spadag

Igår var en otroligt skön dag. Jag, Mirka och Sofie lämnade papporna hemma med barnen och tog själva tåget till Ö-vik och gick på spa. Vi testade massor med olika saker som att ligga och flyta i saltvatten, att sitta i ett saltrum som är bra för astmatiker och allergiker, vi bastade och bubblade och pratade massor. Det var så skönt att vila huvudet och kroppen en stund. Annars är man alltid på spänn och vill ha koll på allt och ska hålla ordning på allt. Det var skönt att släppa det en stund. Papporna skötte sig jättebra också haha, det var undanplockat i köket när vi kom hem och alla barnen sov efter att ha härjat och lekt hela dagen.
 
I torsdags var vi hos Sofie och Robin och umgicks en sväng. Adrian och Lovis lekte på golvet.
Först strosade jag och André runt på stan och var en sväng på colorama och bestämde färg till sovrummet. Adrian fick en ny fin keps också.
 
 

energi

Jag har precis varit ute på en promenad och ska nu äta lunch. Adrian ligger och sover i vagnen ute på altanen och jag hoppas att kommer sova ett tag. Det är mycket bättre när han sover en längre stund än att han ska småsova hela tiden. Det brukar i alla fall bli bättre när han sover ute. 
 
Nu har det stått stilla ett tag med viktnedgången och träningen. Men jag har bara mig själv att skylla. Jag tappade motivationen ett tag. Men det är fint väder nästan varenda dag och solen ger mig energi. Energi att ta tag i mig själv och energi att ta tag i mitt hem. Jag vill fixa iordning här hemma också. I slutet av månaden ska vi åka och handla färg och måla om sovrummet. Det ska bli så skönt med lite nytt och som känns mer som oss. 
 
 

solig vecka

Ja det tog väl en vecka innan jag tog mig i kragen och skrev att blogginlägg. I veckan har jag och Adrian lekt med Mirka och Elias. Vi har varit på promenader och chillat ute i solen. I torsdags kastade jag ut pojkarna och drog en storstädning på ca 5 timmar. Huset är rent nu. Philip har varit här och ätit med oss och igår hade vi utedag i stugan. Hela Andrés familj var där och killarna fällde träd medan vi andra tog det lugnt i solen. Det var hur skönt som helst, vi var ute från 10:00 till 18:00. Sen åkte vi hem till svärföräldrarna och blev kvar hela kvällen och kollade på mellofinalen. Rätt låt vann. 
 
 
 
 
 
 
 

Schlagerlördag

Igår hade vi Mirka, Jonte, Elias och Elias gudmor Erika på middag. Vi åt kycklingpaj till varmrätt och fruktsallad med vispgrädde till efterrätt, sen spelade vi spel resten av kvällen. Idag har vi varit hos svärföräldrarna och kollar på mello. Vi beställde pizza och hade en fuskdag och åt lite marängsviss och jag och Antonia drack schlagervin. 
Imorgon börjar en ny vecka för vår familj. André börjar ju i princip en ny jobbvecka på söndagar. Så då blir det ensamtid för mig och Adrian varje söndagkväll. Vi ska titta på The Barcelorette och bara mysa.
 
 
 

det går undan

Adrian är så himla duktig, den här veckan har han klarat av att vända sig från rygg till mage, sitta jättelänge och stadigt och han säger nästan pappa. Vi tror att han försöker härma, men vi vet inte riktigt haha. Han är nästan alltid glad och har ett stort leende på läpparna, vi är så lyckligt lottade som har fått en sån underbar son. Mamma och pappa älskar dig<3
 
 
 

Baby Bee

Jag tänkte att jag ska tipsa om jättebra produkter som jag har köpt till Adrian. Som ni kanske förstår är jag inte på något vis sponsrad eller får betalt för att blogga. Så jag tipsar om detta endast för att jag tycker att det fungerar jättebra. Det är Burt´s Bees produkter som finns för bebisar, vuxna och gravida. Alla produkterna är nästan 100% naturliga, alltså gjorda på rena produkter såsom bivax, honung, sheasmör och oljor. Adrian var väldigt torr i huden och jag smörjde med vanlig babyolja, ni vet som man hittar i vilken affär som helst och det blev aldrig bättre. Men efter att jag har smörjt en gång med Baby Bees olja kände jag skillnad direkt. Samtidigt är det mycket bättre att inte smörja in massa onaturliga ämnen i ditt barns hud. Blöjsalvan fungerade också hur bra som helst, såg skillnad på en gång. Och Schampot är tear free, det gör alltså ingenting om de skulle råka få lite i ögonen. Det ska inte svida. Jag funderar till och med på att köpa produkter till mig själv. Nu finns det ju även lotion och bubbel till barnen, så även det ska ju inhandlas. Nu säger jag ju inte att det fungerar på alla, men det är värt att testa. 
 
 

6 månader

Adrian blev idag 6 månader och det firar vi med två små bissingar på underkäken. Det syns inte jättebra, men det är två små tänder där nere. Stora killen <3
 
 
 
 

Dalarna

Då var vi hemma från nästan en hel vecka i Dalarna. Vi har haft det superbra och har träffat många nära och kära. I onsdags åt vi tårta hos Alex och Shala, sen blev det lunch på stan med Issa. På kvällen tog Minis med mig på restaurang. Det var jätteskönt att få egentid med min bästa vän. På torsdagen lunchade vi på stan med Sofie och hennes lilla Frej. Vi tog en sväng i affärer och småshoppade lite. På eftermiddagen åkte vi hem till min farbror och faster och fikade, supertrevligt. Och till kvällen blev det middag med familjen. På fredagen åt vi lunch på stan med pappa och Karin och åkte sedan vidare mot Hofors med ett stopp i Hästberg hos farmor och farfar. Fram tills idag var vi hos mamma och Vera, men har även träffat Sofia, Evelina och Veras mamma. Nu är det i alla fall skönt att vara hemma. 
 
 
 
 

RSS 2.0