag hade en trevligt kväll och bilderna finns i minnet.


ännu mer steeek

Jag och Sara har setat på min balkong och solat ett antal timmar, men hon är just nu hemma hos sig och duschar och sedan kommer hon tillbaka. Jag har blivit brun och mina små fräknar på näsan har tittat fram.
Ikväll blire lite chillmys hos mig med vänner och sedan kanske vi går till Cissie.



18-årsfesten för mattias

Galet bra kväll igår som böjade hos cissie, fortsatte i danssalen och avslutades på Max.








steeek

Kvällen igår spenderades hemma hos Cissie med några jävla brudar.
Sedan vi vaknade har vi legat ute och solat och äntligen börjar jag få lite färg!
Nu ska vi hem till mig och hämta kläder, sedan blir det tagg för 18årsfest ikväll.

2 somrar sedan

egen lättdryck

Kom på att jag ska göra min egen lättdryck istället för att dricka det från affären. När man gör eget vet man precis vad det innehåller och det är mycket fräschare. Detta innehåller endast kranvatten, blåbär, hallon och citron. Rör om med en sked och det är klart.


ofokuserad

Det är verkligen inte min dag idag. Jag var helt ofokuserad på dansen och jag vill bara ha lov nu. Ikväll blire dock gos med lite tjejer, så det ser fram emot.


små lätta moln

Nu åker jag till skolan, har bildlektion och sedan gos med klassen och mina muffins ;)!




30 muffar

Roliiiig danslektion idag! Det är så roligt att fixa inför cabarén.
Efter skolan var jag lite på stan med Cissie och hennes broder. Sedan gick vi hem till dem, drack kaffe och chillade med gitarren på altanen.
Jag har alldeles nyss bakat 30 muffins, för jag ska nämligen bjussa hela klassen imorgon. Nu ska jag städa mitt rum och lite i lägenheten och sedan ta en dusch.


gammal bild i skolan

en låt som kan pigga upp


det går framåt fan

Ställde mig på vågen imorse och fick se att jag har gått ner 11 kilo sedan nyår. Jag kände bara OMG! Som ni vet så slutade jag med allt godis, fika och sådant stuff. Men då ska ni även veta att jag då och då har belönat mig också, typ när släktingar fyller år och så. Men i alla fall, så hade jag gått ner 3 kilo sedan jag senast vägde mig. Love it!
Här har ni min frukost och snart drar jag till skolan för engelska och jazz.


Havregryngröt med blåbär och russin, en morot, citronvatten och kaffe.

fin konversation på fb

Brudar, ni gör verkligen mitt liv så mycket bättre!




pysseldag

Hade redovisning och skit i skolan idag, skönt att det är över nu i alla fall. Och fytusan vad det alltid tar emot att gå till skolan sista veckan innan lov. Man vill bara sitta ute och sola ju.
Efter skolan dissade jag och Hansson bussen och tog istället en promenad hem till mig. Vi myste på balkongen och läste hälsotidningar.
Jag har även hunnit med att pynta påskris, storhandla med mamma, rensa skafferiet  och alldeles strax ska jag baka bröd.



amatör

Tog mig ut i solen med kameran och amatörade mig lite. Hade inte all min utrustning med mig, men nu i veckan ska jag börja fota seriöst. För i sommar ska jag vara fotograf på ett bröllop. Wiii!
Nu ska jag ut och värma mig i solen igen.

gårdagen

Kvällen igår spenderades med trevligt folk hemma hos Agnes. Vi grillade och hade det allmänt trevligt.
Idag vid halv 6 åker jag tillbaka till Falun och laddar för sista veckan innan påsklov.
Ungefär såhär såg mina vänner ut på varenda bild igår. Förutom när dom själva tog kameran och gjorde de fulaste grimaserna jag någonsin skådat. Och dom fick jag verkligen inte lägga upp, vilket jag funderar på att göra ändå ;) mohaha

engel

Nu ska jag ta min underbara cykel och fara ner på stan till Agnes, sedan blir det en fika på engel. Och jag hoppas även att Issapissa tittar förbi, eller åtminstone svarar på mitt sms ;)
John Lennon T-shirt - HM, Shorts - Second Hand, Converse- Nilson Shoes, Kofta - Lånad av Tess

familjemys


cp estetare

Haha här har ni bilder från idrottslektionen idag.
Är i Ludvika och jag har myskväll med familjen. Det blev tacos, kortspel och nu ska vi käka poppisar och grönsaker med dip.

