Peppad

Blir så lycklig när jag ser att allt går åt rätt håll. Jag har gått ner 5 kilo på tre veckor och jag ser till och med skillnad på måttbandet på några cm. Jag vet att vikten inte är det viktigaste här i livet. Men samtidigt känns allt mycket lättare när man inte är så tung att man inte orkar någonting. Sen jag slutade gymnasiet har jag verkligen inte tagit hand om mig själv och det är piss. Då dansade man flera dagar i veckan och ibland flera lektioner på samma dag. Jag var vältränad. Även fast jag kanske inte hade lika platt mage som de andra tjejerna i klassen, så spelade det ingen roll. Jag hade ork. Jag orkade ett hårt träningspass och gå upp för en backe utan att dö. Jag har aldrig varit lika smal som de andra tjejerna, men jag har på något vis ändå varit nöjd. För jag har heller inte varit tjock. Jag har varit hälsosam. Just nu försöker alla lugna mig med att jag har varit gravid och jag vet man går upp i vikt då och det är inte alltid lätt att gå ner. Men nu är det så att jag vägde 88 kilo innan jag blev gravid. Och jag ökade snabbt i vikt. Så jag kan inte bara skylla på graviditeten. Nu är det i alla nog med snack om det förflutna och jag tänker istället blicka framåt. Som sagt det går åt rätt håll och jag ska sätta mitt mål. 
 
 
 
 

kalashelg

Som sagt så fyllde jag år i torsdags, 21 år. Jag och André var bar hemma hela dagen med Adrian och åt pannkakor. På fredagen stod jag på eftermiddagen och dukade och fixade för att Andrés familj skulle komma och äta tårta. Då ringde det på dörren och jag blev lite fundersam, för att dom inte skulle komma än. När jag öppnade stod Emilia och Victor där. Bästa överraskningen någonsin, blev överlycklig. Så då fick jag duka för två till och vi åt tårtan jag hade bakat. Emilia och Victor blev kvar till söndag. Vi spelade sällskapsspel och tog det bara allmänt lugnt hela helgen. Vilket var jätteskönt. 
När dom hade åkt gjorde jag, André och Adrian oss iordning och åkte på 1 årskalas hos Elias. Jag hjälpte till med tårtan där och vi fikade och kollade när Elias öppnade presenter. Efter det skulle André åka och jobba. Jag och Adrian åkte upp till svärföräldrarna. På kvällen åkte vi alla hem till Andrés farmor som har fyllt 70 och firade henne. Det var alltså en helg med bara kalasande. Adrian fick åkte pulka för första gången också. 
 
 
 

Senaste dagarna

I måndags var vi på BVC och Adrian fick sprutor i benen. Han fick sprutan, grinade i typ tre sekunder, sen var han glad igen. Så duktig! 
Igår åkte vi och veckohandlade. Sen skulle vi hem till Antonia och Stefan för att väga oss (har inte en egen våg än) och vi blev klar hela kvällen. De bjöd på mat och sen kollade vi på tv. Btw, så har jag gått ner 2,5 kilo på två veckor. Det går åt rätt håll i alla fall. 
Idag har Adrian varit på jättebra humör hela dagen. Han har lekt i gymmet, gåstolen och suttit i babysittern i långa perioder. När han äter ska han bestämt ha händerna i munnen, eller ja det har han alltid. Men det är nå otroligt kladdigt när han äter. Han stoppar händerna i munnen innan har har svalt och all mat hamnar där istället haha. Jag var ute och skottade på dagen också, medan Adrian sov i vagnen. 
 
Imorgon är det min födelsedag. Men det blir inte mycket till firande, är inte så mycket att fira heller. Men på fredag kommer i alla fall Andrés familj hit och åter tårta. 
 
Har gjort en islykta till trappan. Min första, inte det vackraste i världen kanske. 
 

Mammas hjärta<3

 
 

guitar hero

Igår var en jätteharmonisk dag. Jag, André och Adrian gick på långpromenad med Mirka. Sen lagade jag falukorv i ugn med äppelskivor, blev supergott. På kvällen spelade jag och André guitar hero och vi sög haha. Jag var bra på det, men det var längesen, så jag har tappat allt. Idag har vi tränat lite hemma. André fick träna mest, för sen blev Adrian ledsen och jag fick ta honom. Efter det gick vi ut på promenad i ca en timme. Nu har vi ätit och ska duscha. 
 
 
 
 

Städdag

Imorse fick André ett ryck och ville städa huset. Trots mitt chocktillstånd gick jag självklart med på det. Och städa kan man säga att vi har gjort. André har rensat de flesta skåp vi har och jag har plockat med annat, bäddat rent i sängen, torkat osv. Vi lämnade iväg Adrian till Mirka och Jonte en sväng och han är fortfarande kvar där. Men de ska snart komma hit så ska vi bjuda på pannkaka. 
 
 

skotta

Igår var jag och Adrian ute på dagen och skottade. Men Adrian tröttnade efter ett tag, så jag fick ge upp och gå in. Jag skulle behövt skotta idag också idag också då det har snöat ännu mer, men jag gör det imorgon.  
 
 

Skridskor på Valasjön

Här sitter jag och äter kardemummaskorpor och dricker kaffe. André spelar tvspel och Adrian sitter i babysittern och pratar så de hörs över hela huset (inte för att vi har så stort hus, men ändå). Tidigare idag var Mirka och Jonte här och hälsade på. Och ikväll ska vi till Antonia och Stefan och kolla på Beck. 
 
I tisdags var vi som sagt vid Valasjön och killarna åkte skridskor. Tänkte lägga upp lite bilder på det. Annars har vi inte gjort så mycket den här veckan. Jag har varit lite tjurig för att jag har haft hemlängtan till Dalarna. Men det har lindrats nu när Alexander ska komma hit om några helger. Vi har varit på besök på BVC i alla fall. Adrian väger nu 8070 gram och är 65 cm lång. 
 
 

starten på nya året

Vi har mest tagit det lugnt de här dagarna efter nyår och igår började André jobba igen, så jag och Adrian gick upp till svärföräldrarna. Där var också Andrés syster med familj. Vi kollade på så ska det låta och fikade. 
Idag börjar btw mitt och Andrés "nya" liv. Dags att ta tag i de här gravidkilorna nu, plus de övriga kilorna. Är så less på att inte känna mig bekväm med mig själv. 
Imorgon ska vi åka till stugan och killarna ska åka skridskor på sjön, medan jag kommer sitta supernervös och undra om isen håller. 
 
 

Nyårsafton

Hade en jättemysig nyårsafton med fina vänner och min underbara familj. Vi åt gott, spelade spel och skålade in tolvslaget.
 
 

RSS 2.0