nox arcana

Som jag hoppas att de flesta vet så är det Halloween idag. Det är alltså idag ni ska ha godis redo till barnen. Men jag är inte helt säker på att alla vet exakt vilken dag det är. Det är i alla fall idag den 31 oktober. Men som mamma sa tror jag att de flesta väntar till helgen med att fira. 
Det blir inget firande för min del i år, känns lite knäppt om jag och André ska sitta utklädda och inte göra någonting. Men en skräckfilmskväll ska man nog kunna klämma fram. 
 
 
Precis som min mor älskar jag lite mysko saker, och då denna musiken med Nox Arcana. Det är helt perfekt halloweenmusik. Mammas och Veras blogg hittar ni här! 

kärlek

Herregud vad jag älskar den här människan. Och inatt kommer han äntligen tillbaka från Luleå. 
 

pink

Idag har jag bakat cupcakes i brist på annat. 
 

ensam i bollsta

Här sitter jag i köket hemma hos familjen Sohlin. André är i Luleå och tentar sig, Antonia är i Stockholm och de andra flänger omkring lite varstans. I lördags var André hemma, men åkte på natten. Och igår umgicks jag med svärmor. Vi tog en skön promenad i vintervädret. 
 
Man kan ju verkligen säga att det är skillnad på att vara här på vintern och sommaren. I somras  när jag var ensam här hemma solade jag hela dagarna. Nu får jag plocka med saker inomhus, kanske baka lite och laga mat till kvällen. Hade tänkt ta en promenad, men det snöar och jag tycker inte om att få snö i ansiktet. 
 

Inställda lektioner

Ja det här blev ju en random dag. Tre minuter efter att tåget hade gått imorse fick vi reda på att hela förmiddagens lektioner var inställda. Shala hoppade därför av i Borlänge och tog en buss hem. Jag fortsatte istället till Falun, eftersom jag ändå ska med ett tåg härifrån sen.
Alla Amandor hann i alla fall få en varsin muffins. Shala på tåget och Hansson gick jag förbi hos för att lämna.
Just nu är jag hemma hos syster och umgås lite innan tåget går 14.35. Det ska bli så himla roligt att äntligen komma upp till Bollstabruk.
 
Moster skuttunge är på dagis, så jag kommer inte hinna träffa henne innan jag åker :(

kladdkakemuffins

Nu ska jag och mitt dunkande huvud pallra oss ut i köket för att baka lite. Amanda har nämligen namnsdag imorgon och eftersom vi är tre Amandor i klassen tänkte jag bjussa på lite fika. Det blir dock inte cupcakes den här gången. Jag tänkte istället göra min kända kladdkakemuffins (hehe Emilia, blir du avundsjuk nu?). 
 
Imorgon åker jag som sagt till André, så jag ska väl oacka klart och sen tänker jag sova. 
 

slutproduktion

Idag hade vi vårt första möte med Elina. Som jag kanske har nämnt innan så ska ju hon vara den som koreograferar vår slutproduktion. Vi har dansat med henne en gång innan när balettakademien var på besök och hade workshops med oss. I klipper nedanför vid 1:35 ser ni det vi fick göra.
Första mötet var väldigt positivt och jag ser fram emot det här. 
 
 

packning på g

Farmor och farfar var förbi en sväng idag, vilket var mycket trevligt. Jag träffar gärna mina kära släktnigar så mycket som möjligt. 
Nu sitter jag här nyduschad och fräsch. Jag har packat lite, eftersom jag åker till André på fredag. Det ska verkligen bli supermysigt. Det blir dock inte till Luleå den här gången. Nej, nu ska jag hem till hans underbara familj. 
 

sova snart

Blev en väldigt kort dag i skolan idag. Vi hade svenska i 50 minuter och sedan hängde hela klassen på myrornas för att handla scenkläder till öppet hus.
Sedan dess har jag bara legat hemma och chillat och ätit massor, mums. 
Nu kollar jag på hollywoodfruar och skrattar åt Gunilla när hon skriker på alla. 
 

svenska kändisar

Haha kollade på några klipp på svenska kändisar. Kul att de bara driver med sig själva ;)
 
 

handsome man

 

burger king

Igår var det ingen vanlig söndag. Eller jo fram till klockan 3 ungefär låg jag i sängen, sen skrev Emilia att hon var sugen på Burger King. Så vi tog bilen till Borlänge endast för att äta där. Sen åkte vi förbi en sväng hos hennes mormor och morfar. 
 
Idag blev det en kort dag i skolan, då turismen var inställd. Så jag kom hem redan halv tre och det kan jag lova er, det är tidigt för mig.  
 
 
Bilder från igår

jacuzzi

Har spenderat kvällen hemma hos Emilia med lite jacuzzibad och så. Nu ska jag sova och imorgon ska jag faktiskt försöka plugga lite. 
 

mysmorgon

Den här morgonen myste jag till det lite extra. Det enda som saknas vid min sida är André. 
 
 

hatar rubriker

Tänkte börja visa upp några kläder som jag har köpt och fått under sommaren och fram till nu. 
 
Den här fina koftan fick jag av min älskling nu när jag var i Luleå på besök. 
 

förskylning

Dagen började med huvudvärk, ungefär så som hela veckan har sett ut. Jävla förskylningsäckel. Nu har huvudvärken äntligen släppt i alla fall. 
 
