B&J

Jag och Mami kollade på "P.S I love you" och jag kan inte säga annat än att den var grymt bra, grät typ hela filmen. Sen kom Cissie, så hon jag och Tess gick ner på stan och köpte b&j. Nu ska vi kika på "sommaren med Göran".
pussis!
/a

mammamys

Hade lilla myskvällen hos syster igår. Kollade melodifestivalen och åt gott. När vi skulle sova låg vi och pratade om minnen tills vi somnade.
På morgonen badade jag och Evelina badkar, sen gick jag och Fia på långpromenad med hunden och Evelina.
Nu är jag hemma igen ensam med mamma, och vi ska snart kolla film. Mycket skönt såhär på en söndag.



/a


våfflor

Jag känner mig riktigt stolt över mig själv, eftersom jag nyss lagade mat till familjen. Det blev goda våfflor med glass och jordgubbssylt. MUMS!
Det är liksom ganska ovanligt att jag hjälper till och lagar mat, så blev massvis med bildbevis ;)




/a


gosegos

Var en riktigt gos kväll igår, satt bara i köket och chillade lite. Fick lite annat besök också, men det varade inte länge.
Nu har vi vaknat upp här i Falustad och vi ska väl antagligen hitta på någonting med Cissie och Sara senare. Men ikväll blir det mysekväll hos syster med henne, Juri och Anton.


trötta tjejer


smaskig frukost

/a


fantastic 4

Sitter här i Falun med min underbara flickor, äntligen är vi samlade igen!
Senare har jag inte en aning om vad som händer.




älsklingar<3

/a


klappgröt

Jag är en människa som verkligen alltid har hatat idrottlektioner hela mitt liv, beror väl till stor del på att jag absolut inte är sportig. Men nu börjar jag faktiskt tycka om lektionerna mer och mer. Dom blir bara roligare för varje gång och det är väl bra.
Nu sitter jag här och pluggar och har alldeles nyss tvättat lite kläder också. Imorgon åker jag nämligen till Falun och stannar där så länge jag kan. Trevligt as hell!
klappgröt <3
/a

kläder

Jag är så sjukt trött på min garderob och jag mår dåligt när jag ser fina kläder som jag vill ha. Men jag och Tessan kom på en idé att vi kan byta kläder ett tag så känns det i alla fall som att vi har fått nya kläder för en stund.
Nu ska jag lägga mig och läsa lite tills jag somnar.
Puss på er!
.
/a

i wanna dance with somebody

Sista uppvisningarna med teatern "flugturen" idag, och det är ganska så skönt ska jag säga, för man är ju skapligt trött på låtarna.
Och nu har jag bränt en skiva till Sussie med många gamla dansuppvisningar, kommer nog fler sen.
Sången är mitt liv!


:)

/a

sällskap

Jag fick den stora äran att hålla min familj i Falun sällskap medans dom åt, hihi :)
/a

can you feel it

Nu är rummet färdigstädat och det är riktigt skönt.
Före:


Efter:


/a

städdags

Förmiddagen idag tillbringades inte i skolan, för min dansgrupp och jag skulle uppträda på något liten teater för lågstadiet. Haha det var tydligen en liten flicka som hade frågat sin lärare om man kunde få våra autografer.

Jag kom nyss hem och gjorde iordning lite varm choklad och smörgåsar och nu ska jag alldeles strax städa mitt rum. Jag lovar er, ni ska få se före och efter bilder på det. Du mamma, kommer nog svimma eftersom det aldrig ser ut så hemma hos dig på mitt rum. Tss!

Men puss då !

Dagens danskläder:



/a


sängen

Sängen väntar, äntligen ska jag sova. Jag älskar att sova. Sova är mitt liv!

suris

Fy tusan vad jag längtar till helgen, för efter den är det lov och jag kan stanna i Falun lääänge.
Och det enda jag har att säga nu är att mitt hus är bajskallt. Tror jag dör snart!
.
.
Tror nog inte att det kommer bli så mycket bloggande den här veckan, så förvänta er inte för mycket. Vill liksom bara till Falun nu!
/a

dance baby

Var nyss ute på en promenad med min hund, vilket händer väldigt sällan nu för tiden. Jag har för lite ork. Men det var ganska skönt och jag passade faktiskt på att ta lite kort.
Just nu känner jag verkligen för en danslektion, jag blev så sugen så att jag ställde mig i mitt dansrum och körde igenom alla danser en gång. Men det är absolut inte samma sak utan gruppen.
/a

fika

Dom första har varit här och är här, snart kommer det väl fler. Tog bara en paus här nere, för det är så ävla drygt att sitta och lyssna på vuxensnack.
Lite fina bilder jao!
/a

fira cajsa

Hej hej hallå!
Vaknade för inte så längesen och nu ska vi fira Cajsa som fyllde år i fredags.
Kommer väl lite släktingar och sånt hit.

