Här kommer svaret

Jag har klippt lugg :D
Om en och en halv timme åker jag in till borlänge och spenderar dagen där på peace and love!




/a

bada

Tess och jag badade precis i våran pool och helvete vad kallt det var. Ändå är jag redan lökig nu. Kanske borde sova också, liksom peace and love imorgon och man kanske borde vila ut sig lite innan. Så det är väl vad jag ska göra nu. Puss godnatt :)

/a

jag får alltid sånna random idéer

Ja, nu ska ni få höra. Nu har jag gjort någonting som jag kommer uppskatta väldigt mycket alla gånger jag vill vara fin i sommar, men som bara kommer bara ivägen när jag till exempel ska till stranden. Kan någon gissa vad det är? ;)

/a

snyggingar

Fy i helvete vad taggad jag är för p&l nu! Tess och jag sitter i rummet, väljer outfits och lyssnar på p&l listan på spotify.
Och eftersom ni kanske tröttnar på alla snygga bilder på mig, det kan ju liksom bli lite för mycket med allt det snygga, så ska jag bjuda på en bild på min syster som inte är riktigt lika snygg som mig. Men det är inte långt ifrån. Haha förlåt för mitt stora ego.


/a

kan inte vara seriös

Min mamma sitter bredvid mig och skäller på mig för att jag aldrig lägger ut seriösa bilder på mig. Så därför ska jag lägga ut en oseriös till :)



/a


lökigt

Äntligen hemma i Falun efter en jävligt lökig bussresa. Ska faktiskt hoppa i poolen nu, svalka min nakna kropp lite. Eller naken kan man väl inte säga att den är, men halvnaken i alla fall.

/a

monday

Jag sov hemma hos Minis igår, efter att hon, jag och Ajs hade varit och solat.
Idag har jag färgat hennes hår och sedan har vi bara chillat.
Skulle egentligen dragit till p&l idag men blev inte så. Jag åker ensam till Falun och bor där inatt sen åker alla till p&l imorgon bitti. Kommer bli fucking awesome !

/a

fladder

Min hund är snygg!
Nu åker jag och handlar nödvändiga grejer till p&l :)
/a

good morning

Pappa väckte mig pågrund av det fina vädret. Men jag hamnade här istället. Idag ska jag tvätta, packa och handla lite grejer till p&l!
/a

candy

Nu ska jag äta mitt godis och sätta på någon film!
/a

ansiktsmask

Har en återfuktande ansiktsmask på mig. Har precis bakat pizza med Karin och den står i ugnen nu. Har även varit på affären med Karin och pantat lite burkar och flaskor, blev 100 kronor så jag fick godis också.
ansiktsmasken luktar jordgubb <3
/a

hästberg - midsommar

Nu är jag hemma igen efter en mycket trevlig midsommar i Hästberg med släkten.
/a

kussinussi

Cajsa kom hem på besök, så familjen spelade kubb och sedan gick jag och Cajsa ner till sjön och satte oss.
/a

tummen upp

Nu ska jag packa ihop lite kläder, för imorgon åker jag till våran sommarstuga i Hästberg och fixar inför midsommar. Blir där tills på lördag så vi får väl se ifall jag snor farmors dator lite och gör ett blogginlägg, annars får ni klara er utan mig.
/a

bad

Jag har varit nere vid sjön med pappa, Karin och hunden. Blev andra doppet för i år då. Fast var bara jag och hunden som badade.
/a

9B

Haha nu ska ni äntligen få se våran underbara musikvideo :D
/a

lunch

Jag kom för en stund sedan hem från en lunch på stan med min farbror. Trevlig att sitta där och prata lite och äta god mat. Nu ska jag lägga mig i solen. Och senare idag kommer ni få se musikvideon som min klass gjorde innan vi slutade nian.
Bjussar på en vacker bild på mig!
/a

jag sjunger

Haha jag har tydligen fått önskemål av någon att lägga in ett klipp när jag sjunger. Kommentaren var anonym, så jag vet inte vem det är som önskar. Men visst, det kan jag göra. Har dock inga nya så ni får väl se mina gamla.
Det första klippet är från konfirmationsavslutningen som var för ungefär ett år sedan. Och det andra är från skolavslutningen i åttan.
/a

tv

Nu ska jag sätta mig vid tvn och vänta på sex and the city som börjar på trean klockan 23.00.
Godnatt!
/a

