helt slut

Efter en kväll med bara julpyssel ska jag äntligen gå och sova. Jag har dekorerat pepparkakshuset, dekorerat apelsiner med nejlikor, slagit in julklappar, gjort knäck och julpyntat rummet. Jag kommer vara helt slut när julaftonen väl kommer. Men som sagt så ska jag sova nu och imorgon börjar julkalendern.

julmys

Nu har jag julpyntat i mitt rum och det är jättefint :D

be with me

December never felt so wrong.
'Cause you're not where you belong
... inside my arms.

gose

Dricker morgonkaffe och tar det lugnt, när jag helt plötsligt får ett fint meddelande av mina kära vän!

matlagning

Nu håller jag på att laga lite mat till familjen. Vi börjar på in lite julstämning i huset också, men imorgon ska vi åka och handla julgardiner, tomtar och lite sådant.

favorit

Det här är en av mina absoluta favoritbilder! Vinden som blåser i håret och allting, så himla underbar.

frusen

Matchen var rolig att se och julskyltningen var jättemysig. Jag fick träffa massa fina ludvikavänner, men jag höll på att frysa ihjäl. Sitter här genomfrusen i Falun och ska snart dricka lite thé.

första advent

Nu drar snygga tjejer in och kollar på hockeymatch och sen blir det julskyltning. Vi hörs när jag kommer tillbaka till Falun.




ninja och bada tunna

Igår överraskade vi Cissie, eftersom hon har fyllt år. Vi klädde ut oss till ninjor, haffade henne utanför hennes port, satte på henne en ögonbindel och kastade in henne i en bil. Därefter körde vi hem henne till Simon. Vi hade nämligen hyrt en badtunna som skulle bli överraskningen. Det var jättemysigt. Första gången vi skulle i var den dock inte så varm, vi frös och det resulterade till att jag, Sara och Tess hamnade ihoptryckta i badkaret. Andra gången var det jättevarmt och skönt. Efter att vi hade badat klart typ halv 2 på natten gick vi in, klädde på oss och satt och pratade framför brasan.
fortsättning följer..

julbak med ES1DN

Pepparkakor, lussekatter, cocostoppar doppade i mörk choklad, rostade mandlar och knäck.

sliten

Jag är hemma, trött som ett as. Men kvällen blev lyckad igår. Vad som hände får ni veta senare när jag har vaknat till liv. Nu ska jag klä på mig, äta och fixa lite.

hos lydia

Nu sitter jag hemma hos Lydia och några andra från klassen. Vi ska julbaka lite och ha det mysigt. Har inte hunnit ta några bilder än, men ni får senare.


sovmorgon

Om en timme går bussen mot skolan. Och jag vet att jag är uppe väldigt mycket i tid. Men ändå så gick jag upp en och en halv timme senare än vad jag brukar. Musiken är nämligen inställd idag, så vi har endast idrott och en danslektion som vi ska hålla i själva.

pepparkaksbak

När jag kom hem från skolan idag bakade vi lite pepparkakor, eller mest jag och lite Tess. Jag gjorde även att litet pepparkakshus. Mådde illa som tusan efter all deg jag tröck i mig. Men det är så det ska vara.

the last bounce

Helt jävla galet. Det gick nyss en dokumentär på tv om the last bounce. Fyfan vilka minnen man får alltså. Men kan bara säga en sak, ingenting slår att vara där i just det ögonblicket. Den här dokumentären har inte ens med hälften av alla underbara nummer. Shit alltså, så himla tråkigt att dom la ner.
The Last Bounce!

busigt

Nu är jag hemma från skolan, lyssnar på lite vackra julsånger och ska precis baka ett pepparkakshus med mamma. Dessutom så ska jag bjussa på en film. Det är Evelina som var lite busig igår, det roligaste som finns är tydligen att göra saker man inte får.

stabil som fan

Godmorgon folket. Här sitter jag och har ont i korsbenet. Jag ramlade nämligen igår och landade på korsbenet. Ont gör det, men det var jävligt kul just i ögonblicket jag ramlade.

broshan

Bror och hans flickvän är här nu, så snart ska jag gå in i vardagsrummet och attakera honom. Det är han värd.

tokigt barn

Idag har jag haft en bra dag faktiskt. Bra skoldag, bra utvecklingsamtal och bra eftermiddag med systerdotter och mamma. Den där lilla tjejen är ju helt galen och jag älskar henne. Dessutom så har hon mina och mammas kläder på sig, tack vare att hon kissade igenom sina egna.
Snart kommer min bror och hans flickvän hit och hälsar på, det ska bli trevligt det.

natti

Nu ska jag hälla i mig ett stort glas vatten, läsa igenom det sista inför provet imorgon och sedan sova.

julklänning

Jag är så himla taggad inför julen nu så jag vill ha en extra fin helt ny klänning på mig, en som jag aldrig har använt innan. Har kollat runt lite och hittat några fina!

abb

Nu far vi snart in mot ABB och hälsar på i verkstaden, sedan ska vi fika på engel med Emilia och Ajs(?).

snabbt

Har 5 min på mig, så detta får gå snabbt. Nu drar jag till bussen som ska ta mig och Tess till Ludvika. Ses där!

