För min egen skull

Lite efter i mitt bloggande, då jag ett tag har funderat på att sluta. Finns ju ingen som bryr sig om bloggar längre, speciellt inte min. Inte för att det någon gång har handlat om att andra ska vilja läsa den. Emilia däremot, hon vill ha den kvar. Hur tråkigt liv har hon då kan man fråga sig, som vill roa sig med att läsa min blogg? Jag bestämde mig till slut för att fortsätta, men bara för att jag tycker det är så roligt att kolla tillbaka på alla år som har gått sen jag startade den. 
 
Jag har alltså inte bloggat sen i september och det har ju hänt en hel del. Jag tänkte att jag ska klämma ihop allt i ett inlägg så att jag kan starta på ruta ett sen. Vi var ner till Dalarna en sväng och hälsade på i oktober. Vi myste med både Agnes och Issa. En kväll hade jag tjejkväll med Emilia och Shala. Vi drack vin, pratade, skrattade och grät. Allt som en tjejkväll ska innehålla.
 
 
Helgen efter kom min syster och systerdotter hem till oss. Adrian blir lika lycklig varje gång han får träffa Evelina. 
 
Ytterligare några helger efter det kom Issa och Agnes och hälsade på. Det var så mysigt att de kom hem till oss. Jag bjöd på god mat och andra godsaker, vi drack vin och bara hade det bra. 
 
 Sista helgen i november åkte jag ensam ner till Ludvika för att hjälpa Emilia hitta sin brudklänning. Är man brudtärna så är man och trots att vi åkte bil hela dagen, var det värt det. 
 
 
 

RSS 2.0