october is coming

Jaha, då har man suttit och pluggat hela kvällen också. Mycket roligt, not. 
Blev lite hungrig också, så beställde hem en pizza med hemkörning från pizza.nu. Smidigt och bra. 
Imorgon är det skola igen och inte bara det. Det är första Oktober, det går bara mot kallare tider. 
 

fira mathilda + krogen

Som sagt så åkte jag hem till Mathilda igår för att fira henne och hade det jättetrevligt. Jag och Emilia blev dock lite rastlösa sen, så jag färgade Mathildas hår och sen drog vi ut på krogen. Dansade, träffade folk och så blev det lite drama som vanligt. Men jag hade det bra ändå. 
 

sommarprat?

Här ligger jag i sängen, smink runt hela ögonen och håret spretar åt alla håll. Känner mig otroligt fräsch och fin. Tänkte berätta om mitt "sommarprat" som jag håller på med till svenskan. Vi ska alltså spela in ett så kallat "sommarprat" där vi pratar om i princip vad vi vill och så vidare. Saken är den att det ska vara på en kvart. Jag testade spela in mitt nu och det blev 02:17 minuter! Hur ska detta gå? Jag som tyckte att jag hade skrivit jättemycket. 
Aja, nu ska jag väl dra mig ur sängen, äta lite frukost, samtidigt som jag skriver på pratet och senare ska jag hem till Mathilda och Emilia för att Mathilda fyllde 22 år i torsdags och så ville hon att jag skulle färga hennes hår (för er som inte vet så är det mina kusiner). 
 
Vackra Mathildisen som jag har fotat på lite släktmys. 

trött på fredagar

Det är jobbigt att man ska vara så fruktansvärt trött på fredagar. Man vill ju faktiskt hitta på någonting på kvällen då, men orkar inte. 
Jag och Lydia åkte i alla fall hem till henne en sväng efter skolan, kollade på en musikalfilm och drack kaffe. Sedan kom Marcus och vi tog sällskap till Ludvika. 
Nu sitter jag här i min säng, har pratat i telefon med min fifa/nhl beroende pojkvän ovanligt länge och jag ska väl snart sova. Tänkte kanske dra ett one tree hill-avsnitt först och äta lite godis som jag faktiskt kostade på mig idag (tack vare Marcus). 
 
Min fina vän <3                                                                               Foto:Dena Azizi
 
 

saknad

Saknar min gospojke som bara pluggar massor, umgås med Oskar, går på massa hockeymatcher och spelar fifa. Jag skulle till och med kunna ställa upp på alla de här sakerna, bara för att få vara med honom. 
 

personligt brev

Ligger i soffan och försöker skriva ett personligt brev till arbetsliv, miljö och säkerhet-kursen. Det går inte så bra, för jag vet inte vad jag ska skriva om mig själv. Det är ju inte direkt som att blogga.
 
Passar på att ladda upp lite fina höstbilder när jag ändå bloggar.

ice

Nu ska jag göra iordning lite frukost och sedan dra mig mot tåget. Till min stora lycka regnar det inte idag, wiho. Då slipper man bli helt äcklig och blöt. 
 
Kände att jag fick lite isiga ögon på det här kortet. 

oth-freak igen

Säg inte att jag ska gå och bli beroende av One Tree Hill igen. Tror dock att det börjar bli så. Gråter hela tiden, till varenda avsnitt och man vill bara bli en bättre människa när man kollar på det, underbart.
 
Jag hör att det regnar utanför mitt fönster, men jag hoppas att det är slutat imorgon bitti när jag ska cykla till tåget.

höstmysprogram

Här får ni några av mina favoritprogram som jag tittar på såhär i höstmörkret. Ensam  mamma söker och bonde söker fru, för att det är så mysigt med all kärlek. Hollywoodfruar för att dom är så knäppa och roliga och hela Sverige bakar för att jag älskar bakelser och jag vill lära mig mer.Jag vet att min pojkvän kommer tycka att jag är fruktansvärt töntig nu, men det skiter jag i ;) 
Det bästa är att programmen är att de är utspridda från måndag-torsdag, så man har ett program varje dag.
 