tess 18 år



upptagen

Jag har inte tiiiiiiiid! 
Ni får bilder och shit imorgon, för jag har haft fullt upp hela dagen. Jag och mamma firade Tess lite själva och sedan drog jag och Tess ner på stan där vi stötte på Cissie och Edvin.
Imorgon åker jag till ludvika, så först efter att jag har kommit dit hör ni någonting från mig. Pöss.

sunshine baby

Kvällen igår var helt perfekt med mina underbara vänner. Det blev middag och bowling och bilder får ni se när jag har fått tillbaka min kamera.
Det är fan helt klarblå himmel idag, wiii!

min fina 18-åring

Världens tråkigaste dag i skolan, vi håller på med det där jävla blockarbetet och det är så sjukt tråkigt! Och dessutom så hade jag mensvärk hela sista timmen. Fyfan säger jag bara.
Men nu ska vi inte deppa, för en av världens finaste människor fyller 18 år idag. Jag kan inte förstå hur fort det har gått. För exakt fyra år och en dag sen träffades vi och då var du endast en 14 årig liten tjej som trodde att jag var äldre än dig. Jag var inte äldre, men jag var mycket coolare. Hihi. Du har gjort så mycket för mig de här fyra åren och jag uppskattar allting så sjukt mycket. Du har stöttat mig de stunderna jag har fallit, du har fått mig att skratta de gånger jag har varit ledsen och du har hjälp mig att ändra riktning de gånger jag har valt fel väg. Tess, jag älskar dig sjukt mycket och du kommer alltid vara en av mina finaste och bästa vänner. Och här sitter jag och gråter samtidit som jag skriver det här, jävla lipsill haha.
Nu ska jag i alla fall välja kläder och efter det åker jag hem till min underbara Teresa Riman och firar henne med resten av skaran.

gladare

Jag blev på mycket bättre humör när jag åkte och lämnade lite muffins hos mina fina klasskamrater som har filmkväll. För dom blev så himla glada och jag älskar att göra folk glada. Nu hoppas jag att dom har en asbra kväll, så ska jag ta och lugna ner mig ännu mer.
Jag hoppas också att muffinsarna blev goda, för jag kan ju inte provsmaka. 

fint

Anledningen till att jag bakar massor när jag är sur är nog för att jag blir så glad av det. Men muffinsarna är så söta och jag blir glad när jag ger bort dem till andra. Att se andras glädje när de äter mina muffins. Nu tänker jag baka flera olika sorter, med fina dekorationer!
Mina nybakta muffins! Kommer dock tillkomma ett antal fler. Recept har ni på dem här.

åh choklad :(

Är på pms-humör. Vill ha choklad. Chokladmuffins. Får inte, men vill, ska.. inte. FAN! Har klarat inte-äta-onyttiga-saker grejen sedan nyår. Med undantag då släktingar och sådant fyller år. Men ska jag inte få belöna mig lite annars också? Fast det kommer bara sluta med att jag belönar mig hela tiden. Men just i detta moment är jag verkligen i behov av chokladmuffins. Åtminstone att få baka dem och smaka på smeten. Så kan jag göra. Smeten får det bli! Höj, bakdags.

vet inte hur jag ska göra

Vi kollade endast på teater och film idag i skolan. Höhö, ganska chill!
Ikväll ska största delen av klassen samlas hos Isabelle och ha filmkväll. Jag har dock inte bestämt mig om jag ska åka dit eller inte. För det första så tycker jag inte om att vakna någon annanstans än hemma och det kommer bli så sent. Jaja, vi får se.

teaterapan

Snart åker jag in till skolan och kollar på teatertreornas föreställning gökboet, som även min fina vän Cissie är med i. Det ska bli så roligt att se, för den enda teater jag har sett henne spela är när hon ska jävlas med oss, haha.

stjärnklart

Det blev inte endast en kopp thé, utan en kopp thé på balkongen under stjärnorna. Det var nog en av de finaste stunderna på länge. Även fast stunden spenderades helt ensam!

