fixa och dona

Idag har jag bara tvättat, plockat och börjat packa. Jag kan ju säga att det blir mycket packning, har skrivit fem packlistor haha. Jag är ju ganska noga med att allt ska blir rätt. I veckan åker vi till Dalarna och hälsar på familj och vänner. Ska bli så skön! 
Adrian har inte spytt någonting idag. Kanske inte låter som någonting för andra. Men innan har han spytt efter maten nästan varenda gång och det blir mycket tvätt. Det vore så skönt om det fortsatte så här nu och av tog. 
 
 

zara

Jag älskar barnkläderna från Zara.com, ibland önskar man ju att man hade lite mer pengar ;)
 
 

fint väder

Det har blivit många promenader med Mirka, André och ungarna i veckan. Solen har varit framme mycket och det har varit jätteskönt ute. Idag tog vi vara på vädret och pojkarna spelade bandy ute, medan jag, Sofie, Lovis och Adrian traskade omkring med vagnarna. André och jag åt nyss tacos och nu ska jag vila för mig själv en stund. Sen är det melodifestivalen. 
 
 

Lite sömn

Igår bakade jag semlor och bjöd hit hela Andrés familj. De blev jättegoda och intogs med trevligt sällskap.
Idag har jag varit äckligt trött. Adrian vaknade varannan timme hela natten och ville kliva upp fem. Så det var bara att kliva upp, tända en brasa och fixa lite frukost. Vissa dagar skulle man bara behöva spendera på spa. Klockan åtta tog vi ca en timmes promenad med Mirka och klockan tio åkte vi på föräldragrupp. Försökte få Adrian att sova lite med mig när vi kom hem, men han ville inte. Så jag fick sova när André kom hem från jobbet. Jag hoppas innerligt mycket att han sover bättre inatt. Så han får en pigg, glad och trevlig mamma.
 
 
 

Lovis 1 år <3

Idag har vi varit på kalas hela dagen hos Lovis som nu har fyllt 1 år. Tiden går så jäkla fort. Och som jag skrev på instagram, vi är så lyckligt lottade som har den lilla glädjespridaren och bestämda damen i våra liv och det ska bli så kul att se henne och Adrian växa upp tillsammans. Fina kusinerna. 
Jag blev i alla fall kvar när André åkte på jobbet och fick åka hem med Jonte och Mirka till kvällen. Jag har haft en jättemysig och trevlig dag. 
Den rosa nallen som Robin sitter och kramar på en bild fick Lovis av oss.
 
 
 

Alla hjärtans dag !

I torsdags var vi hos Sofie och Robin och hälsade på. Jag hjälpte Sofie lite med tårtorna till Lovis 1-årskalas och på kvällen åt vi fläskpannkaka. Det är så roligt för Adrian börjar bli mer med med de stora barnen nu. Så han satt och skrattade åt Lovis när hon slog sin mugg i bordet, då skrattade Lovis och så skrattade Adrian lite till. Så himla gulligt. 
 
Igår fyllde svärfar år. Så på dagen tog vi en timmes promenad. Sen gjorde vi oss iordning och åkte upp till svärisarna. Det blev smörgåstårta och god blåbärspaj. Man märker verkligen av att man njuter mer av sötsaker nu när man väl fikar. Jag åt en pajbit igår och innan den hade jag inte ätit sötsaker sen 25 januari. Det blir på något vis extra gott då. 
 
Idag började vi dagen med att kolla när Philip hade innebandymatchs. Sen gick vi hem och André låste in sig och tränade en stund medan jag satt och skrev ett kärleksbrev till honom. När jag sitter och gör det svänger blombilen in på gården och levererar en jättefin bukett tulpaner från André. Jag blev jätteglad. Jag har städat Adrians rum idag också, så det är fint där inne nu. Till kvällen lagade jag lax och alldeles nyss tog jag mig en dusch med massor av tända ljus. Nu sitter vi med tända ljus i hela huset och väntar in melodifestivalen. Hoppas ni alla andra har haft en fin alla hjärtans dag ni med. 
 
