Julshopping

Igår lämnade vi av Adrian hos sin farmor och farfar och åkte sen till Sundsvall med Sofie och Robin. Det blev julshopping för hela slanten. Vi har ju inte direkt haft något pynt, eftersom vi inte har firat jul i huset någon gång. Så vi köpte på oss allt vi behövde. Vi var där i ca 7 timmar, var ganska trött i fötterna på slutet. En rolig sak som hände på Ikea var att jag träffade min kusin. Så himla häftigt att vi träffades just där när han bor i Umeå och jag i Kramfors. Vi har inte träffats sen jag var typ 12-13 år. Så de var jättekul att få se honom och prata med honom. Kändes synd just då att Adrian inte var med. Hade varit kul om han hade fått se honom. Men, men kanske en annan gång. 
På kvällen kollade killarna på hockey och jag och Sofie kollade på så mycket bättre. När vi kom hem började jag pynta på en gång. Idag blev jag klar med pyntet, men har inte riktigt städat än. Så det ska jag göra imorgon. Ni får en liten till på pyntet nedanför. Ska ta bättre bilder imorgon. 
Jag och Adrian duschade för ett tag sen och nu sitter vi och myser i soffan. 
 
 

föräldragrupp

Idag har vi varit på första föräldragruppen. Det var bara pojkar där. Vi får väl se om det kommer några tjejer sen på babymassagen. Vi gjorde inte så mycket den här första gången. Vi fick intervjua och presentera varandra och så pratade vi mest allmänt om olika saker. En av mammorna berättade att hon duschar med sitt barn, för att det är så krångligt och bada dem när det inte kan sitta själva. Och vi har för liten balja nu, ska köpa ny imorgon på ikea. Så jag provade att duscha med Adrian idag och det fick jättebra. Då kan jag duscha även om André är på jobbet också. 
 
 

frost

Idag har hela familjen varit ute och gått med Mirka, Jonte och Elias. Efter promenaden gick vi hem till dem, för Mirka ville ha råd om hur hon skulle sätta en lampa. De bjöd på fika också. Elias tycker det är jättekul att titta på och prata med Adrian, men Adrian själv är inte så intresserad haha. Han har inte riktigt kommit så långt än.
 
När vi kom hem åt vi laxpasta och sen städade jag lite och bakade pepparkakslimpa. Nu ska jag snart hänga en tvätt och sen dröjer det inte länge innan vi ska gå och lägga oss. Imorgon ska vi på första föräldragruppen.
 
 
 

Mozartkulor

Då var jag klar med mozartkulorna. Det tog några timmar. Men slutrestultatet blev ju bra. 
 
 
 

Chokladkrisp

Jag har börjat med julgodiset, har en lång lista på allt jag ska göra. Igår blev det Chokladkrisp med marshmallows. Idag tänker jag göra Mozartkulor. Adrian har varit på jättebra humör idag, skrattat och pratat och sover nu på altanen efter vår promenad. 
Nu längtar jag galet mycket till jul. På lördag ska vi med Sofie och Robin till Birsta och julshoppa och torsdagen efter det kommer Sofie, Robin, Mirka och Jonte med barn hit och julbakar. Eller ja, tjejerna julbakar och killarna spelar tv-spel ;) 
 
Bild på chokladkrispen innan jag har skurit den, en bild på mina nya pepparkaksformar och bilder på Adrian från de senaste dagarna. 
 
 
 
 

regnrusk

Igår promenerade vi hem till Mirka och Jonte och fikade. André åkte sen på jobbet och då tog i andra en promenad. På vägen hem stannade jag och handlade räkor, passar på när André jobbar eftersom han inte tycker om det. Och väl hemma badade Adrian och myste framför brasan. Det var alldeles vitt ute igår, men idag regnar det. Så otroligt tråkigt väder. Jag och Adrian kommer alltså bara ligga inne och mysa hela dagen! 
 
 

Mockingjay

Jag sitter här med min morgonkaffe och har precis ätit dagens intag av havregrynsgröt. Man håller sig så länge på det. Adrian tittar på bumbibjörnarna och är så nöjd så.  
I torsdags var som sagt Mirka med familj här på fika. Jag bjöd på saffranskladdkaka med vitchoklad. Tyckte först att det lät konstigt, men fick lov att prova och det visade sig vara jättegott. 
Igår var jag först på långpromenad i en och en halv timme med Mirka, sen tog vi det mest lugnt innan vi åkte hem till svärföräldrarna. Dom bjöd på mat och sen kollade vi på idol. 
Idag ska jag och André på bio och se The hunger games: Mockingjay. 
 
