packning & städning

Färdig packat nu då. Blev sisådär 28 tröjor, kunde inte bestämma mig för vilka jag ville ha med. Det är ju fan brutalt, jag packar mer när jag ska till mamma en vecka än när jag till exempel ska utomlands. Aja, nu har jag ju lite att välja mellan i alla fall :)
/a

biodag

Inte en vanlig skoldag.
*
A-pass
Dans
Träff med klassen
Lunch
Bio med årskurs nio
*
Efter skolan gick jag hem till Agnes, för vi skulle planera en idrottslektion vi ska ha imorgon med klassen i dans. Alltid lika kul att lära ut lite dans till klassen.
*
Myskläder idag, pågrund av den lugna dagen.
/a

ändring

Jag lovar er, en ändring ska ge snart. Min design på bloggen har varit där alldeles för länge. Men snart blir det ändring på den :)
/a

clothes

Här har vi då dagens kläder. En stickad, kortärmad, lila tröja från topshop, med ett nitskärp i midjan.
/a

sunny day

Helt fantastisk dag! Solen tittade till och med fram en stund vid lunch och eftermiddagen, så då åkte solglasögonen på.
Jag sitter och velar över ifall jag ska skriva upp vad som hände på mattelektionen idag. Jag slår vad om att det inte kommer låta nå roligt alls när jag ska återberätta det. Så jag skiter nog i det, men jag var riktigt klantig som vanligt (som mina kompisar skulle sagt).
Efter skolan tog jag en promenad från stan hem till Minis som bor uppe på knutsbo, jag kände mig riktigt duktig. Och vi fick en fin överraskning när Mathilda steg innanför dörren. Det är min andra kusin som bor i Linköping och hon skulle egentligen ha kommit imorgon.
Blev mycket information nu på en gång, hoppas att ni kan få in det ändå.
Nu ska jag duscha lite, sen kommer jag tillbaka.
/a

tyra banks

Finns nog ingen vackrare människa. Hennes hudfärg är perfekt, ansiktet, ögonen och ett stort plus är att hon inte är superspinkig, utan istället har en fin, kvinnlig kropp. Hon har även en utstrålning som imponerar på mig, hon är rolig och vågar bjuda på sig själv, en självständig kvinna. Alla tjejer borde ha henne som förebild.
/a

godisråttan

Jag är så himla glad, för jag fick träffa min mormor och morfar idag som jag inte har träffat på jättelänge. Dom kom förbi vid skolan för att lämna en dosa som mamma skulle ha, plus att jag fick två goa varma kramar och lite godis.
'
Amanda och Isabelle hade danslektion på idrotten idag och det var riktigt roligt, för en gång skull var alla killarna med och engagerade sig, även läraren. På torsdag är det min och Agnes tur att ha lektion.
'
Efter skolan gick jag med Amanda ner på stan och handlade godis, gick in i nya gallerian och hjälpte henne att kolla på en vårjacka. Sen åkte jag hem och kikade tv fram tills nu.
'
En skumkanin och en lakritsstång, man får faktiskt unna sig lite godsaker.
/a

maria montazami

Världens goaste människa, hon verkar så himla snäll och man kan inte göra annat än att tycka om henne :)
/a

a hundred miles

Jag och Tess har varit duktiga idag, vikt tvätt, diskat, startat diskmaskin, plockat ur diskmaskin, Tess har storstädat och bakat en kladdkaka. Gick även hem till Fia och Juri och lämnade ett gosedjur jag sytt till Evelina. Om någon timme åker jag hem till Ludvika igen, men veckan kommer bli chill för har nästan bara två heldagar. Vad som händer som andra dagarna får ni veta sen.
Nu ska jag käka lite mer kladdkaka, sen ska jag packa och vänta på att åka till tåget.

