Drakborgen

I fredags kom Sofie, Robin och Lovis hit på middag och sov kvar. Vi hade en jättetrevlig kväll och en mysig morgon med amerikanska pannkakor. Efter frukosten gjorde vi oss iordning och åkte sedan till drakborgen i Sundsvall. Vi lekte och lekte och åt mat från deras goda buffé. En superbra dag helt enkelt. 
 
 

Fåtölj till Adrian

Nu i veckan kommer vi få hem den här fåtöljen till Adrian. Vi köpte den för pengarna han fick när han fyllde år. Det är inte den snyggaste fåtöljen, men jag tror han kommer få det jättemysigt i den. 
 
 

Pappas tårtor

 

Helgen i Ludvika

Vi hade det jättebra i Ludvika den korta stund vi var där. Jag fixade tårtor till festen och det var jättekul att träffa nästan hela släkten. Jag tror att Adrian var väldigt nöjd också, han trivs bland mycket folk. 
 

Kvalitetstid

Förra helgen var vi ner till Ludvika för att fira pappa som fyllde 50 år. Vi åkte ner på torsdagen och stannade till söndagen. På lördagen var det kalas för pappa. Men det ska få ett eget inlägg sen när jag har orkat lägga in bilderna från kameran.
 
Väl hemma har vi inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Bara kvalitetstid med min fina familj. Igår lyxade vi till det med bakad potatis och idag har vi jobbat i trädgården. André har klippt gräset (förhoppningsvis sista gången för i år) och trimmat gräset, han började även bära in utemöblerna. Jag har putsat våra fönster på framsidan och städat undan inne. 
 
Adrian är så himla go och snäll. En kille med humör, det kan man säga, men hur snäll som helst. Nu på kvällarna lägger vi ner honom i hans egen säng 19:30 och sen sover han där hela nätterna. Det är inte ofta han vaknar till, och när han väl gör det, då ger vi honom bara nappen så somnar han om. Han gråter inte ens längre när vi ska natta han på kvällen. Idag hade han till och med velat lägga sig i sängen innan André hade sagt godnatt färdigt. Det är skönt för både honom och oss tror jag, att få sova i lugn och ro och vara utvilade på morgonen. 
 

Höst

Nu ser jag fram emot en solig och färgglad höst.
 

Tårtan

 

Adrians firande

Vi hade en superbra dag igår på Adrians födelsedag. Han fick massor av paket och kärlek. Vi klev upp och åt frukost, myste och så fick han bada. Mirka och Elias var här nästan hela dagen och hjälpte mig. Sen när André slutade jobbet kom alla andra. Det blev gofika massa lek för barnen. Jag hade gjort en ägg och sockerfri tårta till barnen, eftersom Adrian inte äter fika än och Elias är allergisk mot ägg. Och de vuxna fick en riktigt sockerbomb istället. Andrés familj blev kvar och myste till Idol och åkte hem efter det.  
 
 
 

RSS 2.0