total blackout

Blev ingen promenad. Jag gick istället hem till Sara och tittade på total blackout. Hennes systers kompis var med och han vann faktiskt programmet och 25000 kr. Galet roligt!
Nu är jag hemma och tänkte ta en kopp grönt thé. Sedan ska jag sova.
Sjal -Myrornas 30 kr
Linne - HM 79 kr

fin dag

Dagens outfit som var jävligt perfekt för vädret! Helt otroligt varmt ute ju. Dog nästan lite för att jag njöt så mycket, även fast det inte var så mycket sol.
Efter skolan gick jag på stan med Shala och Hulken. Köpte med mig ett grått linne och en sjal hem. Dumma mig! Jag shoppar för mycket.
Sen satt jag och Shala på Waynes ett tag och tjålade.
Nu ska jag snart äta och sedan känner jag för en promenad.
Haha pratade i telefon med Emilia samtidigt som jag tog kort ;)

dansknän

Tog en dusch, rakade benen, kollade sedan på Stockholm-Båstad, mamma fick fläta mitt hår. Nu tittar jag på 2 1/2 men och efter det ska jag lägga mig i sängen och läsa.
fina knän efter dansen !

Shoppingen i Täby

Sådärja, äntligen är jag klar med shortsen! Ville ha dom lite fulsnygga sådär och så tröck jag även på nitar. Här har ni även de andra kläderna som inhandlades i Täby.
Byxor - 60 kr på second hand 
Nitar - 10-pack 36 kr på panduro
Skinnjacka - 399 kr på Vero Moda
Byxdress - 299 kr på Bikbok
Converse - 699 kr på Nilson Shoes

kommentera mera

Vi har tittat på film och haft det riktigt mysigt.
Nu har jag tvättat bort sminket och värmt en värmekudde till mitt knä som jag har ont i.
Vill även tillägga att det skulle vara jätteroligt om ni åtminstone skrev erat namn ifall ni kommenterar någon gång, och det skulle vara roligt om ni kommenterade lite mer. För jag älskar att logga in och se att någon har kommenterat. Hihi, hoppas ni lyssnar och tar till er kära vänner :)
Godnatt <3

förkläden

Mamma köpte gulliga förkläden till oss på second hand butiken ;)

second hand

Second hand-butikerna i Falun suger. Det finnt inte så stort utbud och där det finns det kostar kläderna alldeles för mycket. Byxorna jag köpte idag här i Täby kostade endast 60 kr och mormor köpte ett par skor för 25 kr. Skaffa fler sånna ställen i Falun, tack.
För second hand är inte endast till för snåljåpar, det är även till för sånna som mig som vill köpa gamla saker som man kan sy om till sina egna.

trött och glad

Sådärja! Nu är jag trött och glad. Det inhandlades byxor, en skinnjacka, en jumpsuit och nitar.
Ni får dock se det imorgon då jag inte orkar ta kort på det nu.

shopping

Nu ska vi iväg och shoppa. Först på loppis och sedan Täby köpcentrum.
lilla morfar <3

lång dag

Ojojoj, dålig uppdatering här. Men som ni vet så drog jag till Stockholm och jag har inte riktigt haft tid med bloggen. Igår när vi kom fram ville jag bara gosa med mormor och morfar och idag har vi hälsat på min gammelmormor och gammelmorfar.
Snart ska vi äta kvällsgott, det blir alldeles säkert nå gott, som alltid här. Och sedan ska vi titta på film. Och vet ni vad? Jag ska synda lite, men jag är faktiskt hos mormor och morfar. Och som Tess sa "hela din mormor är en högtid". Så det får allt bli lite gott :)
Bilder från igår och idag:
fina mormor <3

ryssen

Blev inget ut och gå med Shala, för hon hittade inte sina skor -.- haha
Istället gick jag och Cissie hem till Tess och träffade hennes besökare (en rysk utbytesstudent). Det är alltid trevligt att träffa folk från andra länder.
Nu ska jag städa i mitt rum och packa, för imorgon efter danslektionen beger jag mig mot Stockholm till mormor och morfar.
Känns dock taskigt att lämna min fina pippifågel, men Sofia ska som tur är ta hand om henne och bo här. Snäll Fia!

sunlight

Har hållt på med blockarbete nästan hela dagen i skolan. Blir mycket sånt nu!
Solen skiiiiiiner och jag ska snart ut och gå med Shala :)
Bild från februari, lite mer snö då kanske?

helt underbara skor från have2have.se


badibadi & matimati

Bad och sedan lagade kocken herself mat till sig och morsan!

candle

Undra om det finns någon som chillar mer än mig? Tänkte lägga mig i badet, med lite tända ljus och läs en bok. Sådant som jag hinner med nästan varenda dag. Välj estet ifall ni vill ha tid med sånt (man har det i ettan iaf).