song

Ska dela med mig av några fina låtar !
.
Elvis Costello – She
From First To Last – Emily
Il Divo – Amazing Grace
Keith Urban – Making Memories Of Us
Mando Diao – Mr Moon
Håkan Hellström – Jag Vet Inte Vem Jag Är Men jag Vet Att Jag Är Din
Orup – Regn Hos Mej
/a

she

Kom hem för ungefär en timme sedan efter en fantastisk dag på stan.
Först hade jag och Madeléne lite picknik nere vid Piren med jordgubbar och kakor. Sedan käkade jag med Agnes, Abra och Malin. Stötte även på bland annat Isabelle och Alexander på stan. Så himla gosigt att få träffa alla vänner igen. Och nästan alla min närmsta vänner på en och samma dag.
/a

hey hey dodododo yeah yeah

Nu efter min sköna solstund ska jag dra ner till piren med Madeléne och gosa.
Så ni får er en uppdatering när jag kommer hem igen.
/a

hej hoj

Underbart väder outside! Ni kommer dock inte få några bilder från dagen eftersom jag har glömt min kamera hemma hos Majlo.
Ligger ute i solen och steker. Just nu är papsen hemma på lunch så vi ska väl käka lite.
Puss på er alla, gå ut och stek nu!
/a

jag vet att jag är snygg..

..men ni behöver inte säga det hela tiden!
/a

feeling

Jag sov visst inte alls. Fastnade här i lite funderingar som ni faktiskt inte får ta del av.
Ni ska bara få er en liten låttext av mig.
.
I hope it's something worth the waiting,
'Cause it's the only thought that I ever feel real.
Thunderstorms could never stop me,
'Cause there's no one in the world like .....
.
Och jag ska även lägga ut lite fler bilder på det kungliga bröllopet. Jag vet att alla är supertrötta på det, men jag tyckte faktiskt att det var romantiskt och fint!
/a


gosetjejen

Idag har jag varit nere på stan nästan hela dagen. Jag har fikat med min efterlängtade Amanda och sedan köpte vi godis och kakor, gick ner till skuthamn och fikade lite till. Sedan kom även Alexander och vi käkade pizza. Riktigt gosigt att få träffa dem idag, eftersom det var så längesedan.
Nu ska jag gå och lägga mig, behöver sömn som tusan.
Bild på kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Sedan två bilder på mig och på hur jag har sett ut idag :)
/a

sorry

Alltså, jag känner att jag har dåligt med tid nu på sommarlovet.
Igår när jag kom hem från Stockholm åkte jag direkt till Emilia och sov där.
Idag var jag först på handledarkurs för körkortet, sen åkte jag hem och kollade på kronprinsessbröllopet och har kollat på det sen dess. Grät till och med en skvätt, bara för att det var så fint. Tror att det ska få stå på tvn hela dagen så att man kan kolla lite då och då. Vigseln var superfin och talet som Victoria höll vid ingången till slottet.
Fem generationer - Sofia med Evelina i knät, mamma Annika, mormor Veronica och Mommi.
Jag hade roligt i bilen på vägen hem från Stockholm, tog ungefär 50 bilder på mig själv.
/a

promenixi

Jag och mamma tog en promenad med Evelina för att hon skulle somna. Men hon sov inte en blund. Envis unge det där. Nu håller morfar på och ska grilla igen. Jag längtar efter köttet som ska saftas i munnen på mig.

Promenad:



/a

sunny day

Hallå hallå!
På eftermiddagen igår anlände vi till sommarstugan. Morfar grillade åt oss och vi hade det jättetrevligt.
Idag har vi varit och badat lite, blev premiärdoppet för i år.

Idag:





/a

frukost

Nu har vi vaknat, ganska drygt att gå upp tidigare än på skoltid. Men vafan har man en systerdotter som är pigg så har man.
Nu ska vi fixa oss lite, sedan åker vi och hälsar på gammelmormor och gammelmorfar.




/a

godnatt fisar

Nu är jag trött som en balle, finns liksom inte någon mening med att sitta upp i vardagsrummet helt ensam när alla andra sover. Så pussipussi. See ya!




/a

sweet pics from the day





/a

nya kläder

Jag är nu hos min mormor och morfar på besök. Idag när vi kom hit gick vi först på Täby köpcentrum och jag fick tre klänningar och ett par jeansleggings av mamma.