kaffemys med agnes

Har haft en bra dag i skolan. Beställde studentmössa idag och det känns skönt att vara ett steg närmare studenten. 
Efter skolan träffade jag Agnes och åkte hem till mig för lite kaffemys. Vi hade väldigt mycket att prata om som vanligt. 
Just nu kollar jag på bonde söker fru framför brasan och dricker lite te. 
 

pluggkaos

Varför är man så otroligt seg när det gäller att ta tag i läxorna. Det är väl egentligen bara att göra det, hur svårt ska det vara? Blir toookig. 
Bild från samma dag som jag träffade André första gången :)
 

en helg med en prins i norra delen av landet

Har varit med om en lång och hemsk tågresa. Har ont i hela ryggen, för jag har väl legat på något konstigt sätt. 
Jag har i alla fall haft det superbra med älskling. Jag har bakat massor med cupcakes till honom och jag fick en jättefin kofta av honom. Känns hemskt att åka hem och det blir bara värre och värre för varje gång. Men om 5 veckor får vi träffas igen och då i en hel vecka. 
Råkade ha sönder displayen på min kamera när jag tappade den i golvet, därav den glada minen från min pojkvän på bilden på oss två. 
 

framme i Luleå

Efter en lång natt på tåget är jag nu framme. Eller ja, det var väl några timmar sen. Idag ska jag och André bara pyssla om varandra i lägenheten, titta på film och så. Jag har även bakat cupcakes som han och Oskar kan äta i veckorna när de spelar fifa eller tittar på nå sport. Eller de som jag hoppas att de gör.. pluggar. 
André står nu och fixar mat och sen är det massor med bra filmer/program på tv. 
 

sängen väntar

Nu kryper jag till kojs och laddar för en ny skoldag med dans, kulturhistoria och arbetsliv, miljö och säkerhet. Ni kan inte förstå hur taggad jag är på att äntligen få åka till Luleå. Det känns inte ens jobbigt att behöva resa i 15 timmar längre. Jag har ju datorn med filmer, topphälsa tidningen och så kan jag sova på natten. 
Wiho, nu kommer jag inte blogga nå mer förrän på lördag. Hörs då, godnatt!
 

rosa teknikprylar

Har det superbra på mitt rum nu. Jag tycker verkligen om hösten, när man får tända massa ljus och bara koppla av. Har fått tillbaka min rosa lilla dator och är superlycklig över det, för nu kan jag lyssna på musik på mitt rum med små rosa högtalare som jag fick av Andrés lillebror. Det var verkligen en bra present. 
Håller på och packar för fullt och dricker kaffe med smält choklad i. Ja, jag njuter. 
 

höst påväg

Nu känns det verkligen höstigt ute. Var till och med frost på bilarna imorse och träden börjar ändra färg, vilket jag tycker är jättemysigt. Nacken är bättre idag och det känns skönt efter att ha fått dansa. 
Kvällen kommer spenderas med plugg och packning. Jag hoppas verkligen att jag hinner klart i tid, för jag vill hinna träffa Minis också. 
Imorgon åker jag äntligen till prinsen, men får inte träffa honom förrän lördag morgon, eftersom resan tar 15 timmar. Woop woop! Men den som väntar på något gott...
 
Bär Emilias tröja idag. 

dags för ett ryck

Nu ska jag göra ett ryck och städa, tvätta, packa och plugga. Jag får liksom bita ihop hur ont jag än har just nu. Jag har ju någonting att se fram emot. Att åka till älskling på fredag. 
 
Min kärlek <3 

tränings i nacken

Vaknade upp imorse och kunde knappt röra på min nacke, gjorde jag det började det dunka i huvudet. Hade så ont att jag har sovit hela dagen och hoppas att det har gått över imorgon. Jag vet dock om att det inte är någon fara, eftersom det är träningsvärk från dansen igår. 
Nu ska jag försöka äta lite och bara ta det lugnt resten av kvällen också. 
 
 

hairstyles

Jag kan ju bara säga såhär, jag har varit lite av allt möjligt. Speciellt mitt hår, alla möjliga färger och frisyrer. Tänkte visa lite bilder från mitt 18 åriga liv, så ni får se hur jag såg ut förr.










