Midsommarhelgen

Jag tror bilderna talar för sig själva.
 

Tredagarsfeber och pooldagar

Lite gott och blandat har hänt sen jag skrev sist. En dag umgicks vi med Mirka och Elias, pojkarna lekte och busade ute och åt melon. 
Dagen efter fick Adrian tredagarsfeber, så vi blev soffliggandes i tre dagar. Han hade nästan 40 graders feber hela tiden och var superhängig. Så Pocahontas fick på repeat hela dagarna. När febern hade gått över på lördagen åkte vi till stugan för att fira att Philip har slutat nian. Det blev smörgåstårta och gräddtårta. Den dagen fick Adrian även utslagen som man får efter febern. 
Nu i veckan har det varit ganska fint väder, så jag och Adrian har varit ute mycket. Han har fått en ny pool som han har badat i två dagar.
Igår lämnade vi Adrian hos sin farmor och farfar. Jag och André åkte ner på stan och gick på Kramfors folkfest. Det var skönt att komma ut bara vi en stund och mysa. 
Idag har vi haft det mysigt i stugan hela dagen. André har jobbat 6-18. Till kvällen var dock hela familjen där, så Adrian fick leka med Lovis. 
 
 

Philips bal

Igår hade Philip bal eftersom han går ur nian. Han och hans flickvän Elin var så himla fina och de vann pris som balens finaste par. Lilla killen börjar bli så stor!
 
 

Andrés ledigvecka

Hela veckan har vi haft superfint väder. Och inte nog med det. André har haft ledigvecka, helt underbart. Vi har tränat nästan varenda dag och hängt på baksidan i solen. I onsdags hämtade André upp Sofie och Lovis, så att dom kunde vara här med oss på dagen. Barnen badade i poolen på baksidan fram tills att det började regna. Då gick vi in och kollade på film en stund. Sen kom Robin också hit. Då åt vi kvällsmat och sen kunde vi vara ute igen när solen kom fram. 
 
 
 

75-årskalas

Förra helgen hade Andrés farfar 75-årskalas i stugan. Det var superfint väder och vi åt god mat och tårtor som jag hade bakat. 
 
 
4 generationer pojkar
 
Hela Andrés familj <3
 
 
 

RSS 2.0