te-kväll

Långa jobbiga skoldagar som tar kål på mig. Somnade när jag kom hem och sedan kom Cissie och Tess på lite té-bjudning. Tända ljus i hela lägenheten och gott té i mina fina koppar.

Jag och mamma köpte även en té-samling till hemmet, allt är från Indiska.

new in

Hela dagen har spenderats på kupolen med lite mamma och mest Tessan. Har inhandlats nästan alldeles för mycket och jag gruvar mig nu inför att kolla hur mycket pengar jag har kvar på kortet.
Svarta jeans från JC - 499 kr
tröja från BikBok - 199 kr
Skjorta från BikBok - 299 kr
Blus från BikBok - 299 kr
tröja från HM - 98 kr
från HM - 199 kr
från Scorett - 699 kr

festen förra helgen

Har glömt att lägga ut bilder, så jag gör det nu! En ganska så spårad fest och på dessa bilder ser ni nog bäst hittills min nya hårfärg. Jag är grymt nöjd.

måla

Hela dagen har spenderats till att måla om mitt rum. Är galet trött nu.
Imorgon blir det shopping med mamsen!

klasspresentationerna på hbo

Tänkte att jag efter några dagars bloggpaus ska visa en film från klasspresentationerna vi hade i onsdags. Filmen är 25 min lång och det kan tyckas mycket, men kolla gärna på hela för det är så sjukt roligt. Om ni inte kollar på hela måste ni åtminstone kolla på min presentation på ungefär 7:04-8:08. Lova det ;)

xhfgfxcv

Sitter såhär på kvällningen med Tessan och käkar wok med händerna direkt ur stekpannan. Gött mannen.
Jag är som vanligt sjukt trött efter skolan, fattar inte hur det kan bli så. Vi hade rundvandring, fika och aktiviteter med ettorna idag och sedan brännbollsturnering med hela estet.

trötter

Jag är så jäääääääävla trött. Efter endast en dag i skolan, haha fyfan!
Bor hos Tess hela veckan, för hon är gosig.

känns konstigt

Kvällen igår var fan helt galen! Ja, ni får väl se på bilderna senare.
Dagen idag har varit jobbig då vi har tagit avsked av våran kära vän Bisse.
Imorgon börjar andra året på gymnasiet, känns ganska värdelöst att man har så lång tid kvar och jag känner redan nu att det kommer bli ett jobbigt år.
Kvällen är depp och jag tänker därför hoppa in i duschen nu och sedan sova.

kvällen i cambilder


Nu köööör vi


fuuul bild

Färgen sitter i håret, partymusiken är på. Snart blir det dusch, fix och sedan fest som fan! Wöö

bra film

Filmen var asbra kan jag lova! Efter den åkte vi hem till Cissie en snabbis, då hennes mor hade bjudit in oss. Vi snackade lite och åkte sedan vidare, skjutsade runt på lite fulla människor och slutade med kaffe hemma hos mig. Simon och Sara är fortfarande kvar, men ska väl snart hem de också.
Morgondagen dagen ser vi fram emot som fan, för då blir det partyyy!

apornas planet

Har färgat massa hår hela dagen. Tess, Bisse och Cissie har varit här. Jag är inte klar med håret än, men orkar inte färga mer idag, därför får det se ut som det gör nu. Om en stund ska jag på bio (apornas planet) med Tess, Bisse, Sara och Simon.
Kvällens kläder:
Nya jackan och nästa nya färgen på håret !

dodisar

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det här, men det kan heller inte sägas för många gånger. Jag har verkligen de bästa vännerna. Tess ringde mig och berättade att hon och Bisse var hemma nu och att de kunde komma hem till mig på en gång. Jag blev så sjukt lycklig, för de skulle egentligen kommit hem imorgon. Att de istället kom hem idag var för att jag verkligen behövde dem. Doooodisar!
Kvällen har därför spenderats med Tess, Bisse och Sara. Prat, té och tända ljus på mitt rum. Kommer förmodligen att umgås med dem även imorgon.

lite shopping

Har varit nere på stan med Cissie idag, inhandlades mer än det skulle. Nämligen en jacka, massa hårfärg, örhängen, hårspännen och en solning på det. Men vadå, jag har ju fått min första lön. Vi har nu satt igång med håret som först ska färgas blondt och sedan rött. Wiii!
Jacka från Myrornas för endast 125 kr

es2dn

Umgicks med klassen igår och hade det mysigt.

tårar, prat och skratt

Efter en djup kväll med tårar, prat och skratt ska jag nu krypa ner i sängen och sova. Måste bara berätta att jag har världens bästa vänner som jag kan dela allt detta med.
Allting avslutades med meditation med syster och även det var riktigt behövligt.
gosiga tjejer

ner på stan

Nu åker jag ner på stan med Sara. Ska handla lite presenter till världens bästa systerdotter och sedan kanske vi tar oss en kaffe på ett mysigt fik.
Då jag knde att jag inte passade i några kläder idag fick det blir joggingbyxor med munkjacka och converse.