 
 








 

puss

Fytusan vad jag känner mig kass på att uppdatera, men jag är aldrig hemma och har lite dåligt med tid. 
Igår och idag har jag umgåtts med Emilia. Igår för att faster Ulrika fyllde år och idag bara för att vi ville mysa. En till som fyllde år igår var Andrés fina mamma. Stort grattis till er båda. 
Idag har vart en bra dag, förutom lite pms. Men det går alltid att se ifrån lite. Jag försöker att se det mesta positivt och hålla mig lugn, men det går inte alltid. 
 
Långt hår en viss liten tjej hade en gång i tiden! 

bebishelg

Har spenderat hela helgen i Hofors hos mamma och Vera. Även bebisarna Evelina och Alice har varit med. 
Klippte lugg på mig själv i fredags efter att min kära pojkvän hade övertalat mig. Ja det är ungefär det som har hänt i helgen. 
 




 

vad har jag gjort?


ankmatning

Har spenderat natten hemma hos mamma och Vera. Så snart ska jag väl dra mig till tåget och åka till skolan. 
Igår matade vi ankor med Evis och jag var självklart rädd för djuren som förföljde oss när vi var klara. 
 

blonda toppar

Tänkte visa lite vad jag har gjort med mitt hår och vad som har hänt de senaste dagarna. Vi kan börja med håret. Det var nämligen så att jag höll på och färga en ombre på Emilia och det blev lite blond färg över, då fick jag idén att hon skulle slänga i det i mina toppar. Så ja, detta blev resultatet. Funderar på att tilllägga lite fler förändringar i håret inom en snar framtid. 
Annars händer inte så mycket, är i skolan varenda dag och kämpar på. Igår bokade jag, Shala, Isabelle och Emma studentkryssning också, woop woop! 
 

välkomstceremoni

I fredags hade vi nollning av våra dansettor. Jag vet, det är inte okej enligt skolan och de tar avstånd från osv osv, därför kan vi istället kalla det "välkomstceremoni". Men vi gjorde det ändå utan kränkande behandling och att vara dumma, det tycker jag är okej. Kan dessutom tillägga att våra ettor hade jätteroligt och tackade oss efteråt. 
Det började direkt efter skolan i stan och jag tänker inte gå in på detaljer, för det orkar jag inte. Men det bestod av lite styrketester och sådant, eftersom de är dansare. 
Sen fick alla göra sig iordning, för att åka på förfest hos Rebecca. Hela kvällen avslutades med estetfest i pilbo bystuga. 
Jag har bara några få bilder från själva nollningen, eftersom min kamera dog senare. Men jag hoppas att andra som tog bilder kommer ladda upp dem snart. 
 









intensiv dag

Idag har jag haft en väldigt intensiv dag. Började med skola och dans. Jag har sån sjuk träningsvärk i min ena skinka, haha. Sen hemma städade jag hela övervåningen och sedan kom Emilia. Hela kvällen har gått åt till att färga hennes hår och jag hoppas att restultatet blev bra, eftersom hon åkte hem och sköljde ur det. Nu ska jag packa iordning inför morgondagen och duscha. 
 
Imorgon blir det partaj så det bara ryker om det!
 
Fina pojkarna!

skogspromenad

Var i skogen med Cajsa, Karin och hundarna idag och hittade fetingsvampen+ massor med mer svamp. Så nu på kvällen har vi ätit kantarellmackor. 
 




hallon&blåbär-cupcakes

 

#20


tråkblogg

Min blogg är så otroligt tråkig just nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, för det är ingenting speciellt som händer i mitt liv. 
André är nu inflyttad i Luleå och det känns ganska förjävligt att ha honom ca 90 mil bort. Men jag tror att det kommer gå jättebra för honom. Det var typ allt jag hade att säga idag. 
 

..


räkkväll





städdag

Första veckan i skolan har varit förvånansvärt bra, det här året kommer gå fort. 
Efter skolan igår fikade jag med Lydia och Shala, det var verkligen behövligt. Vi pratade om allt och ingenting i flera timmar. 
Idag har jag städat hela huset och tvättar fyra tvättar. Nu ska jag och pappa äta räkor och titta på film. 
saknar prinsen som vanligt <3 
 
 

RSS 2.0