dansa

Huvudvärken försvann efter kaffe, 10 liter vatten och en ipren. Så nu är jag redo för att dansa, höj :D

Life´s a climb, but the view is great.

Har en förjävlig huvudvärk just nu. Känns som att det bor små gubbar inne i skallen, och dom vill bara ut, står och bankar med stora hammare och grejer, usch. Men jag får väl skyllda mig själv, eftersom jag sover så dåligt.
Senare åker jag till skolan och dansar som en galning med klassen. Taggad!


mycket plugg

Idag har jag mycket att pricka av från plugglistan, och hur ska jag orka? Mina ögonlock och jag vill inte samma sak. Jag får helt enkelt hålla upp dem med ett par tändstickor. Eller vad säger ni?
Ska plocka undan alla kläder och städa iordning lite i rummet, sedan sätta igång med alla mina "underbara" uppgifter som jag har att göra.

önska mig lycka till (med att hålla mig vaken)

Jag är helt otroligt trött, tror jag kommer soma på varenda lektion idag. Önska mig lycka till!

duktig tjej

Sitter här mitt i natten jättepigg utan att ha pluggat någonting. Istället målar jag mina naglar, hehe. Duktig tjej jag är. Imorgon har vi endast tråkiga lektioner, men ska ändå bli skönt att få träffa klassen.

:)

Har haft en otroligt tråkig dag, borde ha pluggat, men har inte gjort det. Ska göra det snart. Var duktig och lagade mat till mig själv, men orkade typ en tugga. Jag vill ha morgondag och skola, så jag får träffa lite folk.

myskväll med mig själv

Varm choklad med grädde och rapportskrivning. Natten kommer bli lång, men det gör inget, för jag har inga lektioner imorgon. Jag har det så himla mysigt här. Massor med tända ljus, bra tidningar att läsa och är faktiskt taggad på att plugga.

lycklig

Jag mår så himla bra just nu och känner verkligen att livet går i rätt riktning. Kanske är det för att julen snart är här eller för att jag har så underbara människor omkring mig. Jag vet inte vad det är, men det spelar ingen roll. Jag är bara glad över att jag mår bra!

första advent

Åååh, vädret förstör min julkänsla så sjukt mycket. Det är liksom första advent idag och det regnar ute !!
Om en halvtimme ska jag pallra mig till Ludvika och sedan jobba. Efter det blir det antagligen lite julskyltning i regnet. Bajs.

julbak med vännerna

Har haft en sån mysig dag först med Lydia och sedan med gänget. Vi har julbakat, eller mest jag. Dom är som små barn, fast dom är äldre än mig haha. Har i alla fall fått ihop pepparkakor, lussekatter och brända mandlar, medan de andra kastade degen på varandra. Jag tycker om dem ändå <3

myskväll

Har nu bakat iordning en pepparkaksdeg, så att jag och mina vänner kan baka imorgon. Pysslandet är i full gång och jag är så taggad på jul. Har laddat upp med många julfilmer som jag kan kolla på denna månad och har jätteroliga idéer till julklappar.
Nu ska jag lägga mig i badet och rå om mig själv.

Ursäkta, men vad tänkte jag med år 2008/2009?


julkänsla

Idag är en bra dag! Jag är så pepp på livet. På söndag är det 1a advent och det innebär att det snart är jul. Ska bli så himla mysigt att julbaka, pyssla och bara mysa massor. iiihiih.
Sitter just nu och planerar vad jag ska hitta på för julklappar till mina käraste.

mitt fina rum


sommarminnen

Igår var jag på Breaking Dawn del 1 och jag tyckte verkligen om den.
Amanda var precis här och bakade pizza med mig och umgicks lite. Nu har hon gått och jag sitter och drömmer mig tillbaka till sommaren.
Här får ni lite bilder från midsommar med släkten, farmors 70-års kalas och annat.

snygga systrar

Är så lycklig över att uppvärmningsuppgiften äntligen är över. Nu ska jag titta på Mary-Kate and Ashley filmer och äta massa goda saker! Gillar att vara kvinna och få pms en gång i månaden.