Dagens klädsel:


/a


melodifestivalen

Min kväll har spenderats med gosiga Isabelle Hjelte. Vi käkade kebab och kollade på melodifestivalen. Och jag blev faktiskt både glad och besviken på Sverige, eftersom dom röstade fram den där fjolliga tjejgruppen blev jag besviken, men jag älskade att dom röstade Darin till final. <3
Nu har Issa åkt hem och jag ska snart lägga mig i sängen och läsa, för jag är grymt trött.
/a

lonely

Lonely, I'm Mr Lonely,
I have nobody,
for my ooooown.
I'm so lonely, I'm Mr. Lonely.

Ligger här helt ensam i en säng, i ett rum, i Emilias hus. I rummet bredvid ligger hon och Marc och dom har lämnat mig helt ensam. Fast det kan man väl förstå.
Jag ligger faktiskt här och grubblar över en fråga. Ska jag åka till Falun imorgon eller inte? Det skulle vara riktigt mysigt och skönt att komma bort härifrån, men samtidigt orkar jag inte sätta mig på ett tåg och dra iväg den här helgen också.
Jajja, nu ska jag nog sova tror jag. Ha det så bra alla, puss!


Fin, nytagen bild på mitt osminkade fina face.
Godnatt!


/a


knäpp årskurs

Här är vi, med vårat massagetåg!

YouTube - knäpp årskurs
 

/a


Nu är det..

..slut på veckan. Det är dags för fredagsmyyyyys!

Sitter hemma hos Emilia (ovanligt?), nej.
Idag har det varit skola då och måste ju bara säga att våran årskurs är inte precis dem mest normala. När vi hade friskvård idag ville vi inte gå ut och gå, så min lärare sa att vi kunde leka lekar i kapphallen istället. Så där sitter vi, alla nior i en ring på golvet och har massagetåg. Sen leker vi även vinken och under hökens vingar kom. Haha och vi fick även en publik av alla sjuor och åttor som tyckte att vi var dumma i huvudet.

Har även dansat, idag igen. Underbart roligt, vi har verkligen kommit igång nu och jag körde verkligen slut på mig själv idag.

Som sagt så sitter jag ju nu hos Emilia, och vi väntar på att Marc ska komma hit från Falkenberg, mycket trevligt kommer det nog bli.
Aja, nu ska jag inte tjåla mer.
Pusshej!




Haha, bilder från vårat massagetåg när vi sjöng "imse vimse spindel".

/a


pini

På musiken idag var Emilia med mig i skolan lite medans hon väntade på att få gå hem med mig. Hade dock bara musik så vi satt ensamma i ett rum och jag sjöng, men Minis var inte engagerad alls.
Nu är jag hemma från henne. Vi har kollat på film, eller kanske mest jag eftersom hon nördade framför datorn. Imorgon ska vi leka igen och därför retar vi alla er som inte får leka med Minis, speciellt en person och du vet vem du är MARC :D
/a

mens+choklad=sant

Jag har mens och jag dör snart om jag inte får choklad! Så nu åker jag och Minis och köper MÖRK GOD CHOKLAD!

/a


emilias house

Är hemma hos Minis nu. Har varit en allmänt seg dag, är så sjukt trött hela tiden. Blir nog att sova i tid ikväll igen. Men först ska jag gosa med Emilia i några timmar.

Pussen!

/a


fettisdagen

Alexander åkte precis ifrån mig. Vi har käkat semlor, kollar på "Vi Fem", ni vet serien som gick på tv när vi var små och så har vi tjålat massor.
Föräldrarna köpte först en vanlig äcklig semla med mandelmassa i, men jag tjatade till mig en god med vaniljkrämis. Asnajs!