30 days of night

Helt okej skoldag, till och med baletten var roligt!
Nu ska jag käka ett fett mellanmål och kolla klart på filmen som jag påbörjade i förrgår. 30 days of night.

har hittat ännu en underbar video från i lördags


som fan

Hemma från Cissie efter lite kaffedrickande som fan (fast nä), tjål som fan, skratt som fan och promenad som fan (inge plugg som fan).

mot cissie

Hansson följde med mig hem efter skolan och solade på min balkong. Snart drar jag hem till Cissie, dricker kaffe och pluggar lite!

filmer från igår

Äntligen har folk börjat lägga upp lite filmer på youtube från gårdagen.

natti

Det blev inge high school musical, utan istället scones till stockholm-båstad!
Nu ska jag smörja in mina ben och sedan lägga mig i sängen och läsa :)
Sara lekte paparazzi från min balkong igår, höhö

fin pippi

Matteläxjäveln är klar, men mor ska kolla igenom den sen så att jag inte failar totalt!
Nu tänkte jag gosa ner mig framför lite high school musical och senare ska jag och mor baka scones.
Min fina pippifågel som bara blir tamare för varje dag som går :)

last night

Vandrade hem till Tessan en sväng för att hämta min mattebok, blev dock fast där ett tag med både film och matteläxa. Skönt att ha nästan hela läxan klar.
Nu ska ni få se lite underbara bilder från igår!
Förkrök hos mig:

HÅKAN HELLSTRÖM:













jag vet vilken dy hon varit i

Alltså hit. När den här låten kom skrek jag bara rakt ut och började grina. Det ger mig så himla mycket tankar och Håkan gör den ännu mer underbar!

underbart

Fyfan vad underbar den där människan är! Tess och jag pratade om det på hemvägen efter konserten. Han vet inte om hur bra han är, han gör liksom bara sin grej och förmedlar den till alla. Han tror inte att han är bättre än alla andra eller något i den stilen, han är en helt vanlig människa som bara älskar det han gör. Är inte det en riktig artist?Det var i alla fall en helt underbar konsert och bilder får ni se imorgon, för nu ska jag sova. PÖSS!

smink och hår

Har fortfarande inte bestämt kläder. Men vafan, jag kan göra det när dom har kommit. Hår och smink är åtminstone klart :)

panik

Kära vänner, nu har jag en liten kris! Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig ikväll och jag får inte tag på några vännner. Jag behöver hjälp och stöd, men vännerna sviker. Fuck!
Haha lite överdrivet kanske, men jag är ganska så seriös! Vännerna jobbar och pysslar men jag har ingenting att göra, förutom att välja kläder. PANIK!

beslutsångest

Vaken och taggad!! Har drömt helt sjuka drömmar inatt, om att jag typ levde på 1700-talet. Wierd.
Nu ska jag snart hoppa i duschen, men jag har ett problem. Jag vet inte vilken frisyr jag vill ha ikväll. Mittbena eller snedbena? Tofs eller bara halvt uppsatt med lite hårspännen? Och kläderna är också ett stort problem.

sömn

Vaknade nu, 22:00, efter någa timmars sömn. Hur ska jag kunna sova inatt? Fast det skiter jag fan i nu! Imorgon kommer helt fantastiska Håkan Hellström till Falun och vem ska dit, om inte jag och mina fina vänner? Det kommer bli så sjukt awesome förstår ni.
Nu ska jag äta (vet att det är dåligt att äta sent på kvällen, men nu gör jag det ändå). Sen ska jag sätta på mig sovkläder och sova.

new

HM 149 kr/st
HM 79,50 kr
BikBok 149 kr

john lennon

Åker alldeles strax mot skolan. Såhär ser jag ut idag. En av de nya tröjorna. John Lennon och Yoko Ono pryder min mage idag helt enkelt.

RSS 2.0