äntligen klar

Är äntligen helt klar med uppvärmningen vi ska lära ut imorgon. Är dock sjukt nervös, då Cattis ska sitta och kolla och sedan sätta betyg på det. Gaaash.
För att muntra upp mig efter denna helvetes uppgift åker jag och mamma och inhandlar lite julpynt efter skolan.
en vanlig kväll med ,
tess = ledsen och mobbad
sara = hånar tess


gårdagens klädsel

Sitter här och känner att det tar emot väldigt mycket att åka och jobba idag. Sitter så skönt i min soffa här i Falun och istället ska jag ut i regnet, sätta mig på tåget och åka hela vägen till Ludvika för att jobba i två timmar. Och sedan åka tillbaka igen. Ska i alla fall sätta mig på tåget och skriva klart det skriftliga på uppvärmningen.

cissie 18 år

Jag hade det trevligt med vännerna så länge det varade. Nu är dom ute och har kul, medan jag ska plugga hela kvällen.

lilla tjejen

Drar snart hem till Cissie för att fira henne med gänget. Lilla jag får dock åka hem efter middagen, då de andra drar på krogen. Bara två månader kvar, håll ut Amanda!

you are a cinema, I can watch you forever

Hade myskväll med Marcus och Hansson igår. Marcus stannade dock inte lika länge som henne.
Nu sitter jag och försöker planera uppvärmningen som jag ska hålla i på måndag. Går väl sådär, hehe.
Bjussar på bilder från i torsdags.

wannabe

Nu ska jag vara wannabe Shala och göra ett inlägg från skolan. Sitter här i datasalen och skriver en rapport om Margit Sandemo. Utomordentligt intressant, och faktiskt så är jag seriös när jag säger det. Har hänt mycket i denna tantens liv.
Snart har vi flamencolektion och jag pallar verkligen inte. Efter skolan åker jag och Marcus hem till mig och dricker kaffe och pluggar.

gosetess

Hittar inte sladden till min kamera!!!
Tess har varit här idag och gosat lite. Vi kollade film, åt sushi och jag färgade mitt hår rödare.

öppet hus

Kom precis hem från skolan, så som ni kanske förstår valde jag att stanna kvar. Säger som Isabelle, det var skönt att ta ledigt från pluggandet en kväll. Men ändå så ska jag sätta igång nu igen.
Jag tycker det var jätteroligt att så pass många var och kollade när vi dansade, alltid trevligt när folk är intresserade.

i ́ve got sunshine

Solen skiner utanför fönstret och jag har sovmorgon till 12:40. Kommer ha det varenda onsdag fram till i mitten av januari. Kan ni förstå hur skönt det är? 
Tänkte snart klä på mig lite och sedan slå på en film eller något. Hade tänkt plugga, men det blir aldrig som man har tänkt sig, hehe.
Är öppet hus på skolan ikväll, då vi ska köra en danslektion som alla får kolla på. Egentligen har jag inte tid att vara med, då jag har alldeles för mycket plugg. Men en extra danslektion betyder ett extra träningspass, så jag kanske blir med ändå. 

weight loss edition

Har grinat ihjäl mig till ett avsnitt av Extreme Makeover weight loss edition. Killen gick ner 98 kilo på ett år, helt galet och så himla starkt gjort. Om han kan klara det ska nog jag klara av att bli lite hälsosammare. Hur svårt ska det vara? Som de flesta av er säkert vet, så slutade jag att äta onyttigheter vid förra årsskiftet. Jag klarade det i ett halvår, men på sommaren blev frestelsen på glass och sådant för stor. Jag började gå upp de 12 kilorna jag hade gått ner och jag är arg på mig själv över det nu. Så nu har jag bestämt mig för att ta tag i det igen. Blir dock små uppehåll runt jul, för julen kan man inte förstöra men sånna här fjanterier ;)

skabbig tjej på bra humör

Jag älskar måndagar! Har inget individuellt val, så jag slutar klockan tolv. Galet skönt.
Har varit på väldigt bra humör och även fast jag och Tess mestadels har pluggat hela kvällen har jag ändå haft väldigt kul.
Nu ska jag ta mig en dusch, för jag kan nästan inte bli mer skabbig.

dansdag

Hela dagen har bestått av endast dans. Hade först danslektion i två timmar och sedan stannade jag och Hansson kvar i skolan och dansade lite till.
Snart kommer Tess hit med Sushi och sedan ska vi plugga som dårar.

skön kväll, ensam

Pizzan står i ugnen, idol är på tvn och jag ligger i soffan. Jag saknar inte ens sällskap. Skönt att bara ligga här ensam med min fågel. Efter idol ska kvällen spenderas med gamla romantiska tonårsfilmer från 90talet.

pocahontas

Helt underbara texter! Så fina budskap och jag har alltid varit fascinerad av indianer. 

edward hopper - summer evening

Ligger i soffan och är stolt över att jag kan pricka av bildanalysen från listan med skolarbeten. En sak mindre att tänka på. Bara fem saker kvar nu.

jackor

Tänkte visa er dagens outfit och två fina jackor.
Pälsjackan är min gammelmormors som nu är hemma hos oss. Jättefin minkpälsjacka.
Den andra köpte jag på second hand för några dagar sedan, kunde inte låta bli.

