övernattning i stugan

Förra helgen övernattade vi i stugan, första övernattningen för i år. Jag och Antonia tvättade föntrerna på altanen och det tar ju sin lilla tid. 
André har jobbat förmiddag den här veckan och i måndags slutade han tidigare. Så då åkte vi till Sundsvall och köpte en ny gräsklippare. Tänk att man kan bli så glad över en gräsklippare haha. Annat jag har gjort den här veckan är att baka tårtor. Fem tårtor till helgen nämligen, bild kommer på dem senare. Alla är inte ens klara än. Ska göra klart dem idag. 
 
 

Förskoleplats

Idag fick vi veta att Adrian har fått förskoleplats här i Bollsta. Det är så skönt att inte behöva oroa sig för det nå mer. 
André jobbar eftermiddag den här veckan, så det är tomt här hemma på kvällarna. Idag har i alla fall Mirka, Jonte och Elias varit här en sväng. Adrian blev överlycklig när Elias kom. 
 
 
 

Vårmarknad

När vi kom hem i lördags stannade vi bara hemma. Det är första gången som jag och André såg eurovision ensamma och då är vi inne på vårat femte år. Så det var jättemysigt.
 
I söndags åkte vi på marknad med Sofie, Robin, Lovis, Philip och hans flickvän Elin. Barnen fick ballonger, Lovis valde en minion och Adrian valde Anna från Frost. Vi köpte munkar och annat gott. Sen åkte vi till stugan och fikade med Andrés föräldrar. På kvällen åt vi ute med Sofie, Robin och Lovis och efter det följde dom med oss hem. Det var fint väder, så vi höll oss på baksidan och kastade pil. Sen gick vi in och kollade på Grown Ups. 
 

Ett sista farväl

I tisdags åkte vi ner till Ludvika igen. De första dagarna var det jättefint väder, så vi var ute hela dagarna. En dag var jag och Adrian med Amanda. Vi hade först picknick nere vid Piren, sen gick vi till lekparken i stadsparken, sen avslutade vi dagen med mjukglass på Sibylla. Efter det tog jag och Emilia en promenad hem med Adrian. 
Kvällen innan var jag och Emilia hemma hos henne. Vi bara myste och pratade om ALLT, det var så himla skönt. 
 
 
I fredags tog vi ett sista farväl av farfar. Det var otroligt jobbigt, men samtidigt fint. Jag sjöng Sonja Aldens låt "till en ängel". Det var svårt att hålla tårarna borta när jag sjöng, men det kändes så bra att göra det. Att få sjunga en sista gång för min fina farfar. Resten av begravningen satt jag och kramades med Emilia. Ibland är det extra bra när ens bästa vän är ens kusin också. 
På fikat efteråt fick Adrian också vara med. Så han fick leka av sig med sina tremänningar. Det är lite roligt, för Adrian och tre av dem är alla födda 2014. 
 
 
 

En surpuppa

Idag började jag och Adrian dagen med en promenad med Marléne och hennes son Charlie. Sen åkte vi till stugan och var där resten av dagen. Idag var Lovis där också, så Adrian var ju överlycklig. Lovis och Adrian skulle åka båt med pojkarna. Och precis när dom skulle åka iväg sa Adrian nej och ville kliva ur båten. Sen när dom andra åkte iväg ångrade han sig igen och ville åka ändå. Men då var det försent, så då satt han sur på bryggan och kollade på dom. 
Adrian har annars varit på ganska dåligt humör hela dagen. Så nu ska det bli skönt att André blir ledig i en vecka, så att han kan hjälpa mig med Adrian. 
 
 

Första fotdoppet i sjön

Igår började jag och Adrian dagen hemma. Vi tog en promenad på förmiddagen, sen sov Adrian i vagnen. När han sov passade jag på att plocka lite hemma. När Adrian vaknade kom André och hämtade oss och skjutsade oss till stugan. Hela eftermiddagen och kvällen spenderades där. Adrian doppade både händer och fötter i sjön. 
 
 
 
 

Valborg och sol

I helgen firade vi Valborg med Andrés familj. På dagen var vi hos Andrés mormor och grattade henne. Sen åkte vi upp till Antonia och Stefan. Vi var ute nästan hela dagen, för solen lyste. Vi hade grillpremiär, så himla underbart.
Innan vi åkte till Andrés mormor var André och Adrian ute och lekte. Jag satt och sminkade mig när dom kom in och Adrian hade slagit upp läppen igen. Så han hade sår på hakan och två hål i läppen från hans övre tänder. 
 
I söndags åkte vi upp till stugan och hjälpte till där. Vi krattade och klippte bort buskar och det blev jättefint. Jag var trött i kroppen på kvällen kan jag säga.
 
 
Igår och idag har jag och Adrian varit ute nästan hela dagen. Igår krattade jag hela gården och rensade bort grenar och grejer som skulle bort. Idag har jag tvättat alla fönster och så har vi burit ut utemöblerna.
Vi har tagit bort ena sidan på Adrians spjälsäng så att han kan kliva i och ur själv. I fredags när André jobbade fick ju såklart jag natta honom. Jag la ner honom, läste en bok och gick ut. Den kvällen sprang han upp tre gånger. Så jag tänkte att det skulle bli lätt. Ack så fel jag hade haha. Igår nattade André honom och han sprang upp 46 gånger på en timme innan han somnade. Och kvällen innan var det något liknande. Men vi ger oss inte. Han testar verkligen våra gränser nu och vi ska vinna haha.
 
 
 

RSS 2.0