Jag och Tess har också fått varsin hundring av mormor och morfar att köpa påskägg för. Tack för dom, puss på er :)

 

 

/a


tårar

Varför gråter vi? Ni hittar anledningen i bilden nedanför.
/a

earth hour

Earth hour idag, så alla måste släcka ner alla lampor 20.30-21.30. Jag och Tess ska iaf göra det, så det blir väl att sitta här bara vi två och tända lite ljus. Lova mig nu att ni släcker belysningarna då, så vi bidrar med något bra till naturen.
'
Har verkligen skällt ut mig själv nu, jag måste börja tänka till lite mer än vad jag gör. Fattar ofta fel beslut. Men alla är vi människor och alla gör vi misstag och man lär sig av sina misstag. Jag försöker verkligen skärpa mig, men allt tar sin tid, det vet ni också. Ingen är felfri och så kommer det alltid vara. Det enda man kan göra är att tänka sig för innan och göra så gott man kan.
'
/a

home again

Har kommit hem från min lilla audition nu och jag hoppas verkligen att det gick bra. Först fick vi ha som små danslektioner och följa instruktioner. Efter det skulle man dansa sin solodans och ha en kort intervju. Lektionbiten gick fin fint, men solodansen kommer jag inte ens ihåg. Var för nervös, så allting kopplades bara bort.
*
Nu är jag hemma med Tessan och hon står och lagar mat till mig, hon är söt. Sen kommer Cissie och Sara hit.
/a

gaaah

Var en gosig kväll igår med mina kära vänner, tack för att ni finns <3
*
Nu är det bara tre timmar kvar tills jag ska göra mitt inträdesprov till gymnasiet. Jag hoppas verkligen att det går bra. Och för jag ska hinna dit måste jag blåsa håret, sminka mig och klä mig nu.
Haha mamma sitter och har pepptalk med mig över msn, så söt.
"jag behöver inte ens önska dig lycka till. Jag vet att du kommer dansa skiten ur hela skolan! men en lyckospark skickar jag i tanken"
*
Tess Petter och jag från vår goskväll igår :)
jag behöver inte ens önska dig lycka till. Jag vet att du kommer dansa skiten ur hela skolan! men en lyckospark skickar jag i tanken
/a

fredagsmys

Chill hemma hos mamsen i Falun!
*
Petter Amanda Tess Cissie
/a

våffeldagen

smaskens..



/a


karro&elin

Sitter hemma hos Karro med henne och Elin. Efter skolan idag var jag nere på stan med Johanna och checkade den nya gallerian och var på djuraffären och kollade på små gosiga sköldpaddor. Sen träffade vi dansgruppen lite och diskuterade lite saker och efter det följde Elin, Karro och Sussie med mig ner till djuraffären igen.
Nu sitter vi som sagt här och bara tar det lugnt, riktigt skönt.

Bjussar på en bild på Karro :)


/a


en sköldis

Dagen började med nationellt prov i engelska, skrev en uppsats med temat "hope for the future". Vi fick sluta tidigare idag också, eftersom musiklektionen var inställd. Så jag åkte hem och kollade på tv.
*
Vet ni vad? En gång i tiden hade jag två små sköldpaddor, den ena dog av sjukdom och den andra sålde pappa. Men jag tyckte verkligen om dom och jag skulle gärna vilja ha en ny. Jag ska övertala mamma att jag kan ha en på mitt rum, och eftersom jag älskar sånna djur mer än pälsdjur skulle jag behandla den som min egna lilla bebis. Vill verkligen. Jag och Abra har redan hittat på ett namn till den, så till sommarn kanske det blir, eller mamma? ;)
*
Hittade inga bilder på mina gamla, så tog en annan.
/a

Gissa vad?

Såhär glad blev jag..
..när Karin kom hem med en kexchoklad, som dock jag har betalat för. Men det var väl skitsamma!
/a

?

Jag vet verkligen inte vad jag vill. Kan någon berätta det för mig?

Det här hade jag på mig idag då. Emilias mysiga skjorta<3
/a

färdigsytt!

Blev både och, kan ju alltid ta bort någon ifall jag känner för det!
/a

färdigsytt / kanske färdigsytt

Sydde på ett rutigt hjärta, men ska jag ta bort det och istället sy på en rosett i samma tyg ?
/a

chill

Asnajs dag!
*
Svenska - Kollade på film.
Engelska - Grammatik test.
Slöjd - Började sy ett gosedjurslamm.
*
Och sen slutade vi, för mattelektionen efter lunch var inställd.
Nu har jag kommit hem, håller på att ladda min kamera så att jag kan ta lite nya roliga bilder.
Sen hade jag tänkt baka chokladbollar och sy om en vit tråkig klänning, plus sy in benen på en somrig figur och kanske lite andra saker ifall jag hinner.
*
Bilder kommer senare idag, jag lovar. Vet att en blogg är tråkig utan bilder.
*
/a

