Lanzarote 2018

Sista dagen tog vi bilder med fotograf, här är några av bilderna. Resten var för stora för att ladda upp.
 

Lanzarote 2018, dag 6-8

Den blev en liten paus i uppdateringen om resan, men nu kommer fortsättningen.
 
På onsdagen, alla hjärtans dag, hade vi den finaste dagen. Vädret var jättebra och vi spenderade dagen vid poolen. Adrian badade i princip hela tiden, helst i den djupa poolen. På kvällen fick barnen stanna med Antonia och Stefan på rummet, eftersom de skulle äta där. Jag och André gick därför ensamma ner till favoritrestaurangen och åt. Det var så mysigt att sitta där vid havet och kolla på solnedgången. När vi hade ätit klart gick vi till barnen och tog med dem på Bamseshowen på hotellet, bara vi fyra. 
 
På torsdagen var det Lovis födelsedag. Efter frukosten mötte vi upp Antonia, Stefan och Philip. Sen gick vi till Lovis och sjöng och gav presenter. Den här dagen var det mer moln, så killarna spelade tennis och vi tjejer tog med barnen på promenad längs strandpromenaden. På kvällen hade vi ännu en gång bokat bord på favoritrestaurangen. Lovis var nöjd som fick både sång, konfetti och glass. 
 
På fredagen åkte vi motvilligt hem till Sverige igen. Det var inte speciellt roligt att komma hem till snö och kyla. Vi kom till Arlanda ganska sent, så André fick köra hem hela natten. Klockan 04:00 kom i äntligen i säng och hela familjen slocknade på en gång. 
 

RSS 2.0