awesome väder

Älskar solen, hur mycket snö(slask) det än är ute. Jag fick en chans att ha på mig solglasögon och skinnjacka idag och en sån chans sviker man fan inte. Jag och mamma gick förbi hos Sofia och tog en kopp kaffe. Och hon kommer hit ikväll och har en systerkväll med mig.

desperat

Ingen rolig falubo som läser min blogg som vill gå på en promenad i det fina vädret? Jag har nämligen inte varit ute på två dagar, så det skulle uppskattas väldigt mycket! T.ex Sara Juvasjäveln, sluta plugga matte och umgås med mig istället?

wallander

Wallander, jordgubbsthé, hemmagjorda chips och blåbär med mjölk. En helt ensam kväll, men den är mysig ändå.

hemmagjorda chips

Jag börjar känna mig som en redig jävla kärring. Gårdagen spenderades framför melodifestivalen (vilket är ett måste), istället för att gå till någon av de två festerna jag var bjuden på.
Idag har jag stannat inne i 10 timmar. Chipsen skulle nämligen vara inne i ugnen så länge.
Hyvla potatis, morot och palsternacka med en osthyvel. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja och salt. Sedan ska det stå i ugnen i 10 timmar på 50 grader. Men se till att öppna ugnsluckan varannan timme och släpp ut fukten.

drömmar

Just nu känner jag bara att jag vill ha en varm sommarmorgon, solen skiner och man sätter sig på balkongen med en kopp kaffe och bara njuter av värmen. Åh, varför kan det inte vara så?
Istället ska jag ta en dusch och sedan kika på lite filmer, krypa ner under filten med en kopp kaffe och gömma mig för kylan.

melodifestivalen

Snart börjar melodifestivalen, tagga som fan!


kaffe

Nu jävlar behöver jag en redig kopp kaffe! Mitt huvud sprängs snart.
Dagen ska spenderas med morsan, kika melodifestival (som är ett måste) och sådant.

lackbruden, bögen och juvasjäveln

Juvasjävlen och Bögjäveln har gått hem nu, så jag ska väl sova snart. Men dom där brudarna är helt galna alltså. Vi gjorde min hemmagjorda glass, grönsaker och dip och myste på mitt golv. Mycket allvarligt snack, damp-snack och skratt.



c&s

Kvällen ska spenderas med dessa två tjejer. Vet dock inte vad fan dom håller på med nu. Men ska väl ta och ringa och höra med dom. See you later bitches!

ett försök till en förklaring

När jag skulle flytta till Falun kände jag att jag hade en chans att få bort rollen som morsan och klanten och skaffa mig en ny. Av en insident hade jag och min låtsassyster en fest sista lördagen innan sommarlovet var slut. Jag kände då att jag hade en chans att träffa lite folk innan man skulle till skolan på måndagen. Det värsta var att det kom alldeles för mycket folk, närmare 70 pers. Den största delen av de ungdomar man brukar stöta på i Falun. Och ingen trodde på att jag bodde där, så dom sket i vad jag sa till dom. Till en början försökte jag snällt bara be dom att lugna sig lite. Men när ingen respekterade det jag sa, då lackade jag ur och skrek åt alla att gå ut ur huset. Efter den kvällen såg folk mig som en sur bitch. Och senast idag gick jag förbi fyra killar som var på festen. Kommentaren jag hörde när de hade gått förbi var: Det där var ju lack-bruden. Och flera stycken som min låtsassyster har pratat med har sagt att jag är läskig.
Jag vill inte att folk ser mig så, för det var en kväll i mitt liv. Och jag är egentligen en glad och utåtriktad person. Men just nu känner jag att jag hellre har rollen som morsan/klanten än som lack-bruden.

friluftsdag

Kul med friluftsdag nu då, NEJ! Jättetråkigt faktiskt. Först blir det curling(haha hur kommer det gå?) och sedan längdskidor. Men jag önskar alla andra en fin dag!

how to lose a guy in 10 days

Nu jävlar ska jag krypa ner i soffan och kolla på how to lose a guy in 10 days. Till det äter jag min goda glass och lite rostade solrosfrön.

