köpte p&l-biljett idag, wiho

Ghjh

sötis


familjegos

Dagen började ner på stan på engel med pappa och Karin.
Sedan har jag och pappa varit hos farmor och farfar och hälsat på lite och gosat med Asta.
Nu ska jag bara vänta på att Shala är klar på äventyrsbadet, sen vill jag gosa med henne.
Cjgh
Hvjj
Asta<3

ge mig lite värme

Kul att vakna upp till att det är vitt ute. Dock så är det bara några fjun, så det kommer försvinna snabbt. Men ändå. Jag vill ha sommar nu!

sushi och dagens

Snälla papi bjöd på sushi och nu ska jag basta en stund.
Måste bara berätta att jag blev otroligt glad idag när en tjej som jobbar inne på BikBok gav mig en komplimang för mina kläder. Man borde göra sånt oftare!
Tog tyvärr ingen bättre bild. Syns inte så bra här.

shoppingdag

Har fått lite hemlängtan efter Ludvika, vilket resulterade i att jag var hemma igår och kommer bli det resten av helgen. Idag har jag och Shala varit på kupolen och shoppat och det känns otroligt bra, behövde verkligen det!
Orkar inte ta kort med kläderna på mig nu, så ni får bara se dem hängandes. 
Carlings 149 kr
Gina Tricot 149 kr
Gina Tricot 149 kr
HM 149 kr
HM 299 kr

Långa skoldagar in my ass

Är så trött på det, men ska väl egentligen inte klaga eftersom vi bara har 46 skoldagar kvar av tvåan.
Trots mitt dåliga humör var det otroligt skönt att dansa jazz idag.
en väldigt liten manda med världens bästa katt

jordgubbsmys

Blev äntligen av med min soffa och fåtölj idag. Så nu har jag flyttat in sängen i vardagsrummet och använder endast ett rum. Skönt!
Kvällen har spenderats med Hansson, skulle ner på stan och handla sushi. Men det var stängt, så det blev jordgubbar istället.

<3

Det värsta jag vet är att komma hem till en tom lägenhet efter att ha varit med världens bästa människa i flera dagar. Jag vill inte krypa ner helt ensam i sängen och spendera mina dagar med mig själv. Önskar att vi kunde vara tillsammans jämt!

vill inte åka hem

Har som vanligt haft en underbar helg med älskling. Vill inte åka hem!DgvvGvh

älskling bjöd på restaurang

HghV villFjeCjg

lämnar snart mina puckon och åker till älskling

Gvfy

dagens

Sådär ja. Nyduschad och redo för skola. Ser ut som att det blir härligt väder idag också, underbart!

godnatt

Är riktigt stolt över mig själv efter den här dagen. Det kändes bra på psykologiprovet imorse och hela eftermiddagen/kvällen har jag städat. Har även hunnit med att komma en bra bit på min novell.
Bara en skoldag kvar av denna vecka och imorgonkväll åker jag äntligen till min prins!
Nu ska trötta tjejen sova.

vårkänslor

29 grader varmt ute på balkongen, galet skönt. Älskar att städa när det är fint väder, så därför springer jag nu runt i lägenheten, storstädar, dricker kaffe och dansar omkring till skön musik!
Vjyf

kul i skolan

HjfhHfh

föreställningar

Igår var jag på en föreställning med cirkus cirkör och så sov Shala hos mig.
Idag har jag varit med Cissie och Sara på musiktreornas slutproduktion. Mycket bra!
Tjejen som sitter hemma i lägenheten nu är otroligt trött, behöver plugga, städa och sova. Meeen jag får ta tag i det imorgon innan jag åker till min älskling på torsdag.
Ut fight
Jgfgh

nu ska vi sova, puss

Nu hf ffKhftij

ingen app för android

Irriterande att blogg.se inte har någon app för androidmobiler. Detta gör att jag bara kan lägga in gamla bilder när jag bloggar från mobilen. Snälla blogg.se, fixa detta.

trött

Ligger i sängen och inväntar en god natts sömn. Älskar min nya telefon också. Men den får ni se senare.

grym film

Bästa filmen fan, jag och Lydia höll på att dö av garv när den här scenen kom. SE DEN!

Saknar dig älskling!



minimum


balkongmys

Jag älskar våren! Alla människor kommer ut från sina vinterliv och visar sig på stan. Man träffar människor som man inte har träffat på månader och solen värmer så himla skönt. Har varit en underbar dag idag. Hade mitt utvecklingssamtal, sen åkte jag ner på stan och fikade med Emilia och hennes vänner. Det var mycket trevligt att se lite Ludvikafolk i Falun.
Eftermiddagen har spenderats med Hansson på min balkong. Vi åt soppa och värmde oss i solen.

mosters hjärtegull <3

'

inlägg, eftersom emilia tjatade

Känner att bloggen är som roligast på sommaren. Man hittar på mycket saker, man tar massor med kort och har mer inspiration. Just nu ser nästan alla dagar likadana ut. Som idag har jag dansat på morgonen, jobbade nästan hela lektionen med koreografi, eftersom vi ska uppträda snart. Sen hade jag psykologi i tre timmar. På eftermiddagen har jag tvättat, hängt tvätt, lagat mat, kollat på två avsnitt av one tree hill och en film och diskat. Känner mig ganska trött och seg så jag ska nog snart krypa ner i sängen.

