nyfiken i en strut

Den här dagen började jättebra. Adrian vaknade 06.30, så himla skönt att få sova längre än 05.30. Vi klev upp och lekte lite innan frukost. Han är en riktig liten busunge vår pojke. Han är nyfiken och framåt. Han vill ta och känna på allt. Det är jättekul och lite läskigt. Man är rädd att han ska göra illa sig eller hitta något som inte är bra. Nu sover han i alla fall ute i vagnen. Vi gick ett varv runt kvarteret så han somnade. Han har sovit ganska länge och jag har hunnit städa gästrummet. Pappa och Karin kommer ju hit på fredag. 

Adrian kröp in på toaletten idag och upptäckte sig själv i spegeln. Det tyckte han var spännande.


jordgubbar

När André slutade jobbet idag åkte vi och handlade färg till sovrummet, det blev silverpil. Blir nog skitbra. Sen var vi och veckohandlade, Adrian tycker att det är jättekul och det hörs över hela affären hur glad han är. När vi kom hem lagade André mat och jag oljade in altanen. Skönt att ha det gjort. Nu kan vi ställa ut utemöblerna snart. Nu sitter vi och myser i soffan, kollar på äntligen hemma och äter jordgubbar. 


sol igen

Det blev en skön morgonpromenad och sen frukost hos Mirka och Jonte. Adrian och Elias har fått leka av sig lite och sover nu ute i vagnarna. Jag själv sitter och solar och kollar på när Mirka och Jonte städar bilen. 
När André slutar jobbet ska vi åka och veckohandla mat och köpa färg till sovrummet. 


rainbow

Igår efter att Jonte och Elias hade gått blev vi bjudna på kaffe hos svärföräldrarna i stugan. Det ska bli så härligt nu när våren och sommaren kommer, så vi kan vara där mer. I

Hela förmiddagen idag var jag och Adrian jättesega, så vi sov mest hela tiden. Sen när André åkte på jobbet gick vi upp till svärföräldrarna. Där blev vi bjudna på mat och så tog jag, Antonia, Philip och Adrian en välbehövlig promenad. Eftersom Adrian sov nästan hela förmiddagen idag var han vaken hela kvällen. Nu på vägen hem slocknade han innan vi ens hade kommit ner för backen. Och nu sover han så skönt här bredvid mig. 

Det har varit väldigt skiftande väder idag, regn, sol, regnbåge och rosa himmel, fint.


vårstädning

Idag fortsätter vi med vårstädningen. Jonte och Elias kom hit id 10 imorse och killarna har varit ute sen dess. Jag har haft sysslor inne att hålla på med. Nu är snart hallonbusken borta i alla fall. Det ska bli så skönt att få bort alla buskar och skit i trädgården så att man bara kan bygga ett staket runt om och ha en stilren gräsmatta. Sen ska vi också fixa en liten rutschkana och en sandlåda. Jag har en perfekt bild i mitt huvud av hur det ska se ut och det kommer bli kanon. Barnen har lekt på altanen och ätit lunch och nu sover de ute i sina vagnar. 
 

öppnis och trädgård

Imorse gjorde vi oss iordning och åkte in till öppna förskolan. Vi hade tänkt åka hem på en gång efter det men det blev inte så. Det blev istället lunch på stan med massa andra mammor, pappor och barn. Efter det åkte vi i alla fall hem och fortsatte i trädgården. Vi klippte ner en buske, grävde bort det fula blomlandet och krattade hela framsidan. Nu till kvällen har jag provat att göra sockerfria havrebollar. Vi ska smaka senare. 


sällskapsspel

Idag har jag och André fixat lite i trädgården, men det blåser så mycket så det är inte så roligt att vara ute. Sen kom Mirka, Jonte och Elias hit och jag bjöd på pannkaka. Nu om en stund ska vi hem till dem och spela spel. 


Vårdag

Jag har Adrian var precis ute på en skön långpromenad. Nu sover han på altanen och jag sitter och solar. Nu i veckan ska vi försöka hinna med trädgården. Kratta undan massa löv och gräva bort de vi inte vill ha kvar. 