Tips

Hemmagjord glass:
250 gram Kesella
En halv skål frysta bär
Blanda dessa två ingredienser och ställ sedan i frysen. Då får ni en god, nyttigare glass.

bajs

Mitt liv suger balle. Jag åker till skolan, kommer hem från skolan, äter lite, sitter vid datorn, badar/duschar, äter lite till, kollar kanske på en film och sen sover. All min glädje tar liksom slut i skolan. Min klass är så bra och jag skrattar mig igenom dagarna. Så när jag kommer hem är jag bara ensam och deprimerad. Jag är trött på detta!
Att vi har friluftsdag imorgon gör ju inte saken bättre precis.

ninja

Hahah Sara Juvas bor i huset mitt emot mig, så jag fick en idé. Vi ställde oss i våra fönster och viftade med en varsin fönsterlampa. Saras kommentar till det var: FETT COOOOOOLT JU. Typ som spöken !
Din jävla sötunge. Våran nästa plan är att hugga ner trädet som står ivägen lite. Klockan 00.00 inatt ska vi smyga ut i våra ninjadräkter och såga satan.

fin klass

Haha jag fick bara lov att sno dina bilder Emma. Här har ni lite bilder från skolan idag ;)

30 seconds to mars

Fett tråkigt liv jag har just nu, känner jag. Ensamt och tråkigt. Jag delar med mig av en grym låt, bara för att jag är så snäll!

give me summer

Nu är jag hemma från skolan och stan. Det inhandlades ett linne, två par svarta leggings och ett par militärgröna leggings. Linnet har jag på bilden, det är ett sånt där kort som är lite vidare nertill. Och jag blev jävligt sugen på sommar, som vanligt. Därför går jag klädd såhär hemma!

godmorgon

Jag är riktigt trött, så frågan är om jag verkligen orkar med denna dagen. Fast dock så tror jag inte att vi kommer göra så mycket i skolan.
Bajs, jag har ingenting att skriva så jag vet inte varför jag gör det. Höj.
Hihi, liten tjej ! En av de första bilderna jag la in på bloggen.

misslyckat

På dansen idag blandade vi lite balett och jazz. Körde halva lektionen var och det var skönt. Nu är jag riktigt trött och behöver energi. Här har ni resultatet av dagens skabbiga utseende och dagens misslyckade äggkokning. Så killar välj inte mig ifall ni vill ha en hemmafru!

myskväll

Nu säger vi godnatt !

kungliga svenska balettskolan

Kungliga Svenska Balettskolan från Stockholm var på våran skola idag och hade en show. Efteråt fick alla dansare ha lite frågestund med dem och sedan tog vi en fika. Dom var duktiga dansare och även väldigt trevliga.
Nu är jag och Hansson hemma hos mig. Vi ska ha lite spakväll och kolla på film.

fira cajsa

Vaknade av den där jävla dammsugaren imorse. Usch vad jag hatar det ljudet.
Nu ska jag göra mig iordning, för snart kommer lite släkt och firar Cajsa som fyllde 17 år igår.

ensam kväll

Det var jättetrevligt att träffa Hjelte idag. Vi hade mycket att prata om och det är alltid kul att träffa vänner.
Nu sitter jag själv hemma, dricker en smoothie och ska väl kolla på melodifestivalen sen. Hjelte bjöd med mig på kalas ikväll, för Louise fyller år. Men jag kan faktiskt inte svika schlagern.
Där har ni na till höger :)

vill ha lite sommar

Lite underbara kläder som ska klä min kropp i sommar! Blandat från HM och BikBok.

glasses

Här är solglasögonen som jag köpte i torsdags.

duktig tjej

Jag blev helt tagen när jag såg denna tjej sjunga. Jag började till och med gråta, haha. När hon sjunger första meningen och killen i juryn får det där leendet på läpparna. Galet!

en lång natt

Jag kom precis hem från en lång jävla natt. Kvällen igår började med Agnes och Issa. Vi tjålade massor, sjöng lite karaoke och sådär. Sen skulle vi tydligen iväg till Emil coh Simon, så Agnes fixade skjuts och vi tog oss dit. Det värsta var att Agnes och jag fick spendera hela natten där, eftersom vi inte hittade nå skjuts hem. Haha, så jag sov på golvet och frös typ ihjäl fast jag hade filt och täcke på mig.
Nu är jag som sagt hemma och ska väl snart göra mig iordning. För sen ska jag ner på stan och äta lunch med Hjelte.
Jag i just detta ögonblick. Helt otroligt att man kan vara så snygg efter en sömnlös natt va ? ;)

ludvika

Nu är jag hemma i Ludvika och jag ska nog gosa med Agnes och Issa ikväll. Pappa lagar mat nu så jag ska snart få äta. För fytusan vad hungrig jag är!
Söt tjej på bilden. Kan det vara jag?

dagens



kupolen

Kom typ nyss hem från kupolen. Åkte in dit efter skolan med Amanda och Amanda. Men träffade även på min Emilia en stund. Jag fick med mig ett par solbrillor och en present till Cajsa hem.

Nu ska jag duscha eller kanske till och med ta ett bad, det var längesen.

En bild på Shala och två bilder från teatersalen idag.