rosett

Hade muntligt nationellt prov i matte idag. Tror faktiskt att det gick hyfsat bra.
*
Blev överlycklig nyss, för Karin kom hem med sushi till oss. Världens godaste!
*
Dagens klädsel:
Och ja, jag är alltid seriös!
/a

sytanten

Nu har jag sytt om två tråkiga plagg. Det ena är en vanlig svart tröja som jag köpte på second hand en gång i tiden, på den sydde jag på en glittrig grön rosett.
Den andra är en sån där vit klänning som alla hade på skolavslutningen för ungefär 3 år sen. På den sydde jag på ett rosa band längst ner istället för under brösten som det egentligen brukar vara på sånna.
Kunde inte ta bättre bilder pågrund av att min kamera har slut på batteri och jag har inte laddat.
Vi får väl se ifall jag hinner sy mer ikväll!
/a

furt

Världens fulaste byxor, men dom är grymt sköna att mysa runt i hemma :)
/a

segt

Nu blir det lite städning av rummet och tvättning av kläder. Sen funderar jag på om jag ska styla om lite kläder som är gamla och tråkiga. Det är precis det söndagar är till för.
/a

snö :(

Vaknade för inte så längesen. Har världens fetaste huvudvärk och dagen ska bestå av plugg. Hänger inte ihop så bra, huvudvärk och plugg. Känner mig inte pepp alls på det, men måste det göras så måste det göras.
Det snöar också nu igen, det som var så himla fint väder igår. Jag hatar snö, ville bara dra ner rullgardinen igen och testa dra upp den för att se om vädergudarna bara lurades. Men självklart inte.
/a

hero

I can be you hero baby 
I can kiss away the pain 
I will stand by you forever 
You can take my breath away
min ängel<3

/a

förstår inte

Jag är så trött på allt och alla. Saknar den här tjejen och den här pappan!
/a

konstig version

Haha, det muppigaste jag har sett :D
/a

30 plus

En halvmeter snö ute och samtidigt 30 plusgrader i solen, helt underbart verkligen. Jag och Emilia har setat ute i bara t-shirts och tryckt oss mot väggen när det är så varmt. Och så har vi hjälpt våren lite och krattat bort lite snö. Nu vill vi värma varmt vatten på snön också, vi är så duktiga, hihi.

Vi firar med en fin bild jag har tagit på Minis :)

/a


dum kusin

Kvällen har bestått av matlagning, så ska det låta, let´s dance, Emilia och Linus, skratt, sura miner och en ganska störd kusin.
Emilia borde vara sämst i världen på geografi. Hon tror att Afrika är ett land, att Sydafrika ligger i Sydamerika, att Ryssland är en världsdel och att Moskva är ett land, m.m. Helt sjuk att man kan vara så dålig, höll på att skratta ihjäl mig åt henne.
Aja, nu ska vi kolla på Robin Hood.
Vi hörs!

/a


karet




/a


badkar

Eftersom Emilia har lämnat mig ensam nu en gång till, ska jag lägga mig i badet. Jag har inte feber längre och då får jag bada. Har inget badkar hos varken mamma eller pappa, så ska passa på nu när jag är här :)

/a


klassresa

Klassen har röstat fram vart vi ska åka nu och det blev västkusten, Ramsvik. Hoppas verkligen att det finns platser kvar nu när vi ska ringa och fråga.
Det kommer bli så grymt mysigt där nere, med bastukvällar, kanot/kajak åkning och mys runt öppna eldar med hela klassen. Jag längtar sjukt mycket!

/a


I know why

Nu vet jag vad felet är, varför jag är sjuk. Har precis fått mens, och alltid när jag får mens blir jag kallsvettig och febrig och även grymt illamående. Så där har vi det. Mensen har gjort mig sjuk. Har spytt nu(trevlig information va?), så jag känner mig redan mycket bättre i magen. Goodie!

/a


dagens fail

På idrottslektionen la jag i mina örhängen i fickan för att jag tappade dom, sen ramlade jag och landade precis där dom låg, så dom piggades in i mitt lår, och nu har jag två små hål. Det ser ut som en vampyr har huggit mig. Kanske är Edward Cullen som är i farten?
Aja, det gjorde iaf bajsont. Tänk själva att få in två örhängespiggar rätt in i låret.

