En sista gång i Ludvika innan vi blir fyra

Vi var ner till Ludvika en sista gång innan vi blir fyra. Vi tog verkligen bara vara på tiden och umgicks med nära och kära. Mina underbara kompisar hade ordnat babyshower åt mig på fredagen och det bästa med det var att ha alla samlade på ett och samma ställe. På lördagen kollade vi eurovision med Emilia och Mathilda. 
 
Några dagar senare kom pappa och Karin upp till oss istället. Vi fick då mycket hjälp med Adrians rum av pappa, vilket var guld värt när André jobbar mycket och jag inte har så mycket ork nu.
 
 
 
 
 
 

Vecka 32

Jag är i vecka 32 nu och blir bara tyngre och tyngre. Det börjar bli jobbigt i ryggen, vilket jag kanske får skylla mig själv lite för, då jag inte har tränat något. Jag hade gärna tränat mer den här graviditeten, men orken har sagt ifrån. Bebis är nu ca 39 cm lång och ska väga mellan 1,79 kg - 1,95 kg. På senaste besöket hos mvc låg han dock över sin egen kurva, så det kan nog bli en stor pojke. 
 
Det är ganska skönt att plugga på distans nu när vädret är så fint. Idag har jag suttit ute i solen och läst och skrivit, samtidigt som bebis rör sig i magen. Så härligt. På kvällarna håller vi för fullt på med Adrians blivande rum. Grundarbetet med spackling och slipning är klart, så nu håller vi på och målar de tre väggar som ska vara vita. Det är så skönt att den hemska svarta tapeten är borta. Det känns kul att ge Adrian ett nytt rum nu när han ska bli storebror, så att han får lite uppmärksamhet. Bebisen vet ju ändå inte om den har nyrenoverat rum eller inte, så just nu får han ärva Adrians gamla rum. Det enda jag har ändrat är lamporna och förvaringslådor. 
 
 

Majbrasa

I helgen hade vi har fullt upp. Hela lördagen var vi ute i trädgården och fixade. Vi tog bort en buske, krattade löv och ställde fram utemöblerna. Vi hade så sjukt mycket löv på gården, då det står två lönnar precis utanför tomten. 
 
I söndags åkte vi till Andrés mormor och firade henne. Sen åkte vi upp till svärföräldrarna och grillade. Vi hade fixat potatissallad och efterrätt. Efterrätten jag gjorde var daimcheesecake. Vi åt och sedan gick vi och kollade på majbrasan, de hade dock redan tänt den när vi kom, så det var lite tråkigt. Efter brasan gick vi upp till lekparken och var ute en sväng. 
 
Igår tapetserade vi med reparationstapet i Adrians blivande rum, det tog sin lilla tid, så efter det åkte vi till Kramfors och belönade oss med mjukglass och biltvätt. 
 
 
 

Ludvika, Stockholm, innevecka

Jag och Adrian hade det jättemysigt i Dalarna över påsken. Det kom dock otroligt mycket snö, men Adrian var i alla fall nöjd över det, då han kunde bygga snögubbe. Vi firade påsk med släkten hemma hos min faster och Adrian fick leka med sina jämngamla tremänningar. Vi hann även med att träffa Issa och Agnes, måla påskägg, klä påskris och mysa med Emilia och åka till Borlänge till Sofia och Evelina. 
 
 
 

Helgen efter tog vi med oss Philip och Elin till Stockholm. Vi bodde på hotell och på lördagen gick André, Philip och Elin på innebandy i globen. Då passade jag och Adrian på att spendera hela dagen med Alex. Vi gick hem till Alex och bara tog det lugnt, traskade sedan iväg och åt pizza. På kvällen myste jag och Adrian på hotellrummet, medan de andra gick och åt, eftersom de inte hade ätit än. 
 
 
Nu senast har jag varit på innevecka i skolan. Det är så sjukt intensivt med långa dagar och mycket att göra. 2,5 dagar med redovisning och resterande dagar med föreläsningar. Nu har vi i alla fall påbörjat den sista kursen för det här året. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0