Hannah Montana

Har lite filmmys med mamsen. Höhö, vi kollar på Hannah Montana - the movie. Töntigt jag vet, men det är söt!


matteprov = bajs

Matteprovet gick väl.. bajsigt. Men ett G klämde jag nog i alla fall ihop. Hoppas jag!
Har ingenting att göra idag, förutom att Tess kanske kommer förbi en sväng ikväll. Så jag ska väl städa iordning lite i mitt rum och ta det lugnt.


tröja: HM
jeans: mammas

emilia

Kusin, bästa vän, underbara människa. Det är jobbigt när du inte är i närheten av mig jämt. Förut kunde jag springa upp till dig så fort jag kände mig ensam eller bara ville skratta en stund. Och du ställde alltid upp. Nu är det flera mil emellan oss och det är inte ofta vi har tid att träffas. Jag saknar dig varje dag, varje sekund och jag vill bara att du ska veta att jag äskar dig!



plugg

När jag kom hem från skolan tog jag en dusch i typ hundra år. Nu ska jag äta lite, blåsa håret och sedan sätta igång med matten.


sovmorgon

Som sagt så har jag sovmorgon till 12.10 och då känns det riktigt onödigt att gå till skolan. Men jag måste dit och gå på balettlektionen som är våran enda lektion idag.
När jag kommer hem ska jag kolla på sista avsnittet på säsong sju i one tree hill. Sen ska jag plugga matte som ett as!

favorit


trassel

Alltså om ni inte har sett Trassel, då måste ni se den! Den var jättebra, till och med så att jag grät. Och det coolaste var ju att det var 3D, haha. Och trailern gör den inte rättvis, men kolla ändå.
Lydia följde med mig hem en sväng efter bion och kollade på lägenheten. Nu har hon gått, så jag ska tvätta bort sminket, krypa ner i myskläder och kolla på one tree hill. Vi har nämligen sovmorgon till 12 imorgon och sen endast en lektion. Nice.

mot biografen

Jag kom precis hem från skolan och jag lovar att ni någon gång ska få höra min, Emmas och Linneas skapelsemyt som vi skrev idag. Den är awesome!
Nu ska jag käka lite, sen drar jag iväg på bio (Trassel) med några girls från klassen.
Det här hade jag på mig idag. En tröja med nitar på axlarna.

duktig tjej

Nu jävlar har jag varit duktig! Jag har rensat igenom hela min garderob och vikt in alla kläder snyggt igen, sen har jag även rensat alla mina smycken. Snacka om att dom kan ge lite nostalgikänslor. Jag hittade bland annat mina allra första örhängen, mitt favorit-halsband som jag hade i trean, ett armband som låg i jorden under min altan ett antal år, tills vi rev den och hittade armbandet och även massor med smycken från utlandsresor. Gud så gosigt!
en bild på min nya säng :)

madrassåkning

Haha äntligen har Shala lagt ut filmen från när vi åker madrass på idrotten. Ni vet då jag dunkade i min haka i hennes huvud så jag bet mig i kinden. Kolla i slutet när vi är på sista guppet, då ser man det. Och det roligaste är ju att jag börjar skrika nästan innan vi börja åka.

lite presenter

Igårkväll var jag som sagt hos mina kusiner och kollade på melodifestivalen och film. Dom är så gosiga!
Idag har det hänt mycket, medan min syster flyttade ut ur lägeheten var jag och Karin ute och lekte med Evelina, gick runt kvarteret några gånger. Nu har jag och mamma burit upp min nya säng från källaren och fytusan vad tungt det var. Men vi är starka kvinnor, så vi klarade det. Så nu ska jag vika om alla kläder i min garderob, sen ska jag plugga.
Här är lite saker som jag fick av mormor, morfar, mommi och mofi i födelsedagspresent!

övningskört

Nu har jag övningskört för första gången i mitt liv och det fick faktiskt bra. Jag och pappa drog även förbi hos kusinerna och sa hej. Fast jag ska dit senare ikväll också.
Nu ska jag laga tacos, mumsimumsi.

dansa lite

Jag håller på att dansa och träna lite här hemma på morgonkvisten nu. Riktigt skönt och efter det ska jag ta en dusch. Sen vet jag inte vad som händer, vi får väl se.

godnatt

Efter denna dagen vill jag bara sova. Men jag kan inte, för jag har mensverk. Tågen krånglade som tusan när jag och Shala skulle till Ludvika och sen klockan åtta åkte jag ner på stan och tog en kvällsfika med Agnes och Issa. Kom alldeles nyss hem och höll typ på att dö för att jag har så ont. Men har smällt i mig en tablett nu, så hoppas att jag får sova snart.

dagens facelook

Okej, nu är jag piggare.

godmorgon är du riktigt vaken än?