SKÅL

Morgonkaffe = VIKTIGT!
Annars dör jag på skoldagarna kan jag lova. Så nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan dra mig mot bussen.

snäll mamma

Jag blev så himla glad när jag kom hem från Ludvika, för min underbara mamma hade vikt iordning alla kläder i min garderob.

motsatt kön + vänskap = sant

Många personer tycker att det är jättejobbigt när deras partner umgås med människor av motsatt kön. Men är det verkligen så, att om en person är av annat kön så måste man bli attraherad av den? Känner ni så, att ni blir attraherad av varenda kompis ni har av det andra könet? Nej jag tror inte det va, så varför ska man då hindra sin partner från att umgås med kanske sina bästa vänner? Jag förstår er däremot om det är partnerns ex som den umgås med. Men kompisar, hallå? Då börjar man väl gå lite väl långt? Jag känner massor med människor som gör såhär eller har en pojkvän/flickvän som gör så. Snälla tänk er för!

håkan

Underbara Håkan! Fantastiskt att kolla på detta :)

trygghet

Halv 8 går mitt tåg mot Falun. Men jag kommer tillbaka till Ludvika imorgonkväll igen. Det känns så tryggt här, vilken kanske är ganska självklart. Det är ju ändå mitt barndomshem. Det är ju inte så att jag inte känner mig trygg i Falun, men ni som har ett barndomshem och en bostadsort förstår hur jag menar.

natten

Min ben flagnar sönder verkligen! Det bra med det är att huden under inte är så blek.
Emilia och jag har käkat bakpotatis med hemlagad räksallad och massa godsaker. Nu ska vi snart sova för jag är lite trötter.

pink lips

Sitter just nu och väntar på att Karin ska komma hem med fikabröd, så vi kan ta en kopp kaffe. Sedan kommer som sagt Emilia hit och hon ville fota så jag fick lov att sminka mig ändå idag.

kusifinen

Vaknade för ungefär en och en halv timme sen, har hunnit duscha och äta frukost. Duktig som jag är.
Ikväll kommer min gosekusin hit och myser med mig. Gud så jag längtar!

ludvika

Äntligen fungerar blogg.se igen. Nu är jag i Ludvika efter en jobbig skoldag. Balettlektionen gick åt helvete då jag inte alls var fokuserad och failade totalt med mina piruetter.
När jag och Amanda kom fram till Ludvika tog vi en fika med Issa och nu kommer hon snart hem till mig. Vi ska gosa lite och kolla på idol.

segt

Såhär är det. Det här inlägget och de två förra kommer komma mycket senare än vad det ska. Det är något fel på blogg.se, så mina inlägg publiceras inte. Men i alla fall så ska jag gå och duscha nu och sedan sova.
Imorgon efter skolan far jag mot Ludvika och träffar mina puddingar.

vill tillbaka


musico

Jag är inte på så bra humör. Sitter och lyssnar på lovely musik och städar mitt rum.

dagens kläder


snölandskap

Allting är så himla vitt och vackert ute, vill bara krama om detta vinterland som ser ut som i en saga. Men när man väl sätter foten utanför dörren vill man bara kasta sig in i värmen igen. Det är förjävla kallt ute.

familjemys

Efter skolan idag överraskade jag mamma och Fia på kopparhatten (ett café) och fikade med dem. Sen åkte jag och Fia hem till henne och kollade på the last song och jag lovar att jag grät hela sista halvtimmen av filmen.
Nu är jag hemma igen och ska väl snart sätta igång och plugga lite.

älskade morfar

Grattis på födelsedagen min älskade morfar! Du är en galning och kan komma med riktigt galna skämt, eller ja. Det är väl det du oftast gör. Men det är så du ska vara.
Du är guldvärd och jag älskar dig!

skolkatalog

Nu blire fan thé och ett kik i skolkatalogen som precis landade i min brevlåda. Jag har sisådär 200 klasser att roa mig med.

scones

Sitter hemma hos Hansson med flickorna. Just nu bakar dom scones, så vi ska fika lite och dricka kaffe. Mycket trevligt klass jao!
Adjektivprovet idag gick bra, men jag har fortfarande hundra skolböcker som ligger och väntar på mig där hemma.





hej mitt vinterland

Kollade ut genom fönstret imorse och fick se detta. Det är så fint när snön lägger sig på varenda gren på ett träd och solen kommer även att lysa idag.
Om en timme drar jag till skolan, äntligen ska jag få dansa lite.

kvällsro

Nu tar jag mig en kopp thé och myser lite.
Världens godaste thé.

