alanya !

Imorgon drar vi för tusan! Direkt efter skolan åker vi till arlanda och väntar in flyget. Ska bli så awesome. Peppar upp till tusen. 
 


Mamma <3

Mamma
You gave life to me
Turned a baby into a lady

Mamma
All you had to offer
Was the promise of a lifetime of love

Now I know
There is no other
Love like a mother's love for her child

Mamma
You gave love to me
Turned a young one into a woman

Mamma
All I ever needed
Was a guarantee of you loving me

'Cause I know
There is no other
Love like a mother's love for her child

But the love you gave me will always live
You'll always be there every time I fall
You are to me the greatest love of all
You take my weakness and you make me strong
And I will always love you 'til forever comes

And when you need me
I'll be there for you always
I'll be there your whole life through
I'll be there this I promise you, Mamma

Mamma, I'll be
I'll be your beacon through the darkest nights
I'll be the wings that guide your broken flight
I'll be your shelter through the raging storm
And I will love you 'till forever comes

 


mors-dag

Vill bara berätta att jag har världens bästa mamma. Du är min klippa och mitt stöd, vet inte vad jag skulle gjort utan dig! Jag älskar dig <3 
 

En mamma som du inte många har.
De flesta sin mamma för givet tar.

En underbar vän i alla lägen.
En som alltid hjälper mig på vägen.

Underbar och älskad du alltid är.
Du är den jag alltid håller kär.

 

 
 

 


ludvika marknad

Gårdagen spenderades med samma människor som i fredags. Började kvällen hos Emilia, lite grillning, lite spel och lite dricka. Har också insätt att min kamera på mobilen har blivit otroligt suddig. Måste börja ta med mig en riktigt kamera! 
 
Idag har jag legat ute i solen hela morgonen och grundat brännan inför turkietresan. Det går framåt i alla fall. Resten av dagen kommer bestå av packning mm. 
 

wiiiho

Har haft min allra sista riktiga skoldag på gymnasiet. Klassen har fikat och gjort våra sista uppgifter. 
 
Veckan har jag spenderat hos mamma och Vera. Har barnvaktat Evelina lite och hållit Sofia sällskap. 
 
Idag har jag varit men vänner, druckit lite öl och så. Var inte alls mycket folk på krogen, så vi försöker igen imorgon. Jag sitter just nu och väntar på att André ska ringa efter att han slutar jobbet. Saknar honom massor, men gläds åt att jag snart flyttar dit. Måste också berätta att jag fick sommarjobb idag uppe i Kramfors, är så himla glad för det, wiii. 
 
Om 3 dagar åker jag till Alanya! 
 

3 år med er har varit helt underbart!


10 dagar kvar till Alanya !

Omg, nu är det bara 10 dagar kvar! Sitter och kollar på huset nu och längtar som tusan. Man kanske skulle ta och börja packa ?
 

VIKTIGT


plugg...

Blir lite frustrerad över vilken otroligt dålig självdisciplin jag har. Är ledig idag, solen skiner, jag vill sola, cykla omkring och kanske köpa jordgubbar. Nej jag måste sitta inne vid en dator i ett mörkt rum, men solen utanför och plugga. Blir lite frustrerad hur kan man ha datorbaserade hemuppgifter såhär sent på terminen då det nästan självklart är fint väder ute. Grejen är att när jag väl sitter inne vid datorn, då blir jag distraherad av annat, såsom bloggen, andra bloggar, facebook mm. 
Kan du bara göra det här nu Amanda ? Så svårt ska det väl inte vara? Endast en månad kvar innan studenten, kämpa på bara!
 

järngänget

Tänkte ta och titta på eurovision semifinalen, måste hänga med lite inför finalen i helgen. 
Igår kom jag hem från älskling, blir så ledsen när jag tänker på det. Det är en hel månad kvar innan vi träffas igen och då flyttar jag dit också. Längtar så galet mycket. 
 
Idag träffade jag gamla järngänget i Falun. Helt spontant och supertrevligt. Kul att träffa Sara också som har varit i Tyskland i 3 månader. 
 

33 anledningar

Tänkte bara att ni kunde ta och läsa igenom det här och skaffa er en åsikt. Tar inte lång stund, så gör det bara! Ni hittar länken HÄR!
 

en vecka hos älskling

Nu har jag vart hos André i nästan en vecka och jag har haft det super. Det här är sista gången jag åker hit innan jag flyttar hit efter studenten. Det känns helt sjukt, men samtidigt otroligt bra. 
 
I veckan har vi bland annat shoppat på birsta i Sundsvall. Med mig hem fick jag nya jeans, ett vanligt vitt linne, mascara, vax, leggings och en studentklänning. Jag hade ju redan kirrat vad jag skulle ha på mig på studenten, men min kära svärmor hittade den här klänningen och jag fick bara lov att köpa den.
Jag har också testat balfrisyr med Antonia och är supernöjd. Kommer bli så fint och bra! 
Igår var jag med André, hans syster och hennes pojkvän på äventyrsbadet. Åkte vattenrutschkanor och bubblade. 
Jag skulle egentligen ha åkt hem idag, men alla tåg vad fullbokade så det gick inte. Jag åker istället hem imorgon.
 
På bilden nedanför ser ni både balfrisyren och min studentklänning, och även min otroligt snygga pojkvän.
 

strandväska

Förra veckan köpte jag en fin strandväska från hm som jag tänkte ha när klassen åker till Alanya! 
 

mami <3

Jag är så glad och lättad nu när jag har fått både min bokhylla såld och min säng såld. Jag packar för fullt och har snart inte nå saker kvar som jag kan använda innan jag har flyttat. Har till och med börjat packa ner vinterjackor och vinterskor, så att lite mer försvinner. 
 
I fredags fyllde fina mamma år. Så vi firade henne lite med marängsviss och presenter. Jag och André gav henne tre superfina ljusstakar från village och en handsprit som luktar jordgubb. 
Igår åkte jag tillbaka till Ludvika och fikade med tjejerna. Senare på kvällen umgicks jag och Emilia med grabbarna. 
Idag ska jag inte göra så mycket mer än att tvätta, packa ner mitt rum, flytta ut sängen och packa till på tisdag då jag åker till André. 
 

10 dagar kvar

Jag gjorde en helt störd upptäckt idag. Jag har endast 10 skoldagar kvar på gymnasiet. 10 SKOLDAGAR, fattar ni? Sen tar jag studenten. Är dock som sagt väldigt stressad, fortfarande. Vecka 20 har vi redovisning av danskoreografi, vi har prov i dansteori och hemprov i naturkunskap. Men efter vecka 20, då är det fritt fram. Då kan vi bara slappna av och röja som tusan. Ca 7 dagar i Turkiet med klassen kommer inte sitta fel. Så stört taggad jag är. Måste bara fokusera lite på skolan först. 
 

RSS 2.0