Emilia kommer hit och äter ikväll, sen ska vi väl bara myspysa. 
 

jackproblem

Jag blir så arg och ledsen på vädret, för jag vet aldrig hur jag ska klä mig. Har jag på mig för lite kläder är det svinkallt ute och jag har på mig för mycket är det för varmt. Hur ska jag göra då liksom? Jag skulle helst av allt vilja ha den här otroligt mysiga jackan från monki. 
 
450 kr, monki

en natt hos lyddelus

Jag sov hemma hos Lydia igår och hade det myspys. Var väl ungefär som en vanlig kväll med oss två. Vi drack 10 liter te, tjålade massa skit och ägnade oss åt tv-tittande. 
 
Imorse hade vi sovmorgon fram till 12.10 och hade endast en lektion idag, dans. Vi dansade inte, vi hade avslappningsövningar, vilket var otroligt skönt eftersom jag är så seg i kroppen just nu. 
 
Efter skolan åkte jag hem till farmor och farfar, för att farfar fyller 74 år idag. Och jag har spenderat hela kvällen där. 
Nu ska jag plugga lite turism, för jag har nämligen prov imorgon. Sen ska jag sova och vila mitt dunkande huvud. 
 
 

vill till älskling och mysa nu


bastubad

Pysslade om mig själv lite och tog mig ett bastubad. Det var riktigt skönt att få känna sig riktigt ren, med rakade ben och helt nyskrubbad. 
 

trött på lugg

Här sitter i köket och sjunger som en dåre. Kände för att släppa loss med lite gamla godingar. 
 
Jag har kommit på att jag inte vill ha lugg längre. Haha jag har haft det i ca 5 veckor och jag har redan tröttnat. Jag blir så himla lätt rastlös när det gäller mitt hår och jag gör dumma saker när jag är rastlös. Jag ska inte vara rastlös. Så nu ska jag i alla fall spara ut den, för jag vill ha långt svallande hår ;) 
 
 

mums vad mums det ser ut


sunday

Jag hatar söndagar, samtidigt som jag älskar dem. Man har så otroligt tråkigt, men det är samtidigt skönt att bara slappa. Själv vaknade jag klockan ett idag och har bara slappat sen dess.
 

svara mig

Vad är det för fel på folk idag? Varför svarar ingen när jag skriver eller ringer? 
 

hahaha så sant


love

Prinsen har gjort en så fin bild <3 
 
 

mysdag

Har hängt nere på stan med Shala och Emilia idag. Har fikat på engel och haft det supermysigt. 
 
Nu sitter jag i vardagsrummet hemma, äter tacotallrik och kollar på tv. Hoppas att Emilia kommer förbi en sväng sen, så jag slipper vara ensam hela kvällen. 
 
 
 

partaj

Haha jag älskar att de har gjort en Ludvikafamilj, de har till och med lyckats få till Ludvikamålet, speciellt killen ;)
 
 
 
 

love u <3


mycket har hänt

Förlåt för att jag är så fruktansvärt seg, men mitt liv känns ibland inte så intressant att skriva om. 
Förra helgen var jag ut på krogen med Shala och Emilia, för att Shalabebisen hade fyllt år. Dagen efter mådde jag som jag mådde..
 
Nu i veckan har jag farit omkring lite varstans. I tisdags sov jag hemma hos mamma och Vera med sällskap av lilla Evelina, det var jättemysigt. Dagen efter hade vi klassmys hemma hos Lydia, så jag och Shala sov kvar. 
 
Skolan rullar på som vanligt, känner mig inte alls stressad faktiskt och det kan jag lova är skönt, efter skitåret som vi hade innan sommaren. Men nu  dansar vi och jag är mör i kroppen varenda dag och jag hinner med alla uppgifter som ska göras. 
 
Tjuvade en bild från Emmas blogg, ville ju visa klassmyset :)
 
Och även bilder från förra helgen med Emilia och Shala

bitch, please


indiskakoppar

Sitter med en god kopp yogi-te och min fina kopp från indiska och pratar med min fina man på skype. 
Känner att jag nog ska utöka min samling med stora fina indiska-koppar. Kanske är någonting man kan önska sig i julklapp, man kan ju aldrig få för många liksom. 
 

<3


.


:)

Veckorna flyter på, jag dansar, pluggar och står i. Har väldigt ont i min lårmuskel, den är stenhård om man jämför med den andra. Får väl ta och stretcha ut den. 
Jag sitter just nu och tittar på bonde söker fru och har det bra. Imorgon har jag mitt sista skolfoto någonsin, höhö. Spännande!
 
En gammal bild som jag tog en sommar för några år sedan. Känns som tusen år sen.

deprimenade väder

Jag vill ha en höst som denna..
 
Inte som denna...

snart sovdags

Ligger i sängen framför ensam mamma söker med en god kopp chaite och knäckemacka. Snart ska jag nana lite. 
 

älskade vän, 18 år

Skulle ha träffat Tess idag, men blev stressad över ett arbete så åkte hem direkt efter skolan. Hann dock klart i tid, så jag hann ta en födelsedagsfika med Shala som fyller 18 år idag. 
 
 

RSS 2.0