januari 2018

Julen är bortplockad. Jag och André har haft vår årsdag. Sex år och vi står fortfarande här tillsammans och fler år ska det bli. Vi firade med god mat och jag fick en fin blombukett. 
Vi har även hunnit köra en smoothiedetox. Det kändes välbehövligt efter december månad. I tolv dagar drack vi smoothies och jag mår så bra nu. -7 kg på vågen och jag har mycket mer energi nu. Jag har motivation till att hålla igång och vill träna. Egentligen handlar det inte om vad som står på vågen. Jag vill bara må bra, äta hälsosam och näringsrik mat och orka leka med mina barn. 
 
Nu fortsätter vi bara mysa resten av januari och snart åker vi utomlands!
 
 
 
 

Nyårsafton

Nyårsafton blev jättebra med fina människor. På förmiddagen var vi och firade Andrés farmor på förmiddagen. Sen åkte vi upp till Antonia och Stefan för att förbereda mat och spendera hela kvällen där. Barnen lekte och hade kul. Tror dock att Adrian blev lite stressad av hela situationen, han gillar inte när det blir för mycket folk. Men han fick sitta i lugn och ro med sin platta eller titta på film på övervåningen, så det gick bra. Maten var god, sällskapet var bra och vi stannade några timmar efter tolvslaget. 
 
Dagen efter spenderade vi i soffan med pizza och film. Så skönt att inleda det nya året så lugnt som möjligt. 
 
 

Jul i Ludvika

Vi kom ner till Ludvika på torsdagen innan jul. Dagarna innan julafton spenderade jag så mycket jag kunde med Emilia. Dagen innan jul kom Sofie, Micke och Evelina också till pappa. Vi åt tacos och sen blev det uppesittarkväll. 
 
Jag vaknade långt före alla andra på julafton och tog en dusch. Det är så skönt att göra det när alla andra sover och innan alla andra också ska börja göra sig iordning. Jag och André hade bestämt att ge våra presenter i julstrumpan, så jag tittade där och André hade gjort skattjakt till mig.  Jag letade runt i hela huset tills jag hittade paketet med en jättefin klocka av Michael Kors. När de andra vaknade kollade de också sina julstrumpor. Julafton fortsatte precis som en julafton ska. Vi åt god julmat och sen tittade vi på Kalle Anka. Barnen blev superglada när tomten äntligen kom och de fick leka med alla nya saker. När barnen hade lagt sig på kvällen kollade vi vuxna på tomten är far till alla barnen. 
 
På juldagen kom hela Karins familj och åt middag och på kvällen gick jag ut med vänner. Resten av dagarna försökte jag bara umgås så mycket som möjligt med vänner och familjen. 
 

RSS 2.0