läxor i mängder

Ikväll ska jag plugga matte, adjektivglosor i engelska, datakunskap, anatomi/skelettet, skriva ner lite om boken jag har läst och balettglosor.
Egentligen är det bra att ha så mycket läxor, för då känner man att man har en anledning att gå till skolan. Innan har vi inte haft någonting i skolan, tills nu har vi typ bara chillat runt, haft lediga dagar och inställda lektioner. Så nu börjar det faktiskt kännas som att vi går i skolan.
Jajja, nu ska man väl försöka fortsätta med pluggandet.

ny

Min snälla mamma köpte en ny mobil till mig idag. Inte en helt high-fashion, men definitivt bättre än min förra.
den svarta är ny, den gråa är gammal

framför tvn

Nu ska jag blanda ihop en kopp thé och lägga mig framför tvn. Det går alltid bra program på på dagarna.

17 år

Det här är min kompis. Hennes namn är Cissie. Cissie fyller år idag och jag vill bara säga att hon ska ha världens bästa dag!

ryser lika mycket varje gång


sjukling

Jag är fortfarande seg och sjuk och blir därför hemma från skolan imorgon. Ni tror säkert att jag tycker det ska bli jätteskönt att vara hemma från skolan, men det är tvärtom kan jag informera er om. Jag mår jättedåligt över det för att jag är livrädd att jag ska hamna mycket efter. Det är i alla fall tur att jag har fina vänner dom informerar mig om allting och en snäll låtsassyster som har en nyckel till mitt skåp så att hon kan ta hem böcker åt mig.
En bra sak är ju att Emilia är ledig från skolan imorgon, därför har jag någon att prata i telefon med.

cimon

Denna man är inte vilken man som helst. Han är både helt fantastisk att lyssna på och att kolla på.

lonely

Kan man känna sig mer ensam i hjärtat än vad jag gör nu?
Man kan verkligen säga att jag behöver lite närhet och kärlek, vilket jag inte får.
Jag orkar inte vara ensam längre.

paradise hotel

Sitter här i min ensamhet. Tess har dragit ut och jag kunde inte följa med för jag är fortfarande lite sjuk. Men jag sitter här med min cola och mina chips och kollar ifatt mig på de paradise hotel avsnitt som jag har missat.

for you I will

Jag, mamma och Tess kollade alldeles nyss på allt för min syster. Och jag grät kan jag lova er, den var riktigt sorglig.
Idag blir väl allting lugnt igen, känner av illamåendet litegrann plus att jag har fett ont i halsen.
/a

fan

Fan, hur kul är det här på en skala egentligen?
Vi som skulle fira Cissie idag genom en överraskning. Vi sa klart och tydligt till de andra att dom kunde köra utan oss, men det ville dom inte. Så jag tycker synd om både Cissie, mig och Tess.
.
Illamåendet sitter kvar och det är jobbigt kan jag lova er. Att vara helt seg i kroppen, orkar knappt sitta upprätt och sedan må illa på det.
.
Jag taggar i alla fall för Idol ikväll, Olle i mitt hjärta!
vill tillbaka till Teneriffa!

spyorna

Här ligger jag och Tess och spyr som några jävla idioter. Eller nej jag spydde två gånger inatt och hon imorse. Jätteroligt verkligen, NEJ. Vill inte.
En bra sak är ju i alla fall att vi har varandra.

sova

Imorgon far man till skolan som vanligt och sedan på kvällen blir det dinner hemma hos Simon med gänget.
Så nu ska jag väl duscha, läsa på lite om skelettet och sedan sova.

det är ju tur att vi går dans

Jag är trött som ett jävla as. Men jag taggar för jag har finfina planer!
Här kommer skolfotot.

fortsättningen..

kanske mer fortsättning följer..

hej sverige

Nu är jag hemma igen, eller ja. Igårnatt kom vi hem från Arlanda.
Resan har varit helt awesome kan man säga. Vi har solat, badat, ätit gott, träffat riktigt bra människor och levt livet på kvällarna.
fortsättning följer..

hejdå sverige

Nu är jag hemma från festen och jag är skapligt trött. Men vafan, jag åker mot arlanda om två timmar och har lite att fixa innan, så jag sover senare.
/a

Dagen idag

- Stan och handla det sista innan resan, såsom deo, body lotion och sådant
 
- Sola solarium

- Hem och laga lunch

- Duscha

- Hem till Lydia och fixa sig

- Halloweenfest med estet teater och dans

- Hem igen

- Klockan tre inatt far vi mot Arlanda



/a

resfeber

Är det jag som är världens mest pigga tjej eller?
Kommer fan inte kunna sova på hela natten, har alldeles för mycket resfeber!
Och föresten så satte sig tess och färgade mitt hår mitt i natten igår, det blev mörkbrunt. Ser dock ut som svart på bilden.
/a

RSS 2.0