studentklänning?

Har lite svårt för att bestämma vilken studentklänning jag vill ha. Lite hjälp tack? Kommentera gärna!
 

brown


trevligt besök

Två dagar kvar till studentkryssning och fyra dagar kvar tills jag ska till älskling igen. 
 
Idag har min moster, med man och min kusin varit här och fikat lite. Var trevligt att träffa dem, eftersom det händer så sällan. 
 
Jag vet att min blogg är otroligt tråkig, men lovar att det blir bättre när jag skaffar en bärbar dator sen. Det är dessutom så tråkigt att sitta vid datorn, så det är sällan jag gör det. Jag har också väldigt fullt upp nu för tiden. Jag tänker inte bättra mig än, men inom en snar framtid. 
 

min älskade mongopojkvän <3

Jag hade en supermysig helg hos André som vanligt. Vi gjorde inte särskilt mycket, men det behövs inte. Bara jag får mysa med min älskade är jag glad.
 
Fick ett vykort av mormor och morfar idag. Blev inte alls avundsjuk när det var en bild på en vit sandstrand med klarblått vatten och någon palm. Hoppas verkligen att ni har det superbra på Barbados! 
 
Nu är det bara tre dagar kvar innan vi äntligen har sportlov och den efterlängtade studentkryssningen. Känner verkligen hur lite avkoppling behövs, att slippa tänka på någon. Ska bli så roligt. 
 

inte långt kvar

Jag är så mör och seg i kroppen hela tiden, tack vare all dansträning. Vill bara sova resten av tiden. 
Nu är det inte långt kvar tills det händer grejer. Om två veckor åker vi på studentkryssning, 35 dagar kvar till slutproduktion, 47 till Irland, 104 till Alanya och 121 till studenten. Jag är så galet taggad. 
 
På torsdag åker jag till André, äntligen. 
 

flippad tjej

Det här har varit en seg dag. Ville bara hem och sova hela tiden. Men snäll som jag är, så åker jag hem till Emilia för att färga hennes hår än en gång. Slutade med en flippad tjej som duschar med kläderna på. Nu är jag hemma, har duschat och ska försöka sova så tidigt som möjligt. 
 

Balklänning

Jag har nu äntligen beställt hem min balklänning. Så vi får väl se när den anländer till kalla snöiga Sverige. Jag får väl helt enkelt hoppas att vädret är bättre i juni. 
 
Färgen jag har valt är pearl pink. Är verkligen supernöjd. Längtar tills den kommer! 
 

en minis-helg

Har lekt med Emilia sen igår. Blev melodifestivalen och tre skvallertidningar igårkväll. Tydligen så somnade jag tidigare än henne och pratade i sömnen. Hon fick sig ju i alla fall en rolig stund. 
 
Idag har vi bakat cupcakes som såg ut som får och varit på bio. Och jag får väl hålla med min pojkvän den här gången och säga att filmen inte var särskilt bra. 
Snodde Emilias instagrambilder.
 

Varje ny dag är en ny möjlighet att förändra ditt liv.

Var hemma hos Agnes igårkväll och kollade på gladiatorerna.
 
Idag skulle jag och Emilia egentligen ha åkt till Sofia och hälsat på. Men Emilia kände sig hängig, så vi ska istället bara mysa framför melodifestivalen. Vi kanske tar en sväng till Falun imorgon istället. 
 

RSS 2.0