städtjejen

Tess och Sara har precis varit här och umgåtts lite. Nu står jag i köket och dansar samtidigt som jag diskar och städar. Mamma kommer ju hem imorgon, så måste få lite ordning på lyan ;)

muppar

Nu har brudarna gått.
Snodde lite bilder av Shala. 
Tre muppar på rad i soffan, alla med varsin dator.

knäppa brudar

Ligger i soffan i vardagsrummet med Shala och är cp i huvudet. Ibland blir jag rädd för oss för att vi är så knäppa och roliga. Ni vill nog inte ens veta hur roliga vi är, så roliga är vi! Nu ska vi käka pommes, Shalas favoriträtt. Hon gillar det som är lite annorlunda, not.

inställda lektioner

Har två inställda lektioner idag. Skönt med sovmorgon och att få sluta tidigare.

hold you in my arms

Har inte ätit på hela dagen, så jag ska väl ta och röra ihop någonting. Måste också duscha och bara ta hand om mig själv. Tänker tända ljus i hela lägenheten och bara mysa ner mig under täcket i soffan.

coco chanel

Eftersom jag är jättepigg och har sovmorgon imorgon, så sitter jag nu och kollar på filmen Coco Chanel. Har ätit typ hundra swipper isglassar och slutar från och med nu att deppa! Wiii.

aldrig igen

Jag har fällt alldeles för många tårar för dig, och det kommer aldrig hända igen..

kom tillbaka

Mitt mål idag är att städa iordning lite hemma, greja med låtarna inför moderna uppvärmningen och på något sätt ta mig till kyrkogården och tända ett ljus för min älskade morbror.


Det kallas himlen, och jag har aldrig varit där. Men när jag ser på alla stjärnor över himlen, så önskar jag att du var här. Du var så poetisk och nu går du i en annan värld. Och jag kan bara säga,  kom tillbaks den här världen är så underbar. Kom tillbaks, hela världen var så underbar. Och det kunde lika gärna varit jag, lilla fågel blå.

rastlös

Jag får panik! Mitt liv är så jävla tråkigt och jag blir så sjukt rastlös. Mina vänner har aldrig tid eller pengar till att göra roliga saker, så jag sitter bara inne. Hur kul är det på en skala från 1-10? Jag kan inte sitta stilla, utan springer bara runt hundra varv i lägenheten. Blir arg och tokig! Jag får väl baka muffins som mamma sa, men då blir jag tjock. Ingenting är bra.

red and blue

Idag ska jag åka hem till Falun igen, efter en hel vecka i Ludvika. Måste nog vara rekord? Tar i alla fall halv 1 tåget och anländer en timme senare i Falustad. Kanske blir en kväll med Cissie, då alla 18 åringar ska ut på partaj på krogen. Kul för dem! Såhär ser jag ut idag.

här har vi det som vi gjorde idag


long hair

Måste bara lägga in en bild och påpeka hur jävla långt hår jag hade förr i tiden, och inte nå löshår där inte. Det är väl fortfarande långt, men inte riktigt lika. Skulle aldrig kunna klippa av mig mitt älskade hår.

helt slut

Gud vad glad jag är över att Amanda fick med mig. Det var jätteroligt och speciellt när jag och Amanda fick beröm efteråt. Nu är jag galet trött och vill helst bara slänga mig i sängen och sova. Men det känns så segt och tråkigt på lovet, så jag stannar nog uppe ett tag till. Jag och skrutten när vi var små giiirls.

bodyjam

Har varit hemma hos Agnes en sväng och druckit kaffe och snackat skit med henne och Issa. Nu ska jag iväg på bodyjam med Shala. Det är bra att hon tvingar med mig på saker, annars skulle jag aldrig komma iväg.

zumba

Kom precis hem från zumban och jösses vad skönt att var att träna lite. Hela tröjan var genomsvettig, mums. Nu ska jag duscha av mig och sedan får vi väl se vad kvällen har att erbjuda.

träning

Har precis varit ute på en promenad med lilla hunden. Och om tre timmar ska jag iväg på zumba-passet. Vet inte nu om jag känner mig så taggad, haha. Men har man lovat så får man hålla det. Ja Emilia, jag har fortfarande på mig dina mjukisbyxor, haha. Lovar att tvätta dem innan du får tillbaka dem. Älskar mysiskläder!

vaken i tid

Wii, vaknade i tid idag. Det är så skönt att känna att man har hela dagen på sig. Så nu har jag ätit frukost, ska snart hoppa in i duschen och ikväll blir det zumba med Amanda.

dagen är seg och jag gillart

Jag bara njuuuter av mitt höstlov. Därför har jag struntat i att uppdatera idag. Har bara suttit här i mina mjukiskläder framför datorn och segat. Var nyss på affären med far och handlade. Så kvällen ska bestå av naturgodis, pannkaka med hallonsylt och grädde och så kommer Cajsa hem på besök.

RSS 2.0