/a


falun

Jag är just nu i Falun och käkar glass. Endast därför jag är här. Eller va? Nej.
Jag är här för att vi åker till Stockholm imorgon, men lämnar Tomas och Tess hemma.


skolavslutningen

/a

sjöng på skolavslutningen

Dock så hade min musiklärare ändrat lite. Vi hade liksom tränat in en sak men han spelade en annan. Så blev lite fel. Men det gör inget :)
/a

städdag

Förlåt för dålig uppdatering idag. Har liksom inte orkat.
Jag har storstädat hela mitt rum så nu är det rent från topp till tå. Och jag tvättar massor med kläder, eftersom jag åker till Stockholm på tisdag med mamma, Sofia och Evelina.
/a

mat

Seg dag idag. Dåligt väder som tusan. Men jag ska ändå bara mysa så det är lugnt. Har lite godis, en vitamin well och en cola som ska spendera kvällen med mig.
Just nu håller jag och pappa på att laga mat till mig. Det blir tunnbrörulle med mos, skagenröra och korv.
/a

skolavslutningen

Skolavslutningen bestod av massor med tårar. Vi träffades först i klassrummet där vi gav våra älskade klassföreståndare en varsin present. Göran skulle självklart hålla ett berörande litet tal så att man fick gråta ännu mer. Sedan kramade vi om dom och alla nior tågade mot aveny.
Där sjöng kören, som jag var med i. Och jag, Linnea och Cassandra sjöng solo. Sedan tågade vi tillbaka till skolgården där vi hade lite mingel och fick rosor och sådant.
gamla kyrkgänget, vi tjejer som gick på mellanstadiet tillsammans
Jag och Issa <3
Jag och Madeléne <3
Amanda och Jag <3
Tjejerna och Viktor <3
Systrarna, Cajsa och Jag <3
Jag och pappa <3
/a

avslutningsmiddag

/a

avslutningsdag

Nu ska jag dra iväg på min allra sista högstadieavslutning. Det kommer bli så otroligt sorgligt att lämna världens bästa klass. Men känner samtidigt att jag behöver starta om på nytt, i en ny stad och på en ny skola. Men att inte träffa dessa människor varenda dag kommer ta hårt på lilla mig.
Ska sjunga idag också, inne på avenyn inför alla föräldrar och niondeklassare. Önska mig lycka till!
/a

ändring

Jag hann ändra mig. Den blev min svarta klänning som har följt med mig på ganska många saker genom åren. Den lilla svarta funkar alltid som man säger.
/a

moi

Har börjat fixa mig inför avslutningsmiddagen nu. Vill inte ha klänning på mig idag. Eller jag vet inte. Men såhär ser jag ut hittills i alla fall. Vi får väl se ifall jag ångrar mig.
/a

hallojsan

Hejsan svejsan!
Nu har jag kommit hem från fikat med Madeléne och Alexander. Madeléne hade köpt en varsin present till oss båda. Jag flyttar ju till Falun och Alexander flyttar till Stockholm. Så alla tre splittras till olika ställen. Men Madde köpte oss ett varsitt fint armband som står för kärleken. Hihi, började gråta när hon skulle ge oss dem.
/a

godmorgon världen

Nu har jag vaknat, duschat och hängt en tvätt.
Snart ska jag käka, fixa mig och gå med hunden.
Igår kom min Madeléne hem från Turkland tror jag det var. Jag blev i alla fall super lycklig även fast hon bara skrev och frågade när vi börjar idag ;)
Vi två och Alex ska i alla fall fika idag, sen ikväll har vi avslutningsmiddag med niorna. Sorgligt sorgligt :(
/a

sommarben

Myggbett, sår och blåmärken. Det är väl så sommarben ska se ut? Eller har jag missuppfattat det helt fel då?
Jag följer i alla fall trenden.
/a

yeha

Ni får inte alls se hur håret blev idag. Inte för att det blev fult eller så. Men orkar bara inte ta en bild.
Jag kom nyss hem från Borlänge. Har varit där med familjen och firat Karins mamma på 66 årsdagen. Alltid lika trevligt att träffa dem.
Nu ska jag snart sova lite. Eller ja, efter att tvättmaskinen har tvättat klart.
cajsa och daimtårta som ser ut som en bajsklutt på bilden!
/a

hårfärgning

Var i skolan i två timmar idag. Nödvändigt? Nej!
Amanda och Alexander var nyss här. Amanda färgade mitt hår. Ska tvätta ur det nu så får ni se sen hur det blev :)
/a

gos

Låg ute på verandan och gosade lite med mig själv, sen kom Cajsa hem. Då gick vi på en promenad med hunden.
/a

ledig idag

Direkt jag kom hem från nattvandringen igår gick jag in till Grannie Emil. Vi kollade på film, sen gick jag hem ungefär klockan 2.
Idag vaknade jag klockan ett och fick panik över att jag hade sovit så länge. Men jag bakade lite muffins och bjöd ner Emilia och Marc på en fika.
/a

nattvandring

Nattvandringen igår var regnig, blöt och tröttsam. Men jag hade superbra sällskap som gjorde det hela mycket bättre :)
/a

hell yeah

Hemma i Ludvika nudå och det blir sista veckan med min klass på Kyrkskolan. Sorligt som tusan.
Imorgon ska vi dra ut i skogen på den traditionella nattvandringen. Så det kanske blir tomt på inlägg då.