 
 
 
 

Mer mat

Igår började vi dagen med en promenad och efter det frukost hos Mirka. Vi blev kvar där fram till lunch. Då var pojkarna jättetrötta, så det blev en lunchpromenad. När André slutade jobbet åkte vi och veckohandlade, sen hem och åt och efter det blev det ännu en promenad, även med papporna den här gången. 
Idag klev jag upp i tid och åkte på mvc för efterkontroll. Lite sent, men fixade nytt preventivmedel också. Riktigt än vill vi inte ha en till bebis. Adrian fick träffa och kramas med sin gammelmormor idag också. Annars har jag bara plockat lite hemma och lagat mat.
Adrian har börjat äta lite mer nu. Han är så snabbutvecklad och jätteintresserad av mat, så han äter gröt varje morgon och får smaka av vår mat när vi äter middag och innan han ska sova får han välling. Annars kör vi på med ersättningen som vanligt. Han är så himla duktig och jag är en otroligt stolt mamma. 
 
 
 
 

blåsig och hal promenix

Vi hade en jättemysig dag i lördags med mello hos svärföräldrarna. Och igår myste jag och Adrian i pyjamas som alltid på söndagarna. 
Idag har jag och Adrian varit ute på promenad med Mirka och Elias. Efter den blåsiga och hala promenaden gick vi hem till mig och drack kaffe. De blev även kvar till middagen och åt när Jonte och André slutade jobbet. Jag gjorde fisk och potatis med broccoli som barnen och de vuxna glatt mumsade i sig. Lite komiskt att jag och Mirka hade lyckats ta på dem likadana tröjor idag ;)
 
 
 
 

Sol och mello

Gårdagen var hur mysig som helst. Solen sken, så lilla familjen tog en promenad. När vi kom hem städade vi iording, duschade och sen kom Sofie, Robin och Lovis hit. Vi åt tacos och spelade sällskapsspel. Barnen härjade i kapp. Adrian bet Lovis och Lovis skrek honom i örat. Det roliga är att ingen gör det för att jävlas, det är så dom umgås haha. 
Idag började dagen också bra, solen skiner, dock blåser det ganska mycket. Men tänk att lite sol kan få en på så bra humör. Plus att det är melodifestivalen idag, jag som är världens nörd. Just nu spelas P4 Melodifest här hemma och jag dansar omkring och städar och fixar. Snart ska jag hoppa i duschen. Sen till kvällen ska vi hem till Antonia och Stefan och titta på Mello. En perfekt helg :)
 
 
 
 

ångest

Jag sitter med en klump i magen och har ångest. Inte över någonting som händer i mitt eget liv. Utan över andras. Jag vet inte varför, men jag mår så otroligt dåligt när andra bråkar och jag önskar att jag hade en knapp jag kunde trycka på så att människor blev sams. Men jag inser ju att det aldrig kommer gå och jag kanske borde släppa det och fokusera på mitt eget. Jag är lycklig, jag har ett helt fantastiskt liv. Men jag har så svårt att vara glad när dom min närhet inte är det. Nu ska jag helt enkelt släppa det, jag vill inte hamna emellan nå mer och vara en budbärare med tråkiga besked. Från och med nu ska jag fokusera på mina relationer till de människor jag står nära och hur dom gör sinsemellan skiter jag fan i. Jag har min lycka och min son att fokusera på!

frukt och bär

Jag gjorde nu på kvällen iordning lite frukt och bär till Adrian. Han älskar alla smaker. Det han har fått smaka hittills har han glatt mumsat i sig och allt har fungerat jättebra. Vi har infört som rutin nu att äta gröt till frukost, det tycker han om och magen fungerar bra. Annars kör vi fortfarande så klart på ersättningen resten av dagen. Annars får han ibland också smaka olika puréer och smörgåsrån. 
Jag ska så mycket jag kan laga egen mat till Adrian. Det är så enkel att göra storkok och frysa in. Och dessutom billigare. 
 
 

Skotta, skotta, skotta..

I helgen var min fina väl Alexander här på besök. I lördags var på och kollade när Andrés familj och massa vänner till dem spelade innebandy. Sen bjöds det på korv och fika, mycket mysigt. Det slutar aldrig snöa här. Känns som att man skottar hela tiden. Men man får väl se det positiva, man får lite träning. Adrian ligger nu och sover i vagnen och när André slutar jobbet ska vi åka och veckohandla. Adrian är fem månader nu också, tiden går så fort! 
 
 

RSS 2.0