/a

 

 


en biologi lektion

Idag på våran biologilektion skulle vi diskutera om vad man har ärvt av sin mamma eller pappa.
Jag och Abra satt och diskuterade och så utbrister hon: Du har fått ditt hår från din pappa, och slänger på ett asgarv. Det är verkligen vi i ett nöskal. Jag kanske har fått tjockleken på håret av pappa, men det vi skrattade åt var längden. Tror att våran nogrupp blir ganska trötta på oss ibland (Y)

/a


sjuk tjej

Min dag: kallsvettig, rastlös men för trött för att röra mig, gråtfärdig. Men som tur var hade jag en Abra som förgyller mina skoldagar! Det är faktiskt lite knäppt, vi har exakt samma åsikter om allting och vi blir på jättebra humör typ direkt vi ser varandra. Toppen!
Sen kom jag hem till Emilia och kände mig sjuk. Tog tempen och upptäckte feber, inte kul inte kul. Dessutom så är jag väldigt illamående. / mandi




jag älskar dig Amanda / mini

/a


ensam mys

mysbelysning och läxböcker
hugisen är mitt enda sällskap <3




/a


dagens

Dagen outfit:
 

 
kofta: mormors som nu tillhör tessan
jeans: några år gamla som jag köpte i söderhamn
skor: blommiga nya från din sko



rosa pussiga läppar

/a


@emilia

Nu sitter jag ensam hemma hos Emilia, hon skulle iväg med klassen och åka snowboard. Så jag ska väl passa på att plugga, dunka musik och riva huset kanske? Låter som en bra idé, eller kanske inte. Sen kommer hon tillbaka runt 9 och gosar med mig. Och vet ni vad? Gullungen har köpt mörkchoklad till mig, hon som inte ens äter det. Jag blev så glad!

/a


clothes

Har kommit på att det är ungefär varannan vecka som jag orkar klä mig fint och lägga ner tid på mina kläder, dom andra veckorna känner jag bara för myskläder och gosar runt hela tiden. Anledningen är väl att jag sliter ut mig själv dom veckorna jag orkar bry mig om kläder. Jag älskar att klä upp mig och lägga ner tid på det, tro inget annat. Men det är så grymt skönt att sätta på sig mjukiskläder och dra till skolan.
Men jag ska skärpa mig, från och med imorgon tänker jag dra på mig mjukiskläder när jag kommer hem från skolan!
<-fina kläder | mysiga kläder ->
/a

jag hatar att hitta på rubriker

Hela förmiddagen spenderades med nationella prov i engelska. Inte så farligt.
Slutade 14.00 idag och sen dess har jag kollat på tv, har jag något liv eller? Nej.
Imorgon och fram tills lördag har jag i alla fall ett liv, för så ska jag sova hos Emilia, som är ensam hemma. Vi ska ha det riktigt mysigt.
Firar med en gammal bild på oss två (Y)
/a

?

Du lovade mig och sa att ingenting kommer emellan oss. Men bara en sån här liten småsak får mig faktiskt att tvivla, för det har hänt så många gånger förr. Varför bara inte göra som du säger från början istället? Jag har också känslor, men det betyder väl kanske inte lika mycket att vara älskad av mig? Du är så van med det.
Det är ju du och jag, vi två mot världen. Vi två som alltid ska finnas där för varandra och alltid ställa upp för varandra. Det gör vi, men så kommer en sån här liten skitsak som jag faktiskt reagerar på.
Jag har liksom funnits här i 16 år för många av mina kompisar. Ändå så sätter alla en person som är helt nya i deras liv framför mig. Kul? Nej!
/a

new moon

Har fortfarande inte duschat, så stanken ligger kvar på min kropp.
Jag har istället kollat på new moon, lika bra som vanligt.
Men nu ska jag faktiskt duscha.
:)
/a

frullebrulle

Blåbärssoppa
rostat bröd med smält ost och salami
smörgåsrån
.
/a

falustad

Som sagt så är jag ju kvar i Falun. Har precis vaknat, tänker snart gå ner och äta lite frulle. Sen ska jag duscha och göra mig fräsch. Hatar att vara hemma från skolan och gå runt oduschad, känns grymt äckligt.
Hoppas att min kära klass har det bra idag i alla fall.
Vill att Tess ska sluta nu, så man har någon att snacka med, eller att mamma vaknar, för hon har jobbat natt. Ska nog skriva till Tess snart och fråga när hon slutar. Ja så gör jag. Hörs sen mina få läsare!
bjussar på denna gamla söta bild igen !
/a