Jag trodde att du var ärlig och att du inte skulle göra samma sak som alla andra. Men du gjorde det och det sårar mig.

Här får ni lite bilder från chilldagen i lördags:






Jag är snygg, mamma lagar mat, Evis steker i vagnen, Tess klipper gräs, mamma matar Evis och jag lackar altanen :)

/a


food

Sitter just nu nere i köket och äter kyckling, krocketter och beasås.



/a

åskar

Det åskar som fan ute, så hejdå på ett tag :)

/a

duschen väntar

Denna mulna dag har jag hunnit vakna, äta och lämna Evelina hos sina föräldrar igen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan städa rummet lite.


mina snygga tjejer

/a

min fot

Jag har tjänat 400 kronor idag, tack vare att jag lackade alla utemöbler plus hela altanen. Men på köpet fick jag in tre feta stickor under foten och ett skelett från något dött djur. Jag har jätteont nu och jag inte stå på foten :( Det är synd om mig!
/a

falukalaset kväll två

Awesome kväll med massa trevligt folk!
/a

falukalaset







/a

morrn morrn

Falukalaset igår var trevlans, ni ska få lite bilder från det sen.
Issa har nu åkt hem till Ludvika och min familj håller på och pysslar för fullt.
Nu ska jag fortsätta jobba, tjänar nämligen en slant idag!

/a

falun

Nu har jag anlänt till Falun med Issapissa :D
Vi ska nämligen tillbringa kvällen här med vänner och falukalaset!
Awesome och puspuss, hörs sen :D

/a

grannie

Har varit på en promenad och hemma hos Grannie Emil.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa på den allra sista läxan för hela kyrkskolan. Blir awesome som fan.
dagens klädsel!
/a

beachen

Vilken schteek dag!
Vi var i skuthamn på idrotten och spelade beachvolley, dragkamp och rockade rockring. Agnes och Abra badade till och med.
På rasten låg vi ute och det var ju galen varmt kan jag säga.
Nu har jag varit och sjungit med min musiklärare Åke. Vi valde en låt som ni ska få reda på senare. Men jag kan i alla fall säga att den betyder väldigt mycket för mig.
/a

skorisar

Hittade mina gamla klackskor för en stund sen. Funderar på ifall jag ska ha dem på skolavslutningen :)
/a

inspelningsdag

Idag har klassen spelat in våran musikvideo och jag hoppas att det blev bra!
Efter skolan gick jag med Amanda ner på stan, handlade glass, sen satte vi oss i solen i stadsparken och tog det lugnt. Efter det träffade jag Agnes, Abra, Moa och Lovisa. Vi fem kollade på studenternas säckgång tillsammans. Och man mår ju inte bra av det precis. Bara 3 år kvar till min egen student!
Sedan gick vi i alla fall till café Engel och fikade, Sofie var även med då.
Världens najsigaste väder idag.
Nu kommer en bild på dagens klädsel som jag köpte i Stockholm och även resten av kläderna.
Byxor och linne från HM
.
Linne från HM
.
Tröja från Gina Tricot
.
Tröja från Gina Tricot
.
Och klänningen som jag ska ha på avslutningen. Den köpte jag på BikBok.
/a

pics from the trip

/a

home again

Nu är vi hemma i lilla Ludvika igen, vilket är en stor skillnad mot stora Stockholm.
Vi har i alla fall haft det jättebra, jag och lilla klassen.
När vi kom fram igår åkte vi direkt till skansen akvariet och kollade på djur, sedan stormade vi Gröna Lund. Jag hade en helt awesome dag och åkte massvis med karuseller.
Hemma på vandrarhemmet igen var det blandade känslor. Alla var trötta, döda och tjuriga! Men vi älskar varandra ändå.
Idag gick vi en kort sväng på museér, sen shoppade vi satan.
Först ska ni få se bilder på resan. Sedan på kläderna.
/a

RSS 2.0