 
 

Bildbomb

 
I helgen har vi mest tagit det lugnt. I lördags var Sofie, Robin och Lovis här på middag. Blev tacos som vanligt, dumt att bryta en tradition. I måndags var jag ute och gick med Mirka och Elias två gånger. Roligt att träffa någon som man kan umgås med. Imorgon kommer Mirka, hennes pojkvän och lilla Elias hit och fikar. 
 
 

Amerikanska pannkakor

Vi har börjat dagen med gofrukost, amerikanska pannkakor och smoothie. Var längesen vi åt det. Nu tänkte jag ta och städa huset och sen ska vi till stugan och hämta ljusstakar och sådant som jag har där. Måste upp till Antonia och låna symaskinen också och så julgardinerna. Snart får man ju äntligen börja pynta!
 
 

Dålig uppdatering

Dagarna flyter på som vanligt. Ska bli bättre på att ta bilder med systemkameran, så jag kan ladda upp fina bilder här. De senaste dagarna har vi firat Andrés kusin som fyllde år. Igår var jag på promenad med Mirka och lilla Elias igen. Vi gick i en och en halv timme och jag drattade på ändan två gånger. Som tur var släppte jag inte vagnen. Är det de som kallas för modersinstinkt kanske? I vanliga fall hade jag nog släppt allt jag höll i och bara tänkt på mig själv. Måste skaffa något band och spänna fast mellan vagnen och mig i vinter. Vill inte ens tänka på vad som kan hända om man ramlar i nerförbackar osv, usch. 
 
 
 

6235 gram och 59 cm

Sen jag skrev sist har vi varit hos svärföräldrarna och hälsat på en sväng i tisdags kväll. I onsdags var vi på bvc, nu väger han 6235 gram och är 59 cm lång. När vi kom hem fick jag och Adrian på promenad med Mirka och hennes son Elias. Det var fint väder, men väldigt skumpigt med vagnarna, då slasksnön hade fryst. Efter promenaden följde dom med hem till oss och fikade.
Igår var vi först på banken, sen hälsade vi på Andrés mormor en sväng och efter det handlade vi lite julinredning på dollarstore. När vi kom hem kom Andrés farmor och farfar förbi och hälsade på. 
Idag ska vi lämna ifrån oss Adrian över natten till Antonia och Stefan. Det blir första natten utan honom. Kommer säkert vara jobbigt, men skönt att få sova hela natten också. 
Adrian kan ha storlek 62 nu också (på bilden nedan), helt galet vad han växer fort!
 
 
 
 

Träningsredskap = Adrian

Skulle egentligen ut på promenad idag med en annan mamma här i Bollsta, men det spyr snöblandat regn från himmelen. Så istället tog jag Adrian som vikt och tränade inne. Han väger runt 6 kg nu, så han är en jättebra vikt, plus att man får närhet.
 
 

mysmorgon

Blev en tidig morgon idag. Sitter just nu och dricker kaffe och kollar på nyhetsmorgon. Sen på Malou efter tio ska Sofi Fahrman komma dit och prata om hur hon kom i form igen efter graviditeten. Så det ska bli intressant att se. Kan behöva lite tips utöver de man själv har. 
 
 

skrämd

Igår bjöd vi som sagt hit svärföräldrarna på middag. När dom kom berättade dom att någon utklädd till ett lurvigt monster hade tittar in genom bilfönstret när de väntade på tåget. Och efter det dröjde det inte länge innan den här personen knackade på vårat köksfönster och jag blev jätterädd. Tror nog att det är någon person som känner oss. Annars går man väl inte fram till någons fönster? Lite roligt var det i alla fall.
Vi hade det mysigt och kollade på idol i alla fall och Adrian fick jättefina kläder. 
 
Idag har vi bara haft en mysdag hemma. Nu på kvällen åkte vi till minneslunden och tände ljus för de vi saknar. Och efter det beställde vi pizza och åkte hem och åt framför så mycket bättre. 
 
Adrian och papsen har nästan likadana tröjor, så fina pojkar jag har<3
 
 
 
 

skrämd

Igår bjöd vi som sagt hit svärföräldrarna på middag. När dom kom berättade dom att någon utklädd till ett lurvigt monster hade tittar in genom bilfönstret när de väntade på tåget. Och efter det dröjde det inte länge innan den här personen knackade på vårat köksfönster och jag blev jätterädd. Tror nog att det är någon person som känner oss. Annars går man väl inte fram till någons fönster? Lite roligt var det i alla fall.
Vi hade det mysigt och kollade på idol i alla fall och Adrian fick jättefina kläder. 
 
Idag har vi bara haft en mysdag hemma. Nu på kvällen åkte vi till minneslunden och tände ljus för de vi saknar. Och efter det beställde vi pizza och åkte hem och åt framför så mycket bättre. 
 
 
 

RSS 2.0