dagens


utgång igår

Var ut igår med vännerna och hade en fin stund. Röjde till Patrik Isaksson "hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar". Fick autograf och en kram, wihi. Ikväll ska vi ut igen och alla artister som kommer suger, men det blir vad man gör det till och vi är faktiskt ganska duktiga på att ha roligt. 
 

sommartider, hej hej

Var ut och tog lite bilder. 
 

virrig .

Varför sitter jag här när det är sol ute? Gaaaah, spring ut Amanda!
 
Känns hemskt att vara hemma igen.. ta inte illa upp schompisar. Men jag vill vara hos min prins. Fick lite mer plats i sängen inatt, men visstfan var det tomt. Aja, är inte så frukstansvärt långt kvar tills jag åker upp igen. 
 
På lördag ska min farbror och hans flicka gifta sig och det kommer bli awesome. Men innan det ska jag gå på lite Ludvikafest med Emilia och gänget. Tur att åtminstone det finns nu när man är en idiot och tappar bort p&l-biljetter sådär. 
 

new in

Här får ni bilder på kläderna. Ett virkat linne från vero moda, ett glansigt linne med urringning i ryggen från bikbok och skor från dinsko. 
 
 

sommardagar

Nu ska ni få bilder från midsommar och gårdagen. Igår var jag och André till Rotsidan och myste vid havet. Sedan fiskade vi på kvällen, eller ja. De andra fiskade, jag lekte pyroman och dödade/rensade fisken som de fick. Idag har vi varit på Birsta i Sundsvall och shoppat. Jag inhandlade två linnen, ett par skor och en kaffetermos. Men de får ni se sen. 
 
 
 
 
 

glad midsommar

Nu är det sommar på riktigt. Har haft jättefint väder uppe i Bollstabruk, förutom en dag då det regnade. Men idag är det midsommar och som ni ser på bilden längst ner kommer det vara jättefint väder. Det vankas massor med mat, kubbspelande och trevligt sällskap. Hoppas ni andra har det lika bra som jag! Puss till familj och vänner<3
Xghi
Dbk
Jch
Asx

skäms amanda, skäms!

Sitter och njuter av kaffe, innan jag drar mig mot tåget. Åker nämligen till André idag och stannar ett tag.
Jag skäms över att säga det här, men jag har tappat bort min peace&love-biljett och jag hittar den verkligen inte. Jag har letat i flera dagar och även fått hjälp av Shala, helt utan framgång. Så det blir inge peace&love för mig i år, för jag har verkligen inte råd att köpa en ny.
Jag får istället umgås med älskling och ha det bra där uppe!
kör på min mega-donut idag

falun student 2012

Du blev utsedd av din klass till "klassens mongo" och jag håller med. Och det är just tack vare att du är ett mongo, som jag älskar dig så mycket. Du har lärt mig massor, vi har lärt av varandra. För sjukt olika är vi, men något konstigt vis fungerar vi så bra ändå. Du har lärt mig att aldrig skämmas över mig själv och du har lärt mig att se positivt på med mesta. Du har lärt mig var glädje är.
Jag älskar dig Teresa!

sommarlov

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade sommarlov och det firades in med en nap på två timmar, skönt. Snart ska jag äta, ta en dusch, piffa till mig och städa mitt rum. Vilken underbar dag, haha ;)
Min skolavslutning när jag slutade trean. Jag är den längsta tjejen på bakre raden.

ludvika student 2012


bokad resa

Måste bara berätta att jag och älskling har bokat resa till Teneriffa vecka 29! Känns så otroligt skönt att få komma bort ett tag med min bästa. Bara vila upp sig och lämna allting hemma.

fisketur

Har haft väldigt bra dagar de senaste dagarna. Hela helgen har spenderats med Emilia, Victor, Anna och resten av killgänget. Igår var vi och åt på kinarestaurang och sedan drog jag och Emilia till våran fina sommarstuga och fiskade. Haha ska väl inte tala så mycket om den fisketuren, men vi tog i alla fall båten och rodde ut på sjön. Fick några minifiskar som vi var snälla mot och släppte tillbaka i vattnet.
Idag har jag varit i skolan och dansat, sen åkte jag till kupolen och mötte upp Emilia och Victor. Åt seafood-sallad och fikade på waynes.

fredagens outfit numero uno


stor tjej

Idag ska jag iväg på Minis student (tänk att vi börjar bli så stora), blir även massa fotografering idag, eftersom jag har lovat! Får se om jag följer med ut ikväll, men just nu pekar det mot ett nej. Känner inte riktigt att jag har den ekonomin, hehe.

tröstshopping

Känner mig ensam och övergiven och äcklig i allting jag har på mig, så jag tröstade mig själv med att inhandla ett par jeans och en skjorta idag. Det kunde jag behöva!
crockerjeans - JC 499 kr
skjorta - BikBok 299 kr

vackra kvinna


tacksam för hjälp

Idag är en sån där dag när ingenting är bra. Och det som verkligen förstörde allt var att mina älsklingsskor inte finns kvar i butik eller på internet längre. Blir så otroligt ledsen.
Så om det finns någon vänlig själ där ute som hittar dessa skor på scorett, blåa, storlek 38, får du gärna köpa dem så ger jag pengar till dig!

ludvika bal 2012

Har följt Emilias förvandling till prinsessa hela dagen. Helt galet vad fin hon blev, alla andra också. Är så stolt över min fina kusin!

RSS 2.0