Nu ska jag chilla lite, sen sova lite. Eftersom att jag ständigt är trött!
Alex och semla :)

/a

du är allt

Här kommer låter som jag sjöng på Evelinas dop.
.
YouTube - Amanda Lindholm - du är allt
.
Orkar inte skriva någonting om dagen, förutom att jag råkade sparka pappa i ansiktet. Jag skulle liksom visa hur högt jag kunde sparka och då sparkade jag honom i ögat. Wupsie !
jaha, såhär såg jag ut idag då!

/a

mys middag

Emilia bjöd mig idag på tre rättersmiddag. Riktigt mysigt var det. Tack min bästa älskling!
förrätt, varmrätt och efterrätt



/a

alla <3 dag

Här sitter jag i min ensamhet på alla hjärtans dag och lyssnar på inte så romantisk musik om jag säger så.
.
Spineshank - Beginning of the end
Spineshank - Smothered
Spineshank - Fallback
Silverstein - My heroine
.
Sen när jag kommer hem med tåget hämtar Emilia upp mig och skjutsar mig hem till henne, där väntar en middag som hon har lagat bara för mig. Wiie!
/a

barnvakt

Dagen och kvällen igår var gos.
När jag vaknade imorse fick jag vara lite barnvakt och jag bara älskar henne!
/a

dopet

i kyrkan
jag sjunger

pappa, juri, fia, evelina, olle, prästen och mamma

minis, jag och tess
mupparna björ och andreas

tårtorna "evelina 090807"

/a

dop idag

Sitter här och pratar i telefon med Emilia.
Idag är dopet och jag är pissigt nervös inför att sjunga. Jag och kvinnorna åker dit ungefär vid klockan ett för att lämna tårtor och jag måste träna. Det ska ändå bli riktigt roligt. Kommer antagligen ut en film senare på sången.

Nu ska vi snart äta tror jag, mormor är här vilket är väldigt mysigt. Jag tycker om henne.



/a


nervös

Nu är allting fixat och klart inför helgen. Jag har noterna, jag har sången och sen fattas ju bara kyrkan och barnet. Ska nämligen sjunga på Evelinas dop på lördag och det är riktigt nervöst.
.
Idag hade vi nationellt prov i svenska, skrev uppsats och det gick finemang. Imorgon har vi feting spanska förhöret och jag har bara läst på en gång. Jag kommer inte kunna någonting, men det skiter jag i nu för jag har faktiskt annat att tänka på.
Jag och några kompisar pratade om det idag. Lärarna ger oss alldeles för stora planeringar som man egentligen borde klara av att göra i skolan, eftersom vi redan har läxor vi ska göra hemma. Men istället får vi arbeta med både planeringar och läxor hemma. Och det är ju då inte så konstigt att vi inte hinner med, för dom flesta har ju också ett liv att leva och man vill inte slösa bort HELA fritiden med skolan när man redan går 7 timmar i skolan varenda dag.
Aja, där hade ni mina fina små funderingar.
Pusshoj!
.
Tycker att bilden var söt på Patrik, så jag bjuder på den, han försöker liksom trycka upp sina tuttar :)
/a

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är eran

Mina älskade falukorvar, ni ska bara veta hur mycket jag tycker om er och hur sjukt glad jag är att jag träffade er. Vi har haft många dagar tillsammans nu och jag kommer aldrig glömma dom. Vänner som er borde alla få ha, pålitliga och helt fantastiska.
Jag sitter just nu och tänker tillbaka på våra sommarminnen, alla galna kvällar och samtidigt så lyssnar jag på Håkan, för det får mig verkligen att tänka på er.
Jag har bara mamma och Tomas att tacka för att jag har lärt känna sånna underbara människor som er, för om dom inte hade träffats hade jag aldrig träffat er.
<3
/a

studiedag

Som sagt så sov Amanda här igår och det var riktigt mysigt.
Idag har vi studiedag och det enda vi har gjort är kollat på tv och bakat, tog även en liten promenad med hunden.
.
Nu har hon åkt hem och jag kollar på Andra Avenyn och det har blivit grymt spännande på senaste tiden.
.
Imorgon har vi ett till nationellt prov och det känns inte så jobbigt.
.
/a

med hjärtat fyllt av ljus

Flumdag på hög nivå.
Första nationella provet gick fin fint och efter det hade vi bara textilslöjd och matte kvar. Jag och Abra är snart klara med våra grisar och vi har döpt dom till Gudrun och Schyman, fina namn va?
Imorgon har vi studiedag så min älskade panda sover här inatt. Just nu är hon dock hemma hos sig och hämtar lite saker. Men sen ska vi i alla fall basta och gosa.
/a