årets fail

Jag gjorde en liten tabbe idag kan man säga. Går först hem till Fia och Juri för att titta på deras tatueringar.
Ringer mamma som säger att jag ska långa pengar av dom.
Juri kastar pengarna i soffan.
Jag sitter i gästrummet med Anton när Tess kommer och skriker att vi måste åka. För Tomas hade tagit bilen, så Tess fick hämta mig med cykel. Jag skyndar mig ut och vi cyklar till stationen. När vi kommer fram kommer jag på att jag glömde pengarna, och vi skulle definitivt inte ha hunnit hämta dom, för det var bara någon minut kvar tills tåget skulle komma. Så vi åker hem igen till mamma. Men jag hade ändå tänkt sjukskriva mig imorgon, eftersom jag har haft huvudvärk i tre dagar. Så åker hem till Ludvika imorgonkväll istället. Vilket jävla äventyr!
/a

back till ludvika

Promenaden blev riktigt lång, men uppfriskande och trevlig.
Nu är jag hemma hos Fia och Juri. Måste skynda ska färga Fias hår nu.
Nästa blogginlägg blir hemma i Luvdika igen.

Hoj!

/a


möös

Idag får mjukiskläder pryda min kropp, riktigt skönt. Har dock extrem huvudvärk, men tog nyss en ipren så det borde väl bli bättre. Snart ska jag på en liten promenix med Tess och Cissie. Sen kanske träffa Anton och sist men inte minst hem till Fia och kolla på deras tatueringar.
/a

schlager

Min schlagerlista med alla möjliga låtar genom tiderna:
*
melodifestival
*
/a

det ska va gött å leva

Schlagernörd som jag är så kom mina gullpluttar Cissie och Sara hem till oss och kollade på melodifestivalen. Innan det köpte vi chips, godis och glass som vi skulle smaska på under föreställningen. Dock så vann ju verkligen inte rätt låt, tycker den var ganska seg och tråkig, även om hon har grymt fin röst.
Här kommer i alla fall mina  favoriter!
*
Darin – You're Out Of My Life
Andreas Johnson – We Can Work It Out
Salem Al Fakir – Keep On Walking
*
Efter melodifestivalen gick vi på promenad ner till staden, pratade med lite folk, och gick hem igen. Nu sitter jag här för mig själv. Puss på det!
/a

saturday

Kvällen igår spenderades som sagt med ett mördarspel som vi satt och glodde på i ca 4 timmar. Sen skulle vi kolla skräckfilm, och självklart somnar dom andra två så att jag får sitta där helt själv. Uschusch!
Ska snart fixa mig lite och sen dra hem till Fia och Juri. Ska färga håret på Fia medan Juri tatuerar sig.
Pössen dåe.



/a


jag är bäst, juri är bäst, tess är bäst, alla är bäst

Precis så är det, alla är bäst. NOT!
Sitter just nu och kollar på Tess som har asroligt till ett mördarspel. Hon och Juri är cp! Själv dricker jag mina Vitamin Well, asgött. Livet schteker!



Andreas och Sofia fick ta sig fram själva, själv körde man på snålskjuts !

/a


falun

Nu har jag kommit till Falun och tack mamma för min goda vitamin well! Vi har ätit lite nu, sen ska mamma och Fia på krogen, så jag och Juri går hem till dom och kollar på film. Tess kanske också kommer med,  men hon har säkert redan somnat. Nu ska jag kila, pussen!
/a

inträdesprovet

Den 27 mars åker jag och Amanda till Haraldsbogymnasiet, för att göra ett inträdesprov till estet dans. Det är riktigt nervös och jag har inte ens en dans än. Känner att jag måste och vill dansa en modern dans och det får nog bli så.
Tänk om jag inte kommer in? Det kommer sänka mitt självförtoende totalt. Och tänk om Amanda kommer in men inte jag? Eller att jag kommer inte men inte hon? Fyfan vad tråkigt det skulle vara.
Aja, nu ska jag väl sova lite.
Dagens klädsel:
/a

