längtar

 

oth

Var på besök hos doktorn igår, så hann inte fram och tillbaka till skolan alls. Blev en fika på bk´s med Alex och mys på kvällen med Minis. 
 
Jag är fast i one tree hill igen, kan helt enkelt inte låta bli. Det är så bra, hihi. 
 

stockholm

Åkte som sagt till Stockholm med klassen i torsdags. Vi vandrade en lång väg till balettakademien och kollade på en balettklass. Sen spenderade vi resten av kvällen ganska lugnt med shopping, fika och en kväll på hostel. På fredagen åkte vi till danshögskolan och kollade på några klasser där, men tröttnade efter ett tag, så jag och Hansson tog pendeln hem till mormor och morfar, fick fika och god mat. Det var jättemysigt att träffa dem och ovant eftersom jag aldrig har gjort en så kort visit hos dem förut. 
När vi kom tillbaka till hostel bestämde vi oss för att följa med de andra ut. Och vi hade jätteroligt på klubb amnesia. Dansade hela natten. 
Har bara den här bilden på mina klasskamrater ifrån klubben och en på mig och Hansson på café. 
 

Bokat Irland

Resan till Irland är nu bokad och klar. Känns superbra verkligen, tänkte då också spendera dagarna innan hos mormor och morfar i Stockholm. Jag längtar massor. 
 

studentresa

Eftersom jag har skrivit om Irlandsresan kan jag också berätta att jag och klassen har bokat en resa till Alanya i maj/juni. Vi har hyrt ett jättefint hus och kommer ha en så sjukt bra studentresa.
 

19 år

Som ni kanske vet så fyllde jag år igår, hela 19 år. Känns konstigt men ändå bra.
Jag spenderade kvällen innan hos mamma och Vera, med cupcakesbak, tvåltillverkning och god fiskgryta. Jag vaknade upp med frukost på sängen och sång av mamma.
 
Efter skolan åkte jag hem och umgicks med Emilia hela kvällen och resten av släkten var också på besök. Fick ett fint örhänge, en glittrig clutch, kaffekoppar och pengar.
 
Den här kvällen spenderar jag hos Sofia och Evelina, vill gosa med min systerdotter lite och träffa syster. Vi har bakat pizza och lekt massor redan, snart ska Evelina sova så att jag och Sofia kan koppla av.
 
Imorgon åker jag till Stockholm med klassen och tittar på lite dansskolor (fast jag inte vill gå där), men det kan ändå bli intressant. Ska bli mysigt att komma bort med klassen också och få lite kvalitetstid tillsammans.
 

Irland

Jag måste bara berätta om den helt underbara presenten jag ska få av älskling. EN RESA TILL IRLAND! Det är helt galet, jag har velat åka dit så himla länge och äntligen ska jag få göra det. Snacka om att jag har världens bästa pojkvän och hur ska jag någonsin kunna leva upp till det här ?
 

en underbar helg

Efter några veckor som tyst tänkte jag skriva av mig lite. Jag sitter just nu hemma hos mamma, efter en underbar helg hos André. Han var här helgen innan och jag åkte upp till honom i fredags. Det går liksom inte att vara ifrån varandra för länge. Nu kommer det dock gå tre vekor innan vi träffas igen.
Jag har som sagt haft det jättebra, även fast det blev en kort visit. I lördags bakade jag tårta och så fikade vi på kvällen. Och efter det tittade jag och älskling på Les Miserables, den var superbra.
 
Imorgon fyller jag 19 år, och vaknar då upp på morgonen hos mamsen och spenderar kvällen hos papsen.
 
'
Goda mjölkchokladmoussetårtan som jag bakade.
 

tråkinlägg

Emilia tycker som vanligt att jag bloggar för dåligt, så jag får väl slänga ihop ett inlägg.
Nu är jag hemma hos mamma. Kul att träffa alla hemma, men jag saknar André så otroligt mycket redan, har ju ändå vart med varandra i 23 dagar. 
Nu ska jag i alla fall umgås med alla hemma och skolan börjar på tisdag. Vill ta studenten nu! 
 
Imorgon tänker jag åka hem till Ludvika och umgås med Emilia, vare sig hon vill eller inte. Vi har alldeles för mycket att prata om, efter mer än en månad ifrån varandra. 
 
 Passar på att lägga upp bild på mitt senaste cupcakesbak.

nyårsmaten

Förrätt: Avokadopannacotta med räkor
Varmrätt: Oxfilé med potatisbakelser
Efterrrätt: Vaniljpannacotta med hallon
 

God fortsättning

Hade en jättebra nyårsafton med André och hans familj. Jag och André lagade maten och myste till det. 
 
Idag har vi varit tillsammans i ett år och jag kan inte vara lyckligare. 2012 har varit det bästa året på länge och jag hoppas att 2013 blir minst lika bra. Och det tror jag verkligen att det blir, för jag tar studeeeenten. 
 
 

RSS 2.0