meditera

Kollade på filmen EAT, PRAY, LOVE och blev helt fascinerad av meditation, sökte upp lite meditationsmusik, läste om det och satte mig ner och började meditera. Känner redan nu att det ska jag fortsätta med varenda dag. Ett lugn strömmade in och jag kände mig genast lättare. Kalla det vad ni vill, en inbillning eller vad fan som helst. Vad det än är, om jag inbillar mig eller om det är sant, så kändes det i alla fall skönt och jag ska som sagt fortsätta.

kryp down in the säng

Okej, jag träffade inte super-snälla-silver-Sara, men imorgon ska jag göra det. Nu ska jag kolla på ett one tree hill-avsnitt och sedan kryp down in the säng.

supersnällasilversara

En seg regnig dag må jag säga. Har mest kollat på one tree hill, målat, druckit kaffe och ätit. Nu sitter jag och dricker kaffe, äter morot och sjunger. Dock lite svårt att få fram orden med massa morötter i munnen. Men det är ingen som hör, så spelar ingen roll.
Senare idag ska jag träffa super-snälla-silver-sara!

västkusten

Jag är äntligen hemma i Falun, gud så jag har längtat. Har ändå haft det bra på västkusten med familjen och resten av dykgänget. Har blivit massor med solande och igårkväll hade vi skaldjursafton. Jag är i alla fall glad över att äntligen vara hemma. Sara tittade förbi en snabbis, så jag fick mig en kram, det behövdes.
Nu ska jag packa upp, städa iordning på rummet och sedan blire sängen.
söta lilla pappa <3

älskade cimon

Cimon Lundberg i Radio1. Världens sexigaste röst! Lyssna här!!!

chillidill

Jag har det aschill på västkusten, har solat hela dagen och tänkte väl kanske snart klättra upp på klipporna med lillasyster Cajsa. Ikväll blir det grillat och imorgon ännu mer sola. Wiiie, jag kommer bli brownie!

halo kattmammor

yoo wazzuup kidzzz??? 
snart drar jag iväg med coola kissen till västkusten. FETINGBRA

wöööööh
?

dagens



vill inte missa

Vill verkligen vara i Falun nu, då det händer alltför mycket för att jag vill missa det. Igår hade de sista kvällen med Gustav på ett år och jag har inte ens fått säga ett riktigt hejdå.
Nu kommer våra tyska vänner till Sverige också. Kommer dock hinna träffa dem lite när jag kommer hem. Men man vill ju som sagt inte missa för mycket.
Sara och Gustavooo!

fika

Nu åker jag ner på stan för att fika med Issa och Agnes.

mmm..marabou

Mmm.. mörk choklad! Jag får äta det, eftersom jag har mens. Det är verkligen så, har ni inte tänkt på det? Att män, de bara äter. Skiter i vad folk tycker. Medan kvinnor alltid ska ha någonting att skylla på, för de tror att folk ska dömma dem sen. Så nu skyller jag på mensen.

vill inte vara kvinna längre

När jag i över en vecka har fått gå upp ungefär 6-7 på morgonen tänkte jag att det skulle vara skönt med sovmorgon idag. Och självklart får jag istället mensvärk och vaknar halv 8. Man kanske skulle ta och operera om sig till en man?

bebis 2 år

Mosters lilla trollunge fyller idag två år och jag hatar mig själv för att jag inte kunde vara där.
Nästa år, I promise! Jag älskar dig söta lilla flicka och jag kommer alltid att finnas här för dig.

estocolmo

Dansdagarna har varit lärorika och jävligt ansträngande. Är helt slut just nu, så jag ska nog sova väldigt tidigt ikväll (vet själv att det inte kommer bli så). Det var i alla fall skitkul att få umgås med Amanda, vi hade hundra saker att prata om och kvällen spenderades på en pizzeria på södermalm och sedan på hotellrummet med godis och film.

mot stockholm

Ska lägga mig i tid för att ladda inför morgondagen. Jag och Shala drar nämligen till Stockholm, för att ta kurser i hur man lär ut dans till barn. MåBättre betalar allt, resa, hotell och mat och sedan i höst ska vi vara danslärare till små barn.
Uppdaterar igen på söndag.

Mitt hjärta slits mellan hopp och svek, det slits i tusen bitar.




solen försvann

Jag har missat en heldag på stranden med vännerna tack vare jobbet. Det har varit superduper-väder hela dagen och nu när jag slutar jobba kommer det massa moln.
Senare idag ska jag på fotbollsmatch med flickorna, men innan dess blir det dusch.

seg

Jag är helt slut och orkar verkligen inte blogga, det får bli lite segt på bloggen framöver.

min sommar, hittills

Nu är jag vaken och ska alldeles strax till doktorn. Dock inte för foten, utan istället för min astma. Foten kan jag fortfarande inte gå på och det känns jobbigt. Kommer bli väldigt beroende av mina vänner nu, vilket jag också känner är jobbigt. För jag tycker inte om att vara till besvär.
Mitt i allt de tråkiga ska jag bjussa på bilder från min sommar.

RSS 2.0