saco

I onsdags sov jag hos mamsen och Vera. Vi hade papparkaksbak och mys. Igår sov jag hos Hansson med Shala, eftersom vi skulle upp tidigt imorse och hinna med bussen till Stockholm. Vi har alltså idag varit på sacomässan i Stockholm och träffat på massor med intressanta yrken och skolor man skulle kunna tänka sig att gå. Jag har sådan otrolig beslutsångest redan nu, för jag skulle kunna tänka mig att arbeta med lite allt möjligt. Får läsa igenom alla broschyrer hundra gånger och verkligen tänka igenom det här. 
Jag har haft en jättebra dag med mina klasskamrater och som vanligt så lät vi väl mest på bussen hem. 
 
 

liten önskelista del 3

1. Scorett, 899 kr 
2. Scorett, 899 kr
3. Scorett, 1099 kr 

liten önskelista del 2

Som ni ser, bidrag till tatuering.
Jacka från ginatricot
Ring/armband från ginatricot
Snodd från HM

dresses

Vill införskaffa mig lite fina klänningar till jul osv.
Dessa kommer från hm och gina tricot.
 

Vila i frid Mofi<3

Igår lämnade min fina Mofi jordelivet. Och som min syster sa, han har levt ett långt och lyckligt liv med sin älskade Mommi och vad mer kan man önska sig, än att få dela hela livet med sin största kärlek. 
Du är en vacker ängel Mofi<3
 

naturkunskap

Blir tokig och nervös ! Har naturkunskapsprov imorgon och det är inte direkt någonting som vill stanna kvar i min hjärna. Var dessutom inte med på senaste genomgången, efter jag då hade nationellt muntligt i svenska. Perfekt tajming, not. Jag orkar inte!!
 

flower

Har väl som vanligt spenderat min dag i skolan och skyndade mig sedan hem för att kunna lata mig . Jag vetetusan vad som har hänt med mig, det enda jag gör är att kolla på Greys och mitt rum ser ut som skit. 
 
Gjorde i alla fall en fin blomsterdekoration i skolan idag som jag tänkte visa. 
 
 
 

some nights

Efter städningen skrev Agnes och frågade om jag ville vara med henne, Emma och Nathalie. Jag svarade självklart ja, så kvällen spenderades med brudarna och vin framför så mycket bättre. Efter det drog vi ner till selmas och spenderade resten av kvällen det. Kom hem runt klockan fyra inatt. 
 
Hem vägen var lätt roligast, jag skrattade hela vägen. 

liten önskelista

 
1. Från Indiska, 79 kr/st
2: Från parfym.se, 369 kr
3. Från kicks hair clip 2-pack, 55 kr
4.Från kicks frisörsax, 140 kr
5. Från kicks hårfärgningspensel, 15 kr 
 
 

bastukväll

Igår följde Lydia med hem till Ludvika. Även Shala spenderade kvällen med oss i bastun. Idag har jag tagit en timmes promenad ner till stan, då jag skulle lämna Lydia på tågstationen. Jag har även hunnit med attt städa huset. 
 

duktig tjej

Är otroligt trött och funderar på att sova, eftersom min kära pojkvän som vanligt inte vill skypa med mig när det är sport på tv, vilket det är nästan jämt.
 
Jag har varit duktig idag. I tid skrev jag klart min muntliga redovisning till nationella provet imorgon, så nu kan jag sova lugnt. Kommer till skolan en timme innan det börjar, så jag hinner förbereda mig lite extra. Känns skönt som tusan.
 
Imorgon har jag bara nationellt prov, sen ska jag plugga lite nutida konst med Hansson och hälsa på min syster. 
 
Kan även tillägga att jag har blivit beroende av Greys Anatomy. 
 

mosse sover

Lördagen spenderade jag som sagt med mamma och Vera framför bland annat så mycket bättre. Igår åkte jag och mamma hem till syster och sov där, med min gosiga systerdotter. Jag vaknade tidigt imorse av att hon sitter och säger "mosse sover". Mitt svar då var "mosse vaken nu".
Imorgon har jag endast dans och utvecklingssamtal i skolan. 
 

lördag!

Skulle egentligen ha träffat Agnes idag, men min kusin som jag inte har träffat på sex år kommer förbi en sväng och det vill man ju inte missa. Kvällen ska jag spendera hemma hos mamsen och Vera. 

marabou-cupcakes


chisan

Jag känt mig ovanligt trött och hängig den senaste tiden och jag tycker själv att jag tar hand om mig så gott jag kan. Så jag tog en sväng förbi droghandeln och köpte Chisan - vid trötthet. Har vänner som har använt det och som säger att det fungerar och då tänkte jag att jag ger det väl ett försök. Jag har använt det idag och känner mig inte alls så hängig som jag brukar göra. Kanske är det en inbillning, eller så är det inte det. Men det spelar ingen roll, bara jag känner mig piggare är jag glad. Spelar ingen roll om det är inbillning eller själva medicinen som ger resultat.
 

lite förändring


Älskade bobbo<3

Var iväg till minneslunden i Kramfors för att tända ett ljus för min fina morbror. Du fattas mig!
 

3 days

I torsdags var jag med André och hans syskon och bowlade. Gick oväntat bra för en gång skull, hehe. På kvällen badade jag och André bubbel. 
 
Igår åkte vi till Birsta för att shoppa lite julklappar och det resulterade i att jag och André nästan är helt klara med våra. Fick även med mig en kofta och ett par mjukisbyxor hem. På kvällen var vi hemma hos Andrés kusin och grattade henne. 
 
Idag har vi mer planer. Ska hälsa på Andrés mormor, kolla på så mycket bättre, laga mat och hälsa på på kyrkogården. 
 

RSS 2.0