GOTT NYTT ÅR !

Nu mina vänner skriver jag mitt sista blogginlägg 2011! Tänkte att jag är en tråkig gäst om jag bloggar där uppe, så jag skiter helt enkelt i det och tar istället tag i det när jag kommer hem igen. Vilket jag inte vet när det är.
Ha en underbar kväll allihopa. Puss på er!

packning

Inhandlade en spetsklänning, ett linne, morgonrock, örhängen och ett halsband. Nu håller jag på och packar som en dåre. Kommer bli så bra!
Borde sova snart också, eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Meeen det kommer ju inte hända, att jag lägger mig i tid alltså. Lika bra att jag kollar på lite Gossip Girl!

nya planer

Nyårsplanerna sket sig, då hela konkarongen sjuknade in. Istället packar jag mina väskor och tar tåget uppåt i landet. Ska bli så mypys!
Nu ska jag ner på stan en sväng, hämta ut tågbiljetten och kanske shoppa lite i min ensamhet. Sen ska jag packa och städa och kanske umgås lite med mina vänner innan jag drar.
mosters lilla trollunge <3

dagmar

Jävla dagmar gjorde så att alla tåg blev inställda. Så mitt besök kunde inte komma.
Åkte till pappa med Sofia och Evelina igår. Vi åt lite julmat med farmor och farfar och delade ut julklappar. Kvällen spenderades hemma hos Minis.
Nu är jag tillbaka i Falun igen. Ikväll kommer Sara, Simon och Erik hit och planerar lite inför nyår.

vill ha ett klädställ

Jag bara älskar min garderob så himla mycket. Plockade lite i den nyss och jag hittade massa fina kläder som jag hade glömt bort. Älska alla mina kläder, men det fattas fortfarande lite saker. Det får inhandlas i mellandagarna. Vill även ha ett klädställ som jag kan ha framme i rummet.

ensam igen

Nu har alla syskon åkt hem och det är ganska skönt att vara ensam igen. Har ju vant mig vid det nu. Snart ska jag ta tag i städningen och gosa med mamma innan hon åker till jobbet.
Imorgon får jag finbesök, hihi!

Tack alla underbara människor för en bra dag!

En tomte med solbrillor och getskägg, mycket julklappar, skratt och alldeles för mycket mat. Jag tror jag spricker snart och inte ens hälften av allt är uppätet.
Ett stativ till kameran, parfym-set Wild Rose, presentkort på Bikbok, pengar, en tavla som Sofie har målat, tavla på Evelina, ultra red shampoo till mitt röda hår, milk bath relaxing, strengthening conditioner - biolage, blåa jeans, pyjamas shorts, en brun kofta, örhängen och massa godis.

En halvtimme kvar till Kalle Anka

Hade fina tröjan på mig i början av dagen, nu har jag dock bytt till en svart klänning, då jag ville känna mig lite finare. Kanske blir denna outfit senare ikväll, när det blir kallare igen.

bra början på dagen

Blev väckt klockan sju av min kära familj, klev upp och hade lappjakt. Istället för att få morgonpaketet direkt i julstrumpan, skriver "nissarna" små lappar med rim på. Sedan får vi leta efter lappar tills vi kommer till vårat paket. Vi har fixat iordning oss och ätit gröt. Sofia den jäkeln fick mandeln.
Dagen har börjat bra!
Har två inbakade flätor på sidan

En dag kvar!

