Ludvika och magsjuka

Tänkte lägga upp lite bilder från när vi var i Ludvika. André släppte av mig och Adrian på tåget.  Var såklart mest med Emilia när vi kom fram, som vanligt hihi. Det var skönt också att träffa nästan hela släkten och Adrian fick leka med sina tremänningar för första gången. 
Dagen farfar gick bort var jag och Emilia i Hästberg. Vi satt på farmor och farfars trapp och fikade och hade självklart farmor och farfars hund med oss. Det var så skönt att vara där just den dagen. Vi satt bara och pratade om glada minnen och tog en promenad runt byn.
 
 
När vi kom hem till Bollsta igen åt vi middag med Sofie, Robin och Lovis. Adrian och Lovis tyckte att det var så kul att få leka med varandra igen. 
I söndags fick Adrian magsjuka, så vi har varit isolerade hemma nästan hela veckan. Men imorgon ska vi fira Valborg med Andrés familj. 
 
 
 
 
 

Älskade farfar <3

För lite mer än två veckor sen satte jag mig på tåget med Adrian och åkte ner till Ludvika. Vi hade fått de fruktansvärda nyheterna om farfars cancer och jag ville ingenting annat än att finnas där för farfar, farmor och hela familjen. Jag är i efterhand så glad att jag gjorde det. För jag fick vara där de sista dagarna i farfars liv.  
 
Fina underbara farfar. Det är helt ofattbart att du är borta. Jag kan fortfarande inte förstå det. Du har varit en så stor del av mitt liv och jag försöker att tänka på alla underbara minnen när jag tänker på dig nu. Mina mest trygga minnen från barndomen är från när vi var hos dig och farmor i sommarstugan, i Hästberg. Året runt spenderade vi där och vi sov ofta över. Allting var alltid så tryggt och fridfullt. Vi åkte traktor, åt jordgubbar från farmors jordgubbsland, drack saft, pysslade ute i trädgården. Min bästa midsommar var när jag och Emilia hade fixat så att hela släkten skulle komma, och vi åkte med farfar på fyrhjulingen och plockade björkris, sen klädde vi midsommarstången tillsammans. Älskade farfar, du var bara så genuint snäll, en av de snällaste människorna jag någonsin känt. Du skojade alltid med glimten i ögat och brydde dig om oss så mycket. Jag kan bara inte förstå att jag aldrig mer kommer få träffa dig. Jag saknar dig och jag hoppas att du har det bra där du är nu.  
Vi ses någon gång i framtiden, jag älskar dig!
 
 
 
 
 

Sundsvall

Veckan avslutades bra. I lördags åkte vi till Sundsvall för att kolla på Philips innebandycup. Det var några timmar mellan matcherna, så då passade vi på att gå på Ikea och lite annat. Adrian fick nya skor och en minikratta av sin farmor och farfar pch foppatofflor av oss. På ikea handlade vi lite pysselsaker och nya leksaker till Adrian. 
 
 
 
Igår skickade jag iväg André och Adrian, för jag behövde städa. Jag öppnade upp alla dörrar och vädrade ur huset och verkligen storstädade. Jag tog också bort ena sidan på Adrians spjälsäng. Jag fick gå tillbaka med honom tre gånger innan han låg kvar och ville sova där. Han vaknade dock tidigare än han brukar göra och kom in till oss. 
 

Promenader och utelek

Veckan började regnig. Men de senaste två dagarna har vi haft sol och fint väder. Jag och André testar nu att gå på kostschema och det har börjat bra. Jag är 1,5 år sen med att ta tag i gravidkilorna. Men bättre sent än aldrig säger man väl. 
Igår var vi ute nästan hela dagen. Gick på promenad i solen, sen tränade jag och André när Adrian sov. Efter sovstunden stannade vi ute en stund och lekte. 
Idag var vi också ute på promenad. Sen har jag och Adrian lekt inne. Fredagskvällen spenderades ensam, eftersom André jobbar och Adrian sover. 
Jag blev så himla glad imorse. Adrian har blivit så trygg att sova i sin egen säng. Han har sovit där innan också. Men nu sover han där till 7-8 på morgonen och imorse väckte han mig genom att ropa "mamma" istället för att gråta. Och nu på kvällen gick jag in för att kolla till honom. Då vaknade han bara till och frågade lite fint efter sin napp, sen somnade han om. Jag smälter. 
Det han dock inte är lika trygg med är när André ska åka till jobbet. Han blir jätteledsen och står och skriker nej i fönstret när bilen åker iväg. 
 
 

Ludvika

En vecka i Ludvika gjorde susen för mig. Det var så skönt att vara hemma och träffa alla. Vi har varit med Emilia alla dagar förutom en. Vi har fikat med Issa på stan. Jag har träffat farmor och farfar<3. Jag och André har varit på dejt på restaurang. En dag åkte vi till Borlänge och hälsade på Sofia och Evelina, hos Sofias pojkvän Micke och hans son. Shala och Alex har vi också hunnit träffa. Och pappa och Karin har vi såklart umgåtts massor med. 
 
 
 

Påskhelgen

 Tänkte börja med att uppdatera om påskhelgen. Vi spenderade hela helgen med Andrés familj. Åt massor med god mat, jag hade bakat tårta och barnen lekte med varandra. 
 
 
 

RSS 2.0