Haha ja godmorgon! Jag är trött som ett as och vill inte till skolan. Men måste man så måste man. Nu ska jag fixa, sminka, äta och klä mig. Efter skolan åker jag hem till Ludvika!

muppklassen

Mupp är en glad person som gärna hittar på roliga saker. Muppar går ofta i gäng, de skrattar,flummar och är allmänt muppiga.
Och där har ni förklaringen på min klass!

baby goodbye

Haha jättetöntigt jag vet. Men rösta gärna :)
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=1066#/rosta

städa

Det blev inge kupolen, vi orkade inte. Så istället ska jag nu städa mitt rum (det blev inte av igår och dessutom så kommer mormor och morfar imorgon istället.) och lite senare idag ska jag och Pandan leka.

godmorgon

Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe, sen åker jag till skolan och har dans, datakunskap och teater. Efter skolan ska jag tydligen följa med Amanda till kupolen.

andreas 23 år

Kära storebror, du har inte tänkt att komma hem från Thailand någon gång eller? Jag vill ju att du ska vara hemma så att jag kan fira dig på din födelsedag. Jag ringer dig någon dag framöver och säger grattis! Jag älskar dig och saknar dig sjukt mycket. Kom hem nu!

en tur på stan

Har varit nere på stan med Cissie och Mattias efter skolan. Vi kikade runt i lite antik, secondhand och andra butiker. Nu är jag hemma och måste städa rummet, för mormor och morfar kommer hit imorgon. Då tycker mamma att jag ska visa min fina sida. Hihi!
Dagens outfit:

lektion

Bajs vad tråkigt jag har och även rejält ont i huvudet. Klassen sitter i datasalen och har samhällskunskap. Jag ska skriva om medierna och deras påverkan till skönhetsideal. Men jag kommer inte igång. DÖ!


hassan

Kvällen har spenderats med Hassan (Amanda Hansson). Vi drog iväg till Rusta med min mamma och handlade lite saker till lägenheten sen har vi bara setat här och pratat.
Hassan, Benjamin och jag några veckor innan jul :)

allt är snart avklarat

Städning- klart
Skruva ihop skrivbord - klart
Besök av lite släkt - klart
Novellskrivning - på g

dagens planering

Nu är jag vaken och pigg. Dagen ska bestå av:
-städning
-novellskrivning
-skruva ihop ett skrivbord
-pappa, karin, farmor och farfar kommer hit och firar Sofia

melodifestivalen

Som den schlagernörden jag är sitter jag nu bänkad framför tvn. Det är dock inte så populärt hos Emil och Sofia, men det skiter jag i.

död

Jag har legat inne hela dagen i min säng och kollat på one tree hill. Sov även i några timmar för ett tag sen. Nu är jag sjukt hungrig. Sofias pojkvän Emil håller på att laga wook. Gött som fan.

sofia 21 år

Pappa berättade nyss att jag har fått ett fotojobb den 18 juni. Det låter jätteroligt, men samtidigt läskigt. Har ju inte fotat så seriöst förut. Men jag får väl se till att träna!
Min fina syster fyller 21 år idag, så hon ska ha en liten födelsedagsfest som jag är med på.
Så bilder kommer väl senare, ni får nöja er med två på mig sålänge.

topphälsa

Efter skolan åkte jag ner på stan med Amanda och Amanda. Jag fick med mig två tröjor hem från en second hand-butik. Nu har Amanda haft i färg i mitt hår, men hon drog hem direkt efter. Resten av dagen ska jag spendera med mat, en dusch, plugg och one tree hill.
Jag har börjat prenumerera på tidningen topphälsa nu också. Känner mig som en kärring, men det står riktigt bra saker i den och jag satsar ju på ett hälsosammare liv nu.

one tree hill

En man som är stor i orden, får ogräs att växa i jorden. När ogräset får blommorna att dö, täcks din trädgård av snö. När snön faller vit och ljus, är det som en fågel på vårt hus. När fågeln flyger från vår syn, är det som en örn i skyn. När himlen vrålar som aldrig förr, är det som ett lejon vid vår dörr. När dörren sakta öppnar sig, är det ett rapp över ryggen på dig. När din rygg börjar smärta, är det som en kniv i ditt hjärta. När ditt hjärta börjar blöda är du död och död, verkligen död.

tjejer

Fan vilken chill vecka! I måndags hade vi endast eftermiddag i skolan, sovmorgon till 12:20 och idag fick vi gå hem efter lunch. Jag gick på stan med Amandorna och Lyddan.
Nu är jag hemma hos Tess med henne, Cissie och Sara. Gänget är samlat och det är riktigt skönt. Behöver verkligen dessa tjejer.

RSS 2.0