klassresa

Har haft två prov idag, ett so prov om andra världskriget där man skulle skriva egna frågor med inte besvara dom, wierd? Sen hade vi ett no prov om astronomi som gick bra faktiskt.
Efter skolan gick jag och Issa med Agnes hem till henne, tog det lugnt och lite klassresor.
Sen drog vi ner till klassresemötet där vi skulle bestämma vilka som skulle med och lägga upp förslagen om vart vi ska åka, och det ser faktiskt ut som att hela klassen blir med, awesome!
Nu ska jag äta lite mat, sen kommer jag tillbaka :)
/a

majniz place

TOPPEN DAG!
Har varit på super humör hela dagen, det är toppen, allt är toppen, jag är toppen.
Är dock väldigt öm i min arm, tack vare en viss person, hm-.- Fast det gör inget, jag förlåter dig :D
Nu är jag hemma hos Minis, fast hon är sjuk, men det struntade jag i för jag ville pyssla om henne. Har dock inte blivit så mycket pysslande, för hon är på hyper humör tack vare att hon har varit hemma för länge. Men det tycker vi också om.
Nu ska vi försöka kolla på filmer från när vi var små. Fniss!
Och jag som har lovat mig själv att inte skriva såhär långa inlägg. Men skitsamma, det blev som det blev.



/a

cabaré i trean

På en cabaré som vi hade i klass tre uppträdde bland annat jag med den här låten, men jag lovar att det kommer fler filmer från den cabarén och andra dansuppvisningar senare!

 

/a


gudrun&schyman

Jag måste bara meddela att Gudrun och Schyman är klara, mina och Abras älskade små grisar!
Kom även lite sol idag efter lunch, så himla mysigt!

Jag och Amanda myste i solen igår (Y)

Schyman, Abra och Gudrun! Alla lika söta :)


Min Gudrun <3

/a

boring 2008

 

Mina och Tess tråkiga dagar. Den här filmen är från december 2008 :)

/a


ninja nr1 & ninja nr 2

Som sagt så hade jag och Amanda tråkigt i caférerian.
Kommer fler filmer sen :)

 

/a


internationella kvinnodagen

Här kommer mitt lilla inlägg om den Internationella kvinnodagen, som jag redan nu känner på mig att det inte kommer bli så litet.

För hundra år sedan,  den 8 mars 1910 instiftades den internationella kvinnodagen av den internationella socialistiska kvinnokonferensen. Syftet var att kräva rösträtt för kvinnor och att förena kvinnor från arbetarklassen. Idag är internationella kvinnodagen en dag som feministiska rörelser världen över använder för att fira framgångar och landvinningar och då man samlas för att samla kraft i kampen för kvinnors rättigheter och frihet.
Så skriver dom på ung vänsters hemsida om denna dagen.  

Jag tycker att man verkligen ska fira den här dagen och vara glada över att kvinnorna fick den här chansen att faktiskt ta del i samhället, vilket dom inte hade förr i tiden.

Idag i skolan har jag fått höra av nästan varenda kille att, "varför får inte vi ha en egen dag då?" och varenda en klagar på att jag är feminist. Vad är det att klaga på? Är det inte bara bra att jag vill göra någonting åt det samhället som vi lever i idag? Är det inte bra att någon vågar stå för sina åsikter och att den personen vill ändra på det? Nej, för det är någonting alla andra måste klaga på, tack vare att dom antingen inte har några egna åsikter eller så vågar dom väl bara inte stå för dom. Klart att ni får hata feminister om ni vill det, men tro inte att vi hatar män. För det gör vi absolut inte, vi hatar bara dom dåliga sakerna som ni kan göra. Och absolut, vi kan också göra riktigt dåliga saker och dem ska man också ta tag i och ändra på. Så ta tag i samhället och gör någonting åt det, för annars så kan ingenting ändras.

Jag tror inte heller att någonting kommer fungera att ändra på innan männen inser att dom måste ge oss den plats som dom har tagit ifrån oss och höja våra löner så att vi också kan tjäna pengar precis som dom. Så män, lyssna på mig nu, vi behöver er för att kunna agera. 
Tack!

