Helgbesök

I helgen har min syster och systerdotter varit här på besök. Adrian var hur lycklig som helst som fick leka med sin kusin i flera dagar. På lördagen åt vi såklart våfflor på våffeldagen. Sen på kvällen släckte vi ner hela huset och spelade yatzy under earth hour. På söndagen var vi ute länge och lekte på baksidan och åt fika. På kvällen bakade vi pizza och när barnen hade somnat kollade vi på film. 
 
I måndags tog vi bussen in till Kramfors med Sofia och Evelina för att släppa av dem på tåget. Adrian tyckte det var så spännande. När de hade åkt med tåget gick jag och Adrian på stan och sedan vidare till öppna förskolan. Där stannade vi tills de stängde och efter det mötte vi upp André på gallerian och fikade. 
 
Annat som hänt är att jag har klippt Adrians hår och bytt gardiner i sovrummet. Graviditeten flyter på och jag är nu i vecka 27 och bebisen ska vara cirka 32 cm lång. Det är mycket som ska göras innan han kommer. Har två kurser kvar i skolan, ska måla klart köksluckor och börja renovera/renovera klart Adrian nya rum. Jag tror i alla fall att vi har det mesta till bebisen, vilket är huvudsaken. 
 
 
 
 

Vad ska man göra?

Jag är totalt utmattad just nu. Min älskade unge har en jobbig period med mycket trots och vilja. Han är lika viljestark som sin mor och det är så svårt att hantera, för man vill ju inte radera bort allt! Det är bra att ha en stark vilja, det har alltid min pappa låtit mig ha. Men själva trotsdelen, att han tror att han bestämmer, det är det som inte är bra. På förskolan skriker han bara vid maten och igår fick vi hämta hem honom för att han inte kunde sluta gråta. En av fröknarna hade teorin att han är så intelligent, så det rör sig massor med saker i hans hjärna. Och det vet jag, att han är smart. Vi måste utveckla och aktivitera honom hela tiden, köpa nya svåra pussel osv.
Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allting, det är jobbigt att gå igenom det mesta själv. Jag har ju André som är en helt fantastisk pappa till Adrian. Men i övrigt har vi inte så mycket kompisar där vi bor och det gör att jag längtar hem extra mycket till Ludvika. När jag vet att jag har stöd från så himla mycket kompisar där. 
 
Själv har jag mycket att göra, två skoluppgifter i historia och religion som ska vara klara nästa vecka. Jag har även ny innevecka på måndag, då vi avslutar den här kursen och börjar en ny kurs på onsdagen. I helgen väntar först Takida med Andrés familj på fredagen och dop för Charlie på lördagen, då jag ska sjunga. 
 
Min glada, spralliga, busiga, viljestarka kille <3 
 
 
 
 

Vecka 25 och Ludvika

Idag går jag in i vecka 25 och det står att bebisen är ca 30 cm lång, heelt galet. Vi kom hem från Ludvika idag, efter att ha varit där i en vecka. I början av veckan umgicks vi mycket med Emilia, för hon skulle bort på torsdagen.
På tisdagen gick vi ut på kvällen och åt med Emilia och Victor på Pitchers i Ludvika. Det var första gången på länge som jag och André gick ut utan Adrian.
På onsdagen träffade vi Issa en stund och fikade. Till kvällen var Emilia med och åt räkor med min familj, så jäkla gott.
På torsdagen åkte vi runt och handlade lite saker som vi behövde. Sen åkte vi ner på stan och lunchade med Shala och strosade omkring i affärer. 
På fredagen åkte vi med Karin till Leos Lekland. Adrian hade hur kul som helst och testade på allt tror jag. Åkte nästan alla rutschkanor, hoppade studsmatta med mera. 
På lördagen drog vi igång ett tunnbrödsbak med farmor. Receptet kommer från min farfars familj i Rättvik. Det är verkligen barndomsminnen och smakar så himla gott, så jag ville lära mig hur man gör. Vi höll på i flera timmar innan vi var klara. Även Adrian fick kavla ut några små minibröd. Sen kom min Sofia och Evelina och skulle vara med oss. Vi grillade korv ute allihop och njöt i solen. Till kvällen badade barnen bubbelbad medan jag och Sofia lagade tacos. Kvällen avslutades med marängsviss och mellofinal. 
 
 
 

Hormoner

Trots att det är en månad sen jag uppdaterade här kan jag inte säga att förkylningen har blivit mycket bättre. Jag har varit till doktorn en gång, men där blir ju inte mycket gjort. Ska man verkligen behöva hosta i två månader ? 
 
I tisdags vikarierade jag på Bollstaskolan, det var otroligt roligt och lärorikt. Lite skillnad mot praktiken, för nu blev det liksom eget ansvar. Jag tycker allt gick superbra! 
 
Idag ska Adrian få vara hos sin farmor och farfar några timmar, då jag ska städa hemma och packa inför veckan i Ludvika. Skulle även behöva plugga lite, men vi får se hur mycket jag hinner. Det ska bli så skönt att åka hem till Ludvika ett tag och bara vara. Vi har ju inte träffat Emilia sen i oktober och det är katastrof! Tror aldrig det har gått så lång tid mellan att vi har träffat varandra. Så nu ska vi passa på att kramas massor. 
 
Graviditeten flyter på som vanligt. Man märker väldigt mycket nu att hormonerna börjar ta över. Jag började gråta igår efter att jag hade skällt på Adrian för i princip ingenting, jag fick så dåligt samvete. Jag ska verkligen försöka tänka mig för och hejda mig innan jag blir arg. Men ibland går det inte att stoppa. Tröttheten är fortfarande kvar och jag blir lätt yr även nu. Jag hoppas att det blir bättre snart, eller så blir det bara värre haha. 
 
 

RSS 2.0