hem till dalarna

Sitter och är lite depp, för om en timme ungefär åker jag hem till dalarna. Jag har i 26 nätter i rad sovit bredvid min prins och nu ska jag inte få träffa honom på en vecka. Men jag antar att jag måste vara hemma lite också. 
Ikväll ska jag hem till Agnes, blev ditbjuden på lite grillning. Ska faktiskt bli skönt att få träffa mina vänner lite också. 
 
Jag älskar dig <3

älskling 20 år

Har haft fullt upp i helgen, därav ingen bloggning. 
I lördags var vi till båten igen och André åkte wakeboard. På kvällen åt vi på restaurang för att fira André. 
Igår fyllde han 20 år, så hans släktingar var här och firade hela dagen. Det var så otroligt fint väder igår, så vi åkte en snabbis och doppade oss i sjön. Det var mitt första dopp i år. 
 

wakeboarding

Igår och idag har vi varit iväg och åkt lite båt. Karlarna testade på wakeboard också, var riktigt roligt att se. André och svärfar klarade det jättebra. 
André har jobbat eftermiddag den här veckan, så jag har umgåtts med svärföräldrarna. Vi skjutade Sofie till Sollefteå idag och sedan åkte vi till Momma och hälsade på lite. 
 
 

teneriffa, del 3


teneriffa, del 2

Kommentaren i förra inlägget om att jag ser ut som en gris i ansiktet var ju snäll, därför lägger jag upp lite fler grisiga bilder från teneriffa. 
 

Teneriffa, del 1

Nu jäklar är vi hemma igen, efter en helt perfekt vecka. 29 grader i skuggan varenda dag och poolen svalkade inte mer, då den var 28 grader varm. Vi har haft det otroligt skönt med sol, bad, god mat och mys, bara jag och älskling. 
 
Nu efter 14 timmars resande ska jag lägga mig och sova. Jag är helt otroligt trött. Puss. 
 

love

Förstår ni hur taggad jag är inför tisdag eller? Det är bara två dagar kvar innan vi åker, så idag och imorgon ska vi fixa det sista inför resan. 
 
Igårkväll var jag och André ensamma hemma, så jag lagade mat och sen gosade vi framför två filmer med vattenmelon, ananas och smoothie. 
 

fotorunda

Var ute på en liten tur med bröderna sohlin igår och lillpojken kom hem en sko fattigare. 
 

bullbak

Jag och Sofie har bakat bullar idag och herregud vad bra det blev. Mycket mer har vi faktiskt inte hunnit med. André lagar mat nu, så jag hann ta mig en dusch lite snabbt och snart ska vi väl äta. Jag antar att han vill ha hjälp med salladen, för den är väl för tråkig att göra själv. 
 
På tisdag åker vi, wiii!
 

rabarberpaj

Har försökt vara en snäll svärdotter och bakat rabarberpaj till min pojkväns fina familj. Vi får väl se senare om de svävar på moln eller har magsjuka. Den ser äcklig ut på bilden, men det är typ en knäcksmet ovanpå, istället för smulpaj. 
 
Ikväll tänkte vi gå på bio, Ice age 4 i 3D, känns som någonting jag kommer tycka om. 
 
Detta har jag på mig idag.

få tiden att gå

Idag har jag plockat lite i köket och på Andrés rum. Försöker få tiden att gå tills han slutar jobbet. Sen måste jag verkligen få röra på mig, ta en lång promenad och bli av med energi. 
 
Har på mig min mysskjorta idag, love it.
 

inget att göra

André är på jobbet och jag har inte direkt mycket att göra. Tog precis en dusch och ska väl piffa till mig snart, hade tänkt städa hans rum någon dag den är veckan när han är på jobbet. Men karln fick tydligen en smäll i huvudet igår, för han städade alldeles själv och fint blev det. 
 

in the jungle

Idag har André varit ledig, så vi har spelat lite basket och tagit en promenad runt Bollsta. Kändes ungfär som att jag var i en djungel, därav rubriken. Efter våran promenix lagade vi mat till familjen. Det blev fläsytterfilé, klyftpotatis och en supergod sallad. 
 
Jag har ingen aning om vad vi kan göra sista veckan innan vi åker utomlands, men någonting bra hittar vi nog på. 
 
Ni får även en dagens outfit med alla bilder.
 

i norra delen av landet

Sådärja! Nu är jag i Norrland igen, kom upp igårkväll och har gosat med pluppen idag. Nu är han på jobbet och jag tänkte försöka få lite ordning på min packning. Kanske ska sno lite plats i hans garderob, hihi. 
 
Här får ni låten jag sjöng på bröllopet. Sjöng en annan med Emilia också, men den har jag inte hunnit ladda upp. 
 

packlista.com

Måste bara tipsa om en jättebra sida som jag hittade. Den heter Packlista.com och ni hör ju hur det låter. Man kan klicka i vart man ska, man/kvinna, reslängd och vilken sorts resa det är. Sen sorterar sidan ut vad den tror det är du behöver med dig. Det hjälpte mig jättemycket, för där fanns massor med saker med som jag skulle ha glömt annars. 
 

sista dagen hemma!

Nu är det sista dagen hemma innan jag drar mig uppåt i landet igen. Och den här gången ska jag bära med mig packning för att vara hos André i några veckor och en vecka utomlands. Det känns som att det kommer bli en del om jag känner mig själv rätt. 
 
Igårkväll var jag upp till sommarstugan en sväng med Shala och Alex. Vi grillade korv, gosade med får och hade det mysigt. Har dock inga bilder från den, dom har Shala. 
 
Om ett tag ska jag ner på stan och klippa mig hos Isabelle, ska bli så skönt att bli av med lite slitet igen. 
 
 
 
 

ludvikafesten

Nu måste jag verkligen blogga och sedan gå ut i solen, ska även leka med Shala senare. 
 
Helgen har varit awesome, har träffat massor med trevliga människor och hängt med Emilia, Jonas och hans kompisar från Sandviken. Åkte karusell i spöregn, hoppade i vattenpölar och röjde så gott man kan på Ludvikafesten. 
 

RSS 2.0