Vet att jag har varit otroligt dålig på att blogga de senaste dagarna. Men allting har varit så stressigt. Igår var jag först nere på stan med Cissie och handlade klart de sista juklapparna, sen på kvällen kom vännerna hit på lite julmys.
.
Idag har hela familjen anlänt hem till mig. Mamma och jag var och storhandlade på förmiddagen, och så har vi pysslat lite. Sofie och Andreas hade glömt finkläder, så jag hjälpte dem att plocka ut lite från min garderob. Nu börjar allt lugna sig, skinkan kokar och jag ska snart baka pepparkakslimpa. Äntligen börjar julkänslan komma på riktigt.
.
Kameran ligger på laddning nu, men ni ska få en bildbomb från de senaste dagarna om ett tag.

mer bilder från gårdagen (shalas bilder)

Snart åker vi till skolan och taggar inför cabarén!

lite genrep med publik

Nästan hela klassen var här igår och gosade. Det lästes skvallertidningar, fixades hår och diskuterades mycket. Mosade ihop oss 4 stycken i dubbelsängen och sov endast fyra timmar. Hela dagen har vi tränat inför cabarén och nu ikväll hade vi repetition med publik. Förstår ni hur galet trött jag är eller?

mysdag

Har varit en sväng hos farmor och farfar nu på morgonen och gosat. Nu är jag tillbaka i huset och drar halv 6 hem mot Falun med Shala. Måste städa som en dåre när jag kommer hem, för sedan kommer klassen över på lite mys.

tintin

Stannar i Ludvika och gosar med världens gosigaste valpis.

finner inga ord

Hade en jättemysig dansuppvisning med eleverna, dom var så duktiga. Så fick vi lite presenter i slutet, body butter och en fin ljuslykta.
Känner dock lite obehag över att vara i Ludvika, då det händer väldigt hemska saker nu. En man misshandlad till döds inatt och en annan man hittad skjuten. Vad händer med världen?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14092391.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14093790.ab

ny tröja

Köpte en fin tröja idag på second hand som jag tänkte att jag ska ha på julafton.

bakning och mys

Har bakat lussekatter och håller nu på med pepparkakslimpa. Hansson är här och vi kollar på livet är schlager, bästa svenska filmen.

sista veckan

Har gått klart sista veckan innan lovet och nu har vi bara två cabarédagar kvar. Stod här och tänkte baka lussekatter, men kom på att jag inte hade nå saffran. Hansson är här också, som vanligt.
Bilder från mysfrukosten i onsdags.

visdomstand-äckel

Hansson har flyttat in hos mig lite halvt den här veckan, och det är bra, för då kommer jag upp på morgonen. Nu sitter vi här och äter frukost och ska snart dra oss mot skolan.
Jag har ont som fan i min visdomstand, så jag har sovit dåligt inatt. Går inte att äta skönt heller. Går det aldrig över?

ta hand om varandra

En stor börda har lättat från mina axlar, nu kan jag äntligen slappna av. Snälla kära vänner, gör er av med de människor som bara sårar er. Gör det snarast. Sånna människor är ingenting vi vill ha i våra liv. Vi mår mycket bättre utan dem :)
Jag ville bara säga puss på er och ta hand om varandra!
Julpyntade lite igår och där har ni en bild på amaryllisen som jag fick av mormor. Den tar sig.

shoppingdag

Snart åker jag iväg till Borlänge med mamma, för att hälsa på storebror och julshoppa lite.
kommer bättre bild på kläderna sen

en kväll med mina kioskmongon

Jag vet att vi alltid är dumma mot varandra, men jag älskar er ändå! Vi har ätit tacos, kladdkaka och pepparkakor, kollat på idol och mobbat varandra, skrattat som idioter och hatat varandra. Gick hem från stan i världens mysigaste snöväder. Jag älskar livet, för att ni förgyller mina dagar!

Fulbilder i mitt hjärta

nyfärgad

Nu har jag fräschat till mig lite genom att färga utväxten. Känns alltid så bra att göra det.
Det var jättemysigt att träffa mormor och morfar och resten av familjen idag. Fick en fin blomma av mormor som står i mitt vardagsrumsfönster nu.

ibland får jag verkligen till det

Lilla My med hela munnen full med sushi!

besök

Eftersom mamma aldrig bor hemma längre så har vi nu sagt att det är mina regler som gäller i lägenheten och att alla möbler jag vill ha är mina. Mormor, morfar, mamma, Vera, Sofia och Evis kommer hit på besök idag. Ska bli så mysigt att träffa mormor och morfar!
Jag bakade lite mer pepparkakor igår, då de andra nästan var uppätna.

