Utan vatten

Veckan som var har varit superbra. Vi har fått värme och sol, vi har grillat, bakat pizza, spelar sällskapsspel och bara umgåtts. Jag, André och Adrian åkte med Antonia, Stefan och Philip till Birsta. Vi shoppade massa kläder och lite nödvändigt till vagnen. 
 
Den här veckan jobbar André eftermiddag, så jag och Adrian får mysa själva på kvällarna. Idag fick jag ett meddelande att det är en vattenläcka i vårat område, men vattnet spolade första delen av dagen ändå, så jag trodde vi klarade oss. När jag sen hade glömt det där skulle jag ställa mig i duschen, men det kom igen vatten. Fatta om jag blev besviken. Jag har i alla fall varit och handlat loka nu och hämtat vatten i en vattentank dom har ställt ut. 
 
 
 

Midsommarhelgen

Eftersom vi mestadels är i stugan så blir det inte så mycket bloggande. Vi har haft en superbra midsommarhelg. Det började i fredags med god midsommarmat, fint väder, killarna tog årets första dopp och på kvällen myste vi med sällskapsspel och kubb. I lördags kom även Sofie, Robin och Lovis upp till stugan och Antonia och Stefans kompisar. Vi grillade, hade fint väder då med, sköt pilbåge och annat. 
I söndags var det också jättefint väder, så vi gick runt i bikini och hade det bara allmänt bra. Igår var det dock sämre och det blev strömavbrott i stugan, så jag och André rensade ur köket. Skafferi, kylskåp och skåp. På kvällen grillade vi korv och spelade fia med knuff. 
 
 

Håkan

Nu när sommaren kommer blir det automatiskt att jag lyssnar mer på Håkan Hellström. Texterna, känslan och musiken. Så många minnen. Två gånger har jag sett honom live och jag hoppas att det blir fler. Så många gånger som hans låtar har hjälpt mig när jag hade tonårsproblem. Jag är nog långt ifrån den enda. Funderar nästan på att göra en vägg hemma med kloka citat från hans låtar. 
 

Adrians namngivning

Adrians namngivningsdag blev precis så bra som jag hade föreställt mig. Vi var omgivna av underbara människor, åt goda smörgåstårtor som Antonia hade gjort, fikade gott fika av mig och Andrés mormor. Ceremonin var väldigt avslappnad och personlig och så kom det lite tårar när jag skulle berätta för Emilia varför vi har valt henne till fadder. Gästerna fick gå på en tipspromenad om Adrian och var jätteduktiga och så hade jag fixat iordning en bok där alla fick skriva sina hälsningar och önskningar till Adrian. Jag njöt av kvällen då jag fick sitta och tjåla ikapp med mina vänner och vädret var helt okej. Tack alla som kom, för de fina presenterna och för att ni finns i Adrians och vårat liv<3 
 
Jag, Adrian och min kusin, bästa vän och Adrians fadder
 
André fick vara med också
 
Karin, Adrian, morfar, jag och André
 
Familjen <3 
 
Farfar, jag, Adrian, farmor och André
 
Adrian med bästa morfar och farfar
 
Adrian och Minis <3
 
 
Mina vänner och jag <3
 

Fullt upp

Vi har haft mycket att göra nästan hela veckan. Känner mig lite stressad inför namngivningen som är på lördag. I fredags hade vi Sofie, Robin och Lovis här på middag och i lördags var Mirka, Jonte och Elias här. I söndags var vi i stugan och fixade lite. Jag putsade alla fönster på altanen.
I måndags började André sitt sommarskift. Hela den här veckan jobbar han eftermiddag, jättetråkigt. Igår på förmiddagen åkte vi in till stan och inhandlade det sista inför lördag och kollade på när Andrés kusin tog studenten. Idag har jag varit med Andrés familj och firat honom, med resten av deras släkt. André jobbade ju som sagt.
Det är så kul att se Lovis och Adrian leka tillsammans. Lovis tar hand om Adrian och ger han tutten, men skäller också på honom ibland haha. Och Adrian ser upp till Lovis och följer efter henne vart hon än går. Gosungarna <3
 
 
 
 
 
 
 

Juni

Juni har börjat på bästa sätt, har blivit ompysslat hos frisören. Är äntligen rödhårig igen. Snälla Mirka var barnvakt åt Adrian medans. Jag har dessutom gått ner 2 kg den här veckan, sjukt nöjd. Det som kunde ha varit bättre var väl vädret. 
Adrian blev 9 månader idag, min stora kille. Han drar nu upp sig mot möbler och står, men balansen är inte riktigt bra, så man måste vara på sin vakt hela tiden. Han vinkar och säger hejhej, mamma och pappa. Allt går så fort. Han är så nyfiken och vill undersöka allt, vilken är bra men kan också vara jobbigt haha. 
 
 

RSS 2.0