/a


skolstart igen

Första skoldagen efter lovet och den började bra med att jag och Amanda stod i caféterian. Vi lekte NINJA. Kommer film på det senare när Amanda har lagt ut det.
Satt också ute i solen idag och värmde oss i vårsolen. Snön håller på att smälta och jag bara älskar vädret. Vill ha sommar nu!
Nu lackar jag ur på alla idioter, så orkar inte blogga för stunden.
Hoj.
/a

love hurts

love hurts, love scars, 
love wounds, and marks,
any heart, not tough,
or strong, enough
to take a lot of pain,
take a lot of pain
love is like a cloud
Holds a lot of rain
love hurts, ooh ooh love hurts
*
I'm young, I know,
but even so
I know a thing, or two
I learned, from you
I really learned a lot,
really learned a lot
love is like a flame
it burns you when it's hot
Love hurts, ooh ooh love hurts
*
some fools think of happiness
blissfulness, togetherness
some fools fool themselves I guess
they're not foolin' me

girlsen

Jag och Tess kom precis hem från staden, var först ner till Cissie och Sara, sen träffade vi folk på Maestro. Har typ låst mig inne hela helgen av olika orsaker, men var riktigt skönt att få träffa flicksen nu.

Kan inte någon bara vara glad för min skull någon gång?

/a

hockeykväll with the family

Snart drar vi till Cissie :)
Tjeckien-Finland
4-3
/a

no life

Är det jag som inte har nå liv eller, ja precis så är det.
-
Sen en tid tillbaka har jag varit trött,
försökt att vara allt på samma gång. 
Så mycket man kan göra och borde och vill. 
Mitt i allt så ska man räcka till. 
Sen en tid tillbaka har jag varit tom, 
och försökt att hitta spår som leder rätt. 
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan, 
och mitt i allt så ska man vara sann. 
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
och samlat damm på min gitarr. 
För allting jag skriver blir ändå för kort, 
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort. 
Sen en tid tillbaka har jag varit tyst, 
och försökt att känna efter hur det känns. 
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van, 
men jag har tröttnat på att vara likadan. 
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag, 
och försökt att vara nån till lags. 
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där, 
och snart har man glömt vem man är.
Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär, 
och insett att jag måste börja om. 
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där, 
men snart ska jag hitta den jag är.
/a

dresses

/a

inte fredagsmys

Värsta fredagen på lääääänge kan man ju säga.
Finns inte sämre.
Hoj!

dress

Om vi säger såhär, klänning är absolut inte alls min stil. Men jag har en på mig idag och det är helt sick.
/a

precis

http://teresariiman.blogg.se/2010/march/glada-tjejer.html#comment
/a

detta är mitt humör just nu:

/a

när blev kärlek så svårt att få?

Jag tror felet är att jag alltid sätter upp en för stor drömbild på en gång, en drömbild om hur man kommer ha det och hur allting kommer bli. Sen när det inte blir som jag har tänkt mig blir jag bara besviken och vill inget mer. Varför ska allting vara så komplicerat? Varför kan det inte bara flyta på som man vill att det ska göra? Här har vi svaret, allting ska skita sig, så är det bara.

Det räcker med att jag är den första du tänker på, när du vaknar och känner dig ovanligt grå.
/a

frullebrulle

Vaknade för tio minuter sen av att Tess kom in i mmitt rum och sa "Men Amanda gå upp nu, vet du vad klockan är?" Så jag fick väl släpa mig upp och äta lite frukost. Klockan är snart ett nu och jag har inga som helst planer för idag, så det var väl skitsamma hur länge jag sov.