Är ledig imorgon. För alla har utvecklingssamtal, så man åker bara dit när man har sitt eget och sen är man ledig resten av dagen. Undra vad jag då ska hitt på?
Så nu har jag skrivit extra mycket, så att du har lite att läsa Minis. Puss på dig!
vill börja använda min kjol nu

terapi

Sången och dansen är verkligen min terapi. Jag tror verkligen på att hitta någonting som man älskar och sedan ägna sig åt det när man är ledsen eller arg. Älskar att sjunga, det släpper ut så sjukt mycket känslor.
Även internetshopping = bättre humör :)

Dagens

väskan jag fick av älskling

tjejkväll nu

Har varit i Hofors idag och umgåtts med mamma, Vera och Evelina. Vi tog en fika nere på byn och myste lite.
Nu är jag hemma och väntar på tjejerna, för vi ska nämligen ha tjejkväll och mellomys. Uppdaterar mer senare.

en vanlig dag på hbo

Snodde bilden av Shala.
Teatertreor i blöjor. 

take a bath and relax

Ligger i sängen efter ett varmt bad och känner mig otroligt shoppingsugen. Finns det någon som är snäll och vill ge mig pengar? Måste ha ett par nya shorts tills sommaren. Helst flera stycken, i massa olika modeller.

Man märker verkligen hur mycket vi sliter i veckorna. Som denna vecka har jag haft tre prov och när man har så mycket hinner man inte ens märka att man är trött. Sen när det blir fredag och man får slappna av, ja då somnar man på en gång. Ringde Shala idag, klockan sju och då låg hon och sov. Helt galet.
Där fick ni lite onödiga funderingar av mig också.



värdelöst

Har en ganska värdelös stund med mig själv just nu. Innan har jag umgåtts med Marcus och det var trevligt. Senare kommer kanske Lydia och glor på film. Men just nu ska jag bara lägga mig i ett bad med en fet smoothie och njuta.

äntligen fredag

Vet ni hur lycklig jag är eller? Efter idag är alla proven för denna vecka slut. Och nästa vecka har jag ingenting som väntar. Jag blir så glaaaad.
Så nu ska jag äta min goda frukost, dansa lite balett, ha historiaprov, novellskrivning på svenskan och sen är det helg.
uppsättning i håret idag

värt att se


pluggipluggi

Efter skolan var jag ner en sväng på stan med mamma och Vera. Skrev upp mig som medsökande på lägenhet och handlade lite skit på rusta. Sen lagade jag mat och pluggade och till sist blev det filmtittande. Nu har de åkt och jag ska ta och plugga lite till.

.

Jajamän, då drar jag iväg och skriver mitt psykologiprov nu. Önska mig lycka till!

dålig självdisciplin

Har otroligt dålig självdisciplin. Jag lade mig i badet i en och en halv timme, trots att jag vet att jag måste plugga som en dåre. Har i alla fall fått lite gjort och pausat genom att teckna lite.
Tre prov kvar denna vecka.
Imorgon - psykologi
Torsdag - matematik
Fredag - Historia
Wiiii! Kommer vara otroligt skönt när det är över.

megastress all day long

Efter en lång skoldag har jag hunnit med mycket. Städat i lägenheten, storhandlat och nu bakar jag bröd. Ska även hinna med att plugga lite och till slut ta en dusch.

stay home

Glider alldeles strax mot skolan, men skulle helst av allt bara vilja ligga kvar i min säng!

man och kvinna?

Jag verkligen hatar mest i världen att åka ifrån min underbara pojkvän. Är trött på skola, trött på dalarna och trött på att sitta ensam i min lägenhet. Kanske låter helt crazy att jag sitter och säger så efter att ha varit borta i en vecka? Men det är så jag känner, direkt jag sätter min fot här.
Jag har haft det så himla bra uppe hos André. I fredags var vi på äventyrsbad med hela familjen och igår myste vi ute i solen, åt god mat och kollade på mello.
Skola imorgon och jag hoppas att eftermiddagslektionen är inställd, så att jag kan åka hem, boka tvätttid, packa upp, handla och städa.

snart vår

Idag har jag och André avarit in till Kramfors, för han skulle handla ett par badbyxor. Istället kom vi hem med en handväska och symaterial till mig, tack min prins! Efter det var vi och fikade hos hans mormor och senare ikväll ska vi nog bara ta det lugnt.
vårbild från förra året

RSS 2.0