Veckan som gått

Tänkte lägga upp lite bilder från veckan som gått. Innan förra helgen fick jag pms. Inte roligt alls, då jag blir brutalt känsloladdad. På torsdagen kunde jag knappt kontrollera mina känslor och André jobbade, så jag lämnade Adrian hos sin farmor och farfar på kvällen. På lördagen mådde jag mycket bättre och André var hemma. 
På earth hour släckte vi ner hela huset och tände massvis med ljus. Istället för att sitta vid tvn eller datorn tog vi fram en kortlek och spelade kort och yatzy. Jag tror aldrig det har varit så tyst i huset som det var då. 
Jag och Adrian har rockat sockorna och spenderat våra dagar ute. Gått promenader, gungat, åkt rutschkana och grävt i den snö som finns kvar. 
Idag är det långfredag och vi väntar på några vänner som kommer hit snart. Sen ska jag fixa lite mat och tårtan till imorgon. 
 
 
 
 
 
 

Tavelvägg

Jag har länge velat ha en tavelvägg i huset och i förrgår fick jag äntligen upp den på väggen. Det tog lite tid att spika upp tavlorna och jag blev irriterad några gånger, men det blev ju bra i slutändan. 
 
Igår åkte vi till dollarstore och handlade. Sen skulle jag städa ur bilen. Mitt i städningen blev dammsugarpåsen full och vi hade inga hemmma. Så det var bara att springa till affären och köpa nya. Nu är bilen ren och fin tills vi ska åka ner till Ludvika. 
 
På kvällen jobbade André, så jag och Adrian gick hem till Adrians farmor och farfar och hälsade på. 
 
 
 

Vårkänsla

 
 
 

Leos lekland och sol

Det har varit så himla fint väder nu i en vecka. Vi har därför spenderat mycket tid utomhus och tagit vara på solen. Idag började snön smälta rejält. Vägarna är dock inte bara än, så det är inte så roligt att gå på vägen, då det bara är slask. Hoppas det är bättre om någon dag. 
I fredags tog jag och Mirka en promenad med barnen. Sen gick vi hem till mig och pojkarna fick leka av sig lite. Först en stund inne, sen gick vi ut. 
I lördags åkte vi till Leos lekland med Sofie, Robin och Lovis. Adrian var lite skeptisk till en början. Men efter ett tag slappande han av och ville göra det mesta. Både han och Lovis ville åka stora rutschkanan om och om igen. Så papporna fick springa mycket upp och ner. Det fanns både god mat och fika att köpa där. Så barnen fick pannkaka med grädde och sylt. På kvällen kom dom hem till oss och jag bjöd på köttgryta. Sen blev det mellomys och fruktsallad. 
Igår fick jag ett ryck och fixade hem lite björkris som jag pyntade med fjädrar och ägg och ställde på trappan. När Adrian hade gått och lagt sig på kvällen började jag byta gardiner mm. Så nu är det vårigt och fint hemma. Jag har bara köket kvar att fixa. Men behöver köpa lite nytt till det. 
Snart ska jag ta med mig Adrian ut på en promenad i solen. André jobbar eftermiddag den här veckan, så vi får sysselsätta oss med annat på eftermiddagen/kvällen. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adrians moster och kusin

Helgen som var kom min syster hit med pojkvän och dotter. Adrian tyckte det var hur kul som helst att få leka med sin äldsta kusin. Han sprang efter henne hela tiden och ropade på henne. På lördagen var vi ute hela förmiddagen och lekte. Vi åkte bob och byggde snögubbe. Sen gick vi in och piffade till oss lite. Jag färgade Sofias hår och sminkade henne och mig. Sen var det mello och mys på kvällen. 
 
 

Emilia och Amanda

För två helger sen kom Emilia och Shala hit och hälsade på. Jag trodde från början att Emilia skulle komma med sin pojkvän. Men dom överraskade mig och det blev Shala istället. Jag blev så himla glad när de stod i min hall, kom till och med någon tår. 
Vi hade bara en riktig myshelg. Pratade massor, åt mat, kollade på mello. Alla sov där man somnade också haha. Shala i soffan, jag och Emilia i dubbelsängen och André i gästrummet, helt bakvänt. 
 
 

RSS 2.0