/a


sorry

Jag har varit på allmänt dåligt humör hela dagen, så jag vill be om ursäkt till alla jag har tagit ut det över idag. Har ärligt talat varit en riktigt bitch. Så sorry allihopa!
Nu väntar sängen i alla fall!
/a

mat

/a

black beauty

Färgar håret på mig själv eftersom Tess inte ville, eller orkade eller vad fan det var? Fast det spelar inte så stor roll för det är ändå bara utväxten som ska färgas.
/a

mörk choklad <3

Sitter här med min mörka choklad och lyssnar på underbar musik.
/a

nattis

Cissie kom hem till oss på kvällen och som vanligt gick vi väl ner på stan och handlade godsaker. På vägen hem mötte vi upp Anton som följde med oss hem och kollade på yesman. Nu har båda två gått hem och Tess har somnat i sin säng, så här sitter jag som vanligt i min ensamhet mitt i natten och filosoferar. Ska kanske ta och sova lite? Eller kanske inte? Jajja, vi får se.
bjussar på en snyggingbild
/a

nationella prov

Fick just reda på att det blir kemi i nationella provet i no. Fyfan säger jag bara, det är det jag kan minst. Aja, man gör väl sitt bästa!
/a

shopping

Ser gravid och tjock ut, men kommer säkert bättre bilder sen.
Hittade inga rutiga skor i den färgen jag hade förra året, så jag fick dom är blommiga av mamma. Det som är skönt med att shoppa själv är att man har ingen annan att ta hänsyn till, man kan ta allting hur segt man vill och gå till vilka affärer man vill. Mamma kom i alla fall lite senare och fikade med mig och shoppade lite till.
/a

kuppan :*

Ännu en natt har tillbringats hos Sofia och Juri.
Nu ska jag göra mig iordning klart och äta lite, sen åker jag och mamma till kupolen.
Hörs sen!
/a

snowman

FOTORUNDA I SNÖN




/a


lunch




/a


kläder=klart

Jag fick nog till det till slut :)
/a

klädproblem

Vad ska jag ha på mig? Vad ska få klä min kropp denna vackra dag när solen skiner och snön glittrar? Aja, ni får säkert se en bild senare på vad det blev.
Det blir inget stan, för jag ska ändå till kupolen med mamma imorgon eller på torsdag. Så jag ska istället gå hem till Sofia sen :)
/a

frulle

Frukosten smakar gott, men det goda sällskapet Tess gick precis, för hon skulle duscha. Sen ska även jag duscha och jag funderar på att gå ner på stan efter det och köpa en ny foundation.



/a


kladde-k

Tess bakade kladdkaka till mig och sen kollade vi på "Mitt stora feta grekiska bröllop" och "Notting Hill" samtidigt som hon pillade mig i håret i säkert en timme. Riktigt mysigt!
/a

uppfriskande

Promenaden var riktigt uppfriskande och nu känner jag mig mycket piggare och fräschare.
Direkt jag kom hem åkte jag iväg med mamma och hjälpte henne att handla. Nu är jag hemma igen och ska äta lite mat.
den osminkade sanningen och tessans supermysiga kofta som jag har fått låna klär mig idag
/a

nixen

Nu blir det en promenixen med Tess i det "fina" vädret (L)
/a

friends

Jag har gått med i Friends som är ett system i svenska skolor som hjälper och tar hand om folk i skolan som mår dåligt eller blir mobbade. Har tänkt gå med i det länge, men det har först kommit på tal nu. Förra året var jag ändå med på Friendsdagen på skansen, dit det kom Fiendsare från hela Sverige. Då sjöng Darin sin låt "What if".

 
Låten "What If" är framtagen som ett samarbete mellan Friends och Darin. Den handlar om mobbningens allvar och ställer frågan: "Hur skulle det kännas om du själv eller någon av dina nära blev utsatta?". Friends vill få människor att lyssna, ställa sig den frågan och aktivt ta ställning mot mobbning. Målet är att budskapet ska spridas till så många som möjligt - ju fler som går med i kampen mot mobbning desto starkare blir vi!

/a


what if

Vaknade runt tolv idag och kollade direkt på "sommaren med Göran" med Tess. Den får väl kanske 3/5 i betyg.
Idag ska bara jag och Tess ha mysdag, inte ofta som det bara är hon och jag.

Jag har fått tillbaka kärleken till Darin som jag hade när jag gick i fyran. Gosig är han och jag har sett honom live, det är najs som fan.



/a


ändringar

Det blev inte "sommaren med Göran", för vi fick inte igång den. Så istället kollade vi på "eurotrip", trevligt trevligt. Nu har Cissie gått hem och Tess ligger och sover i sitt rum. Blir väl att kolla på en till film för mig, för jag är inte alls trött.
söt tjej ligger ensam i sin säng. pöss
/a

RSS 2.0