sjukling

Har varit hemma och kurerat mig idag. Jag är så jäkla less på denna hosta. Hostade hela natten och trodde att hela hjärnan kom ut imorse när jag snöt mig, så bestämde mig för att det var bäst att vila. Jag känner mig lite bättre nu efter att ha snytit mig typ var femte minut och testat alla huskurer som finns. André köpte en nässkölj åt mig, det var en lite speciell känsla kan jag säga, men det kan säkert funka. 
Det är inge roligt alls att vara hemma, vill hellre vara på praktiken. Men jag antar att det är nödvändigt för att jag någon gång ska få må bra. 
 
 

helgen och vecka 20

Är inne på min fjärde vecka på praktiken och det flyter på. Nu ska man bara göra skrivuppgifterna som ska in också.
I lördags var vi på Philips innebandymatch hela familjen. Efteråt gick vi upp till Antonia och Stefan och grillade korv ute. När vi började frysa gick vi in och barnen lekte för fullt. Vi åt sedan smörgåstårta innan mellon började. Barnen sysselsatte sig med att lägga pussel på Adrians läsplatta. De var så duktiga och turades om.
På söndagen var vi bara hemma och tog det lugnt. Jag kände verkligen att jag bara behövde slappa och vila upp mig lite inför kommande vecka.
Jag är nu inne i vecka 20 och jag mår inte jättebra kan jag säga. Jag har en hosta som aldrig går över, är inne på fjärde veckan nu och yrseln hänger sig kvar. Det tog verkligen emot imorse när jag skulle putta Adrian i vagnen till förskolan. Det blir nog boben imorgon då det är lättare att dra än att putta. Och så håller jag tummarna för att jag snart ska få må bättre. 
 
 
 

RSS 2.0