disneykväll

Har varit hemma hos Cissie, med Tess på lite thebjudning. Nu sitter jag hemma med Marcusiparcusi (Blunder). Vi ska ha disneykväll. Kvällen kommer innehålla Lilla Sjöjungfrun 1 & 2 och Trassel. Ni som inte har förstått det, ska veta att Ariel har varit min förebild hela livet. Love her!

julklappsköp

Prickade av 4 julklappar från listan idag, så nu har jag bara 5 julklappar kvar att köpa. Gick på stan med Marcus och Charline och sedan följde de med hem till mig och fikade lite.

Silk-épil 7 Dual Epilator från Braun

Tänkte tipsa er om denna http://smartsontestpilot.se/braun-silkepil/bli-testpilot/ nya epilator som beskrivs såhär: Den sladdlösa modellen kan användas säkert och bekvämt i duschen eller badet. Det medför många fördelar jämfört med en torr epilering: en markant minskning av obehag, ökad hudkomfort och en speciellt skonsam epilering.* *Studie av Dr. med. Petra St". Här finns en film på hur den fungerar.
http://www.youtube.com/watch?v=C7okW-Ffy2M&feature=channel_video_title
Jag har ansökt om att bli testpilot, gör det du med!

.


.


mot falun

Wöö, många blogginlägg idag. Så nu kan ni fan inte klaga. Om en timme sätter jag mig på tåget och åker tillbaka hem till Falun. Måste plugga matte, eftersom vi har prov imorgon. Känns dock bättre den här gången än förra.
Tänker ta mig en runda på stan imorgon och kolla efter julklappar. 

snö

Måste bara berätta att jag blev väldigt lycklig när jag kollade ut genom fönstet och fick se att det snöar. Äntligen kan man kanske få känna lite äkta julkänsla!

varning för ett äckel

Jag är så skabbig, så människor borde inte ens få vara i närheten av mig. Tänkte ta någonting att äta och sedan plugga som en dåre.

knäpp söndagskväll

Umgicks med Minis och Anna hela kvällen igår, Linus var också med på ett hörn. Emilia var rastlös så vi åkte ut i bilen, hela vägen till Smedjebacken och hämtade upp Linus. Körde runt överallt och tappade bort oss ett tag. Skrattade så vi dog, medan Linus bara suckade åt oss. Jag sov hemma hos Minis, men nu är jag hemma igen. Ska snart ut med hunden hade jag tänkt och senare mot kvällen åker jag hem till Falun.
Finaste kusinen och jag!

andra advent

Åker som varje söndag till Ludvika och har dans. Skillnaden idag blir att jag stannar kvar, då vi är lediga imorgon.

brödbak

Fick ett ryck och bakade bröd mitt i natten, blev precis klar! hihihi.

så mycket bättre

Har fixat och donat lite hemma idag, städat och grejat. Syster och systerdotter har varit här och är fortfarande kvar. Kollar just nu på så mycket bättre med familjen.

idol nu

Flickorna sov som sagt kvar inatt och vi hade en lång mysfrukost imorse. När dom hade gått kom Marcus över på en kopp kaffe och snackade lite skit. Nu är jag ensam igen och riktigt trött. Kanske ska lägga mig direkt eftet idol ikväll?

tjuvarnas jul

Nu vill jag verkligen ha snö! Vill ha den där underbara julkänslan i kroppen. Följde hela julkalendern förra året och jag älskade den, och jag tror faktiskt att dom har lyckats i år också. Jag gillar det jag har sett i alla fall,  och som dom säger, den har lite Charles Dickens känsla och utspelar sig i Stockholm i slutet av 1800-talet.


långhelg

Är ledig imorgon och på måndags, så det blir långhelg för min del. Därför sover Amanda och Amanda här inatt. Vi har haft myskväll med julfika, Grinchen och american virgin.

RSS 2.0