julblommor

Igår var Antonias syster med familj här på besök. Vi åt bakpotatis med en kycklingröra och en räkröra. Sen badade dom på kvällen. 
 
Imorgon åker jag och André ner till Hofors och firar jul med min familj. Gud vad jag längtar! Ska ta massor med bilder. 
 
Dom här blomsterdekorationerna gjorde jag igår. 
 
 
 

hälsporre

På grund av min hälsporre har jag väldigt ömma hälar. Så jag sökte på internet efter saker som kan lindra det. Då hittade jag ett par strumpor med gelinlägg i hälarna som stöder hälarna och ett par tofflor som är sånna där riktiga tant-tofflor. Dom är galet sköna och stöder verkligen upp hela foten. Så om ni har ömma fötter eller hälar, köp det här.
 
 

kärlek

Jag vet inte vad som hände, men idag bara smällde det till och jag fick jättemycket julkänslor. Känns helt underbart. Alla känslor jag har just nu är bara glädje. Julmys i Hofors och Dalarna. Fira in det nya året med Andrés fina familj. Nästa år har jag och André ett alldeles eget hus. Och Andrés syster och hennes fästman får en liten bebis. 
Känns helt galet att jag som för två år sen trodde att jag aldrig skulle träffa Han med stort H. Livet kändes bara meningslöst tyckte jag, men då dök André upp och gjorde mitt liv underbart. Jag tror att en viktig del i ett förhållande är att man kan prata om allt med varandra. Att istället för att bli sur och stänga in sina känslor prata om det med sin partner och komma fram till en lösning och jag tror att jag och André klarar den delen väldigt bra. Jag känner i alla fall att jag kan berätta allt för honom när det är någonting som tynger mig eller som gör mig glad. 
Nu säger jag inte att vårat förhållande är en dans på röda rosor hela tiden. Men att vi kan prata om allt tror jag stärker vårt förhållande mycket. 
 
Bild från första gången vi träffades <3
 
 
 
 
 
 
 
 

möbler

Igår beställde vi hem lite möbler som vi ska ha till huset. Gaveln på sängen är den som är på bilden nedanför. 
 
 
 
 
 

a love story

 
 

look-a-like

 

10 dagar till jul

Idag har vi lussat på äldreboenden här i kramfors. Det ar jättekul att se alla reakioner, vissa sjöng med och andra grät. Snacka om att man kan påverka genom bara lite sång. 
 
Idag är det 10 dagar kvar till jul. Längtar så mycket, ska få träffa familjen för första gången på två månader. 
 
 

håkan

Blir så avundsjuk på alla som lägger upp bilder på att de är på Håkan Hellström i Falun ikväll. Jag kan ju åtminstone nöja mig med att jag har sett honom live två gånger. Och en gång då i Falun på magasinet. 
 
 

ivar på besök

Ivar härjade galet igår kväll/natt. Tyckte att det skakade i hela huset och runt 11 blev det strömavbrott. Strömmen hade fortfarande inte kommit tillbaka imorse när jag vaknade, så jag hade lite svårt att göra mig iording till lucian. Passade ändå ganska bra. Strömavbrott och lucian kommer med ljus. 
 
 

lucia

Idag har jag och tjejerna lussat i hela stan. Imorgon fortsätter vi på äldreboenden. 
 
Här är bilder från kröningen i söndags, snodde dem av Annie och Allehanda. 
 
 

dopp i grytan

Att äta dopp i grytan har min familj gjort under jul så länge jag kan minnas. För er som inte vet vad det är: "Dopp i grytan är bröd som doppats i varmt skinkspad och som äts som tillbehör till annan mat." I vårt fall så äter vi med äppelmos och julskinka. Jag vet att det låter snuskigt med blött bröd med äppelmos på. Men det är galet gott. Och jag fick äntligen äta det idag. 
 
 

mozartkulor / daimtryfflar

Idag har jag för första gången gjort julgodis, mozartkulor och daimtryfflar. Det var lite pill, men det gick bra. 
 
 
 

nyårsnaglar

När jag och André åker hem till Dalarna över jul ska jag passa på att göra naglarna hos min bästa vän Amanda. Har dock lite svårt att bestämma mig. Jag vill i alla fall ha lite glitter och nyårsaktikt. Letar runt för fullt!
 
 
 

ännu mer julpyssel

Och jag pysslar på som vanligt. I lördags knåpade jag ihop lussebullar och Antonia klädde granen i fredags och så tänkte jag visa bild på min andra julkrans. 
 
Igår sjöng jag i kyrkan med de andra tärnorna och lucian. Det var nämligen kröning, supermysigt. 
 
 
 
 
 

snö

Nu jäklar kom det snö, dock är det ganska tråkigt väder. Det blåser omkring massa pudersnö. Men får det här lägga sig lite och solen kommer fram så blir det perfa! 
André är ju ledig på fredagar, så snart ska vi göra oss iordning och åka in till Kramfors. Jag ska till tandläkaren och sen ska vi köpa lite saker. 
 
 

.

Jag sitter just nu och äter julskinka och pepparkakslimpa. Så galet gott. Jag gjorde en smoothie till frukost och hade då i kanel, kardemumma och ingefära. Blev supergott och fick en smak av jul, eftersom det är samma kryddor man har i pepparkakslimpan. 
 
Tänkte visa bild på pepparkakorna jag gjorde här om dagen som jag har hängt i fönstret. 
 
 

julkrans

Idag knåpade jag ihop två kransar att ha på bordet. En med lila och en med rött. Jag gjorde kransarna av granris, vit mossa och julgrandskulor. Har köpt den vita mossan på Åhlens, orkade inte pallra mig ut i skogen och leta. 
 
 

min manda

När jag gick på gymnasiet pendlade jag ju varje dag till skolan. Men jag gjorde det inte helt själv, jag hade Amanda Shala med mig, Och nu är det så att jag är extremt trött på morgonen och Shala är jätte morgonpigg. Så jag brukade blir lite smått irriterad när hon väckte mig med sitt prat så fort jag blundade lite. Jag berättade om det här för mamma och hon sa till mig att ta vara på tiden ändå, för när det är över kommer jag att sakna det också. Och hon hade rätt. Jag saknar kanske inte att bli väckt klockan 6 på morgonen på tåget. Men jag saknar att få träffa min Manda varenda dag, få prata om allt från himmel till jord, bara att få vara nära min bästa vän. 
Ända sen vi gick på dagis har vi träffat varandra nästan varenda dag. Vi gick i samma klass från fyran till trean på gymnasiet. Och på samma dagis och skola sen dagis. Vi har varit kompisar sen vi var tre-fyra år. Jag saknar dig min fina bästa vän<3
 
 
 
 

julinspo

Tycker att det kan komma lite snö nu så att man får nå julkänsla!
 
 

pepparkakor

Idag har jag vart ner på julskyltningen och visats upp på scen med de andra luciakandidaterna. Efter det hade vi lite träning. Nästa söndag är det kröning i kyrkan. 
 
Nu på kvällen har jag bakat pepparkakor med Andrés lillebror. Jag anser själv att jag har det bästa receptet på pepparkaksdeg haha. Den blir alldeles perfekt att arbeta med och supergod.
 
 
 

RSS 2.0