snödag

Har haft ännu en superbra dag. Badade först i snön påklädda och hade lite snökrig. Sen åt vi julbord och gottade oss. Efter "så mycket bättre - återträffen" drog vi oss ut i bubbelbadet och badade även i snön utan kläder. Har bildbevis på mig, men är inte så jäkla charmig, så det vill jag inte visa. 


kärleken i mitt liv


julklappar

Här får ni alla fina julklappar jag fick av Andrés underbara familj.
 
Den här sista bilden fick jag av älskling. Massa baksaker och ett presentkort på scorett. Alldeles perfekt eftersom jag är i behov  av nya skor. 

underbar julafton

Jag hade det superbra igår med André och hans familj. 
 

GOD JUL!

Igår hade vi mysig uppesittarkvällen framför bingolotto. Vi hade innan det pysslat ihop ett pepparkakshus som blev så fint. 
 
Fick en goodiebag nu på morgonen :)

4e advent

Gårdagen spenderades med ett strykjärn och alla Andrés kläder. I 4 timmar stod jag och strök och vek in alla Andrés kläder i hans garderob, så jag var väl värd helkroppsmassagen jag fick sen. Jag bakade också pepparkakslimpa.
 
Idag är det den 4e advent och dagen innan julafton. Svärmor kom in med varsin kopp te till mig och André som vi drack till julkaledern. Sen fixade vi mysfrukost. 
 
Idag ska jag laga morotslåda som vi i finska släkten äter varenda jul och pojkarna ska fixa ett pepparkakshus. 
 

fyra dagar

I tisdags åkte jag hela vägen fram och tillbaka till Stockholm för att gå på Mofis begravning. Det var otroligt vackert och sorgligt. Och jag kan bara säga att du är saknad Mofi<3
 
I onsdags hade vi genrep på kvällen inför cabarén. Pappa och älskling var och kollade.
 
Igår hade vi riktiga cabarén och det gick bra. Efteråt stod klassen och grinade och kramades. Bara för att vi tycker om varandra. 
 
Idag tog jag och André tåget hem till honom. Blev uppplockade i Sundsvall av svärföräldrarna och julshoppade det sista. Nu har jag slagit in alla paket och tittat på svenska hjältar. 
 

ledig dag

Nu känner jag mig riktigt nöjd. Bordsdekorationer-lektionen blev inställd imorgon, svenskans uppgift är jag klart med och på nutida konsten kunde jag jobba hemma. Så jag får en heldag till med min älskling imorgon. Superbra! 
Julklapparna jag fick av Sofia, mamma och Vera var perfekta. Öppnade dem idag då jag inte har plats att bära med dem hela vägen till André på jul. 
Av Fia fick jag en fotmassagegrej och en lermask. Av mamma och Vera fick jag parfymen jag har önskat mig, en indiskakopp och ett cupcakes-kit, så nu kan jag baka massor!
 

tredje advent

Nu är mitt liv roligt igen, för prinsen är här! 
Igår bakade jag lussekatter och ha tittade på. På kvällen lagade vi tacos och kollade på så mycket bättre. 
Idag har vi varit till Falun och hälsat på hos syster, mamma var också där. Jag fick mina julklappar och de fick deras. 
 

hejdå på ett tag

Jag tror att min dåliga blogglust beror på att jag alltid sitter i sängen med datorn. Förr var det lättare när alla sladdar låg på sitt ställe på ett bord och man slapp leta efter saker. Har dessutom ingenting roligt att blogga om alls och är superdålig på att ta bilder. Jag återkommer igen när mitt liv blir roligt. 
 
 

kände att jag behövde detta


bra kväll

Jag hade det jättebra igår med mina fina tjejer. Dansade som tusan på krogen!
 

partykväll

Här sitter jag och poppar lite partymusik och väntar på Shala. Kvällen ska vi spendera hemma hos fina Issa som äntligen har fyllt 18, hihi. Men innan det ska vi fixa iordning oss tillsammans. 
 
I torsdags hade vi öppet hus i skolan och uppträdde med en dans tre gånger, efter det var jag otroligt trött och gick hem till min systet och sov. 
Igårkväll var jag och Shala hemma hos henne och bakade "fina" pepparkakor. Man får helt enkelt tycka som man vill om den saken ;)
 
Amanda Shala kom nuuuuu!
 

maaat

Nu kommer trevliga nyheter.. jag spydde imorse. Dock har jag inte spytt nå mer och jag börjar må bättre. Det märker jag bland annat på att jag är så jäkla sugen på gottis. Skulle kunna vräka i mig tio hamburgare just nu. Eller massor med kakor. Mums! Dock så kommer ju inte det hända. 
 

maaat

Nu kommer trevliga nyheter.. jag spydde imorse. Dock har jag inte spytt nå mer och jag börjar må bättre. Det märker jag bland annat på att jag är så jäkla sugen på gottis. Skulle kunna vräka i mig tio hamburgare just nu. Eller massor med kakor. Mums! Dock så kommer ju inte det hända. 
 

rep till öppet hus

Jag är så värdelöst jäkla trött hela tiden. Känner mig hängig i hela kroppen. Det är inte kul. 
Idag i skolan hade vi bara rep till öppet hus. Testade dansen på scen osv. Gick helt okej, även fast jag var helt slut. 
 
Jag mår dock bra i själen, vilket är skönt. Så det kompliterar upp lite.
 
Love<3

glad tjej

Jag mår bättre nu än vad jag har gjort på länge. Min prins ska flytta hem från Luleå, så våra nya planer känns jättebra. Det närmar sig jul mer och mer och prinsen kommer hit den 14e. Jisses vad jag längtar! 
 
Nu ska jag krypa till kojs och njuta av en lång jäkla sovmorgon imorgon. 
 
 

julskyltning

Drog ner på stan en sväng och gick på julskyltningen med Shala. Köpte sex lotter och vann inte ett enda paket, medan Shala köpte tre lotter och vann. Taskigt!
Jag köpte istället chokladpraliner och godis på hemmakväll. Träffade på tomten också och lite goda vänner.
Det var riktigt underbart vinterväder, vilket det inte har varit de senaste åren. Så nu börjar känslan komma på rikgit. Snart är det jul :D
 

1a advent


1a december

Gick upp i tid imorse för att hinna med julkalendern. Så himla mysigt att det är december och imorgon första advent. Vi har Evelina här över helgen och snart ska jag pappa och Evelina åka till farmor och farfar. 
 
Känner att jag måste ladda min systemkamera och bli bättre på att ta kort. Var så sjukt längesen jag ens höll i den där kameran. Dumt av mig. Ska verkligen bli bättre på det!
 
Roligt att kasta snö på moster, hehe

RSS 2.0