ingen disney

Har inte lyckats slita mig från datorn än, så jag orkar inte med någon film heller. Men jag ska i alla fall upp och dricka te nu.
/a

längtan är allt jag har

Skoldagen har varit super. Jag var inte ens irriterad på bild och idrottslektionen och det är förvånande.
.
Nu sitter jag här under en filt i källaren. Funderar på att tvinga pappa massera mig lite, skulle varit najs. Vill även ha te och kolla en god disneyfilm. Och jag borde inte bara sitta här och fundera, jag borde agera också. Om jag bara orkade. Men det gör jag nog snart.
.
Jag vill ha helg nu, händer massa bra saker då och jag saknar mina falukörvar.
.
.
/a

La Dance Crew

Film från en dansträning vi hade för någon vecka sen. Dansen är inte helt klar :)
.
YouTube - LA Dance Crew
.
Dock väldig dålig kvalité!
.
/a

hair

Nu ska jag göra ett fint litet inlägg om mitt hår som är min största ägodel. Folk tror säkert inte att jag bryr mig om det, eftersom jag sliter så mycket med det och färgar och grejar hela tiden. Men det är just det, jag älskar att man kan göra så mycket med hår, finns miljoner olika färger och frisyrer och det är verkligen hur kul som helst.
Så nu ska nu få se lite bilder på mitt hår med början år 2006.
/a

happy happy manda

Nu är jag hemma i Ludvika igen. Kvällen igår var prima ballerina och jag mår prima ballerina.
.
Denna vecka ser jag verkligen inte fram emot. Vi har tre nationella prov. Två i svenska, läsförståelse och uppsats, och en muntlig i engelska. Dock så tror jag inte att det kommer vara så svårt, men man blir grymt stressad ändå. Plus att en bokrecension och ett grammatik häfte i engelskan ska vara inne. JAG KOMMER INTE HINNA!
.
Aja, nu ska jag inte sitta här länge till. Tänker istället ta mig en dusch och sen ringa någon kompis och fråga om den vill med på promenad i det fina vädret.
puss

/a

blondie

Jag sitter nu i systers lägenhet med henne och juri. Senare kommer även Anton och Tess.

Jag hade lite tråkigt nyss, så jag testade Fias löshår och jag ska nog inte skaffa blondt hår. Haha, ni får väl själva se vad ni tycker.



/a


i want to be happy

Emilia har åkt hem till Ludvika nu. Vi spenderade våran kväll i Falun igår.

Ikväll ska jag och Tess hem till Sofia och Juri. Blir massa mys med melodifestivalen, pizza och gotter :)



/a


topshop

Mina älskade tröja från topshop som jag köpte igår för endast 100 kronor !
/a

Estocolmo

Igår var 9b och 9c på studiebesök i Stockholm. Vi skulle nämligen in på rikstaden och kika lite. Men vi fick även väldigt mycket tid för oss själva och då gick dom flesta runt på stan och shoppade.
Jag älskar våran årskurs!
/a

trevligt sällskap

Har som jag sa igår sällskap av Anton ikväll, på grund av att han inte har någon skjuts in till stan imorgon annars. När vi kom hem idag åt vi lite, pratade massor och pluggade lite. Sen har vi setat vid datorn och handlat fika till bussen imorgon.
Anton står i duschen nu och när han har duschat klart ska vi dricka lite te med min familj.
Puss på er alla !
/a

äckel karlar

Karlar borde inte finnas, det är allt jag har att säga.
Tack!

Nej, jag har mer att säga! Jag saknar redan Falun och vill tillbaka, fast om jag åker tillbaka vill jag ha med mig Emilia, för henne klarar jag mig inte utan. Och det är precis vad som händer i helgen. Minis följer med mig till Falun. AWESOME!

Nu sitter vi hemma hos henne, vi skulle egentligen kolla på lite kläder och sånt. Men vi bakade muffins istället, najsigt. Så nu är vi mätta på köpet liksom. Ännu bättre. Och jag vill inte lämna henne idag, för jag kommer inte få träffa henne förrän på torsdag. Anton ska liksom leka med mig imorgon och sova hos mig för på onsdag åker vi till Stockholm med skolan och han hade ingen skjuts till bussen så han sover hos mig och åker med mig dit.



och bara så ni vet så har vi fått redä på att Hugo är en tjej, ingen kille :D HAHA kul som fan

/a


RSS 2.0