härnösand

Den här veckan har vi inte gjort mycket. Vi har mest bara tagit det lugnt. Idag däremot gjorde vi oss iordning och åkte till Härnösand. Vi lunchade med Mirka, Jonte, Elias och Jontes mamma, sen traskade jag, André och Adrian omkring på stan. Det var matmarknad, men vi tittade knappt där. Ångrar dock nu att vi inte åt paellan som var i det spanska ståndet. Vi köpte en liten pool till Adrian och två fina burkar som man kan ha tvättmedel i. På hemvägen svängde vi in på dollarstore och handlade lite smått och gott. 
 

Eurovisionhelg

I fredags åkte vi upp till stugan och jag lagade chili con carne till alla. Till kvällen blev det Let´s Dance, cupcakes och jordgubbar. I lördags kom Mirka och Jonte hit. André och Jonte tog bort resten av hallonbusken och sen blev det grillning och Eurovision till kvällen. Helt galet att Sverige vann, blev så himla glad. Igår åkte vi upp till stugan och gick ett varv runt sjöng, 12,18 km. Sen städade jag ur den lilla stugan och bäddade iordning. 
 
 

Grillkväll

Bilder från ikväll
 
 

Veckan i mobilbilder

Adrian har den här veckan varit lite febrig och hängig. Vi tror att det är fler tänder på g. Han har inte feber nu i alla fall, så det är skönt. Vi har varit ute och gått mycket. Blev lite arg när jag inte såg någon skillnad på vågen, så två dagar har vi gått över 1,7 mil sammanlagt. I tisdags och idag. Det blev en jättevarm promenad idag på förmiddagen, solen lyste och vi gick helt fel tid, då det var som varmast på dagen. Sen gjorde vi oss iordning och åt lunch, sen åkte vi in till stan och gick på föräldragrupp om förskola och inskolning. När vi kom hem skrev Antonia och frågade om vi ville med på promenad, så då gick vi en gång till. Nu på kvällen har vi premiärgrillat hemma och tagit det lugnt på altenen. Jag har klippt gräset också. 
 

marknad

I fredags gjorde vi oss iordning och åkte på marknad i Sollefteå. Vi köpte med oss färska munkar och godisremmar. På hemvägen åkte vi förbi hos svärföräldrarna och bjöd på munkarna. Vi tyckte de var värda det, så som de jobbar och sliter i stugan. Sen åkte vi hem och spenderade resten av dagen hemma. 
Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Efter frukost idag gick vi ut och jobbade i trädgården. Jag har klippt gräset och gjort det fint och André har fyllt igen hålet på framsidan och sått gräs. Sen kom Mirka och Jonte förbi på kaffe, som dracks ute på altanen. Klockan tre började André jobba, så då följde jag med Mirka och Jonte hem till Mirkas bror och vi har varit där hela kvällen. Nu ligger Adrian och sover med sin Ninis. 
 
 
 

rastlös kille

Adrian har sovit max en timme på hela dagen. Och då brukar han i vanliga fall sova tre gånger på en dag i ca 1-2 timmar. Nu har han sovit två gånger i en halvtimme var och han är så himla rastlös och bråkig. Man kan inte lämna honom ensam i en sekund utan att han är framme vid allt han inte får och skrattar åt mig när jag säger åt honom. Det brukar bli så här när vi är ensamma på måndagar, då André slutar klockan sex och det blir lång till att vara rastlösa. Vi har i alla fall varit ute på promenad, så där försvann lite tid. 
 
 

pojkkläder från Zara

Jag älskar barnkläderna från Zara, vill ha allt!
 
 

färdigmålat

Nu är det färdigmålat i sovrummet. Vi har ställt in sängen och allt som inte behöver hängas upp. Vill känna in rummet lite innan man börjar göra hål på en gång.
 
 
 
 

cykeltur

Här kommer lite bilder från när vi var ute och cyklade. 
 
 

Målat och målat och målat

I tisdags var vi på bvc och mätte och vägde Adrian. Han väger nu 10,590 gram och är 73 cm lång. Stora killen! Han är nu på väg över till storlek 80 på kläder, för han har så långa ben! 
I onsdags följde jag och Adrian med Mirka, Jonte och Elias på stan. Adrian fick fina jeansshorts till sommaren och jag köpte strumpor till mig själv. 
Igår var det jättefint väder, så vi var ut och provade cykeln. Jag gick med vagnen och André och Adrian cyklade. Efter halva vägen tröttande Adrian så då fick han sitta i vagnen. Han tyckte det var jättekul och intressant att sitta på cykeln. På kvällen blev vi bjudna på grillat hos Mirka och Jonte. Första gången som jag har ätit ute i år, supermysigt. 
Idag har jag stått i sovrummet och grejat hela dagen. Tejpat, täckt golv, målat, tejpat igen, målat igen och målat igen. Just nu har jag tagit en paus för att slänga i lasagnen i munnen, men ska måla klart sista väggen sen. Och så blir det en till omgång en annan dag. Ikväll förtjänar jag ett fotbad. 

långpromenad

Idag på förmiddagen blev det en promemad med Mirka och Elias, sen kaffe för mammorna och lek för barnen. Sen skulle Mirka iväg, då stannade jag kvar och umgicks med Jonte och Elias. Barnen lekte på rummet och jag och Jonte pladdrade på. När André slutade jobbet åt vi kvällsmat och sen blev det långpromenad med Antonia och Lovis. Det var jätteskönt och det känns i kroppen nu. Nu ligger vi och myser i sängen framför tvn, jag har precis tagit en dusch, så skönt.
 

påbörjat sovrumspiff

I helgen var pappa och Karin här och vi hade det jättemysigt. Adrian skulle få en cykelsits och eftersom jag inte hade någon cykel fick jag pappas gamla. Dom tog också med mina gamla spark upp, den jag åkte runt på när jag var liten, så nu kan Adrian göra det de kommande vintrarna. När vi var på stan fick Adrian också en ny dress. Vindjacka och byxor med matchande mössa till. Nu har André och jag flyttat ut allt från sovrummet och börjar slipa och spackla där inne. Så vi får sova i vardagsrummet tills sovrummet är färdigmålat. 
 
 

Majbrasa

Igår var det majbrasa, så vi åkte hem till svärföräldrarna och hade knytis, kollade på brasan och kollade på humorgalan. 
 
Nu håller jag på och städar, för i eftermiddag kommer pappa och Karin. 
 

RSS 2.0