1 september, Adrian 1 år <3

Den här tiden för ett år sedan var vi påväg in till BB. Jag hade haft värkar exakt hela dagen och var helt slut. Vi fick sova kvar där över natten så att jag skulle få vila. Klockan sju på morgonen drog värkarna igång igen och fem timmar senare, 12:05 kom han ut. Det vackraste jag hade sett, min och Andrés son. Det är en helt obeskrivlig känsla och det häftigaste jag någonsin har upplevt. Det går inte att beskriva hur stort det är att bli mamma, att ha en annan person som går före när det kommer till allt. Adrian är viktigare än allt annat, jag skulle aldrig sätta mina egna behov före hans. 
Min lilla bebis har nu blivit stor. Det har gått ett helt år sen dom la upp honom på mitt bröst och jag blev totalt förälskad. Vi har fått uppleva hans första leende, första skratt, första ord. Han har lärt sig sitta, stå, gå med gåvagn och massor med annat. På bara ett år har allt detta hänt, jag kan inte fatta det. Och det här är endast hans första födelsedag, vi har många fler att vänta. 
Imorgon ska han firas som den lilla prins han är. Jag har bakat hela dagen, gjort tårta och fixat. 
Mamma älskar dig Adrian och jag kommer alltid finnas vid din sida oavsett vad. Grattis på födelsedagen min älskling <3
 
 
 

sjukstuga, kräftskiva, osv

För två veckor sen fick jag och Adrian magsjuka, så vi låg hemma fredag till torsdag. Vi var alltså hemma nästan hela veckan som det var fint väder. Som tur var fortsatte ju finvädret i 5 dagar till. När vi blev friska åkte vi såklart till stugan och tog vara på så mycket sol som möjligt. Under veckan har vi badat och solat, Adrian har fått håret klippt av sin farmor, jag har varit hos frisören och klippt mig och fyllt i utväxten. Mirka och Jonte kom till stugan en dag och på kvälle var vi hemma hos dem. Killarna kollade på fotboll och jag och Mirka kollade på idol. Vi har haft kräftskiva med Andrés familj och släkt, supermysigt.  
 
 
 

lugn vecka

Den här veckan började André jobba igen, så vi har mest tagit det lugnt. Mirka, Jonte och Elias har varit hemma hos oss. 
I tisdags var jag och Adrian hemma hos Sofie. Adrian och Lovis lekte massor, medan jag och Sofie städade och möblerade om i vardagsrummet. Vi blev bjudna på tacopaj och kladdkaka till kvällen. 
Nu är vi i stugan. Ikväll ska jag göra klappgröt till alla. Det känns bättre att vara här när André jobbar. Jag tycker nämligen inte om att vara själv hemma på kvällen. 


Picknick och stugdag

I helgen har vi haft tur med vädret. Så i fredags plockade vi upp Philip och åkte på picknick vid högakustenbron. Det var verkligen supermysigt. 
Igår (lördag) åkte vi till Sundsvall och inhandlade lite nödvändigt. Det enda jag tyckte var kul var min flugsmälla och rosa trädgårdshandskar. Det var jättefint väder även då, så det var lite tråkigt att gå i affärer. På kvällen myste vi hemma och kollade på Pitch Perfect 2, vi skrattade typ igenom hela filmen. 
Idag åkte vi till stugan och tänkte inte bli kvar så länge. Men det slutade med att vi blev kvar hela dagen. Jag och André passade på att paddla när vattnet var så stilla och Philip åkte kneeboard och vattenskidor. Vi fikade och så kom även Sofie, Robin och Lovis dit. Till kvällen blev det pizza, André ville unna sig det på sin sista semesterdag. Så himla tråkigt att han börjar jobba igen imorgon. Jag har verkligen njutit av att ha honom hemma. 
 
 
 
 

Finbesök

I tisdags kom mormor, morfar, Sofia och Evelina hit och hälsade på och stannade till torsdagen. Vi hade inte superfint väder, men det blev ändå en sväng på stan med shopping och fika. Annars myste vi bara hemma, åt gott och kollade film. Evelina fick sin födelsedagspresent av oss, jättefina kläder med Elsa och Anna från Frost. Hon tyckte om dem så mycket att hon ville sova i dem. Adrian fick presenter av Sofia och av mormor och morfar. Sofia hade också med sig en present från mamma och Vera. 
 
 

Renovering av kök och hall

Efter att vi kom hem från Dalarna började vi med renovering av kök och hall. Det är inga stora projekt, men det blir stor skillnad med tapetsering och målning. Allt blev så mycket öppnare och ljusare. Det som är kvar nu är att köksluckorna ska målas ännu vitare och vi ska byta handtag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Badkillen

Bilder från en dag som vi faktiskt lyckades få fint väder. Det blev bad och båtåkning i stugan.
 
 

Dalarna

Jag ska börja med att skriva om vår vistelse i Dalarna. Vi åkte ner på måndagen och stannade i Ludvika i en vecka. Under den veckan hann vi med mycket. Umgicks såklart mycket med Emilia och Mathilda. Lunchade på stan, hälsade på farmor och farfar och myste. Vi träffade många vänner. Fikade hemma hos Shala och Alex. Vi var på gammelgården med Adrian och kollade på djur. Jag hade min första utekväll på ca 2 år, träffade mycket folk jag inte har sett på länge. Jag åkte med Karin och Cajsa på Ikea och shoppade loss.
 
När vi var klara i Ludvika åkte vi vidare till Hofors och träffade Sofia och Evelina. Sofia gick dock i skolan på dagarna så vi hade Evelina själva. Vi gick till lekparken, åt pizza, kollade film, pysslade och lagade mat tills Sofia kom hem från skolan. 
 
 
 
 

RSS 2.0