En helg i Täby

Sen i torsdags har vi varit hos mormor och morfar i Täby och hälsat på. Philip fick i julklapp av mig och André att få gå på en innebandymatch och då fick det bli finalen i globen. I fredags shoppade vi på täby centrum och i lördags var killarna i globen. Då passade jag på att träffa min gamla klasskompis Emma. 
 
 
 
 

sjukstuga

Vi hade det supertrevligt hos Mirka och Jonte i fredags. Vi blev bjudna på god mat och spelade sällskapsspel resten av kvällen. Den natten blev André tyvärr dålig igen. Snorig och hängig, så han är hemma från jobbet idag. Jag och Adrian gick imorse och handlade, så nu håller jag på och kurerar André. Har gjort en vitamindrink på citron, apelsin, ägg, frysta jordgubbar och fryst mango, supergod. Sen ska jag koka te på ingefära, citron och honung. Vi äter alltså nästan bara frukt och bär idag. Jag hoppas och tror att han snart kommer må bra igen. Jag håller också på och tvättar och städar idag, det behövs verkligen. 
Igårkväll var jag och Adrian hos hans farmor och farfar när André var på jobbet. I höstas var vi nästan alltid där på söndagarna, men nu var det längesen, så det var trevligt. Adrian lekte med sin farbror Philip. 
 
 

paradisbadet

I måndags åkte vi med hela Andrés familj till paradisbadet och hade en heldag där. Adrian älskade att bada. Han plaskade och försökte fånga vattenstrålarna, så dit måste vi åka igen. Efter att ha badat en stund skulle vi fika, men då blev Adrian trött så han sov en stund. När han vaknade hade dom stängt barnpoolen en stund, så då fick vi bada i den stora poolen. 
I veckan har vi haft lite sjukstuga här hemma. André har varit dålig och jag har haft otroliga smärtor i min svanskota. I know, så jäkla udda. Har inte kunnat sitta på rumpan så har halvlegat i soffan hela tiden. Nu är det i alla fall bättre så att jag kan köra på med träningen igen. 
Idag har vi varit på öppna förskolan. Adrian lekte med alla barnen på golvet och det är så roligt att se. De försöker ta leksaker ur händerna på varandra och sätter sig på varandra och har inte riktigt koll. Alla föräldrar och barn var med på sångstund också. Nu är vi hemma och ska träna, sen till kvällen ska vi bli bjudna på middag hos Mirka och Jonte. 
 
 

syster, bästa vän, själsfrände

Nu ikväll fick jag en sakna-Minis-attack! Världens bästa vän, vad vore jag utan dig? Visst går vi varandra på nerverna väldigt ofta och visst vill jag bara ge dig en smäll på käften ibland. Men i grund och botten är vi helt oslagbara tillsammans. I hela mitt liv har du funnits med mig, i vått och torrt. Vi har bråkat och blivit sams, skrattat och gråtit, slagits och kramats. Mest av allt har vi kramats, typ hela tiden. Har alltid suttit bredvid varandra på släktmiddagar och inte kunnat slita oss från varandra. Det bästa av allt är att trots att jag har flyttat så finns du alltid där. Du är min syster, bästa vän, själsfrände. Vi är så olika men så lika. Jag älskar dig föralltid, ville bara bekräfta det för dig ännu en gång <3
 
Varning för otroligt charmiga bilder 2004-2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

påskhelgen

Det har varit otroligt segbloggat ifrån mig, men jag har haft problem med bilderna och det är inte roligt att blogga utan bilder. Vi har väl som vanligt umgåtts med familj och vänner. Jag och André var förra lördagen och shoppade massor. En ny bilstol till Adrian, lite inredning, det sista till Adrians rum osv. 
 
Nu har det i alla fall varit påskhelg och vi har haft fullt upp. I fredags var vi på påskmiddag hos Andrés föräldrar. Alla hade gjort lite mat var, jag stod för farmors spenatomelett, laxpaj, matbröd och tårta. Jag var sjukt nöjd med tårtan. Den var den första tårtan jag har gjort med figurer och marsipantäcke. Adrian och hans kusin Lovis var påskkärring och påskgubbe, dom är ju så himla söta. Vi alla blev kvar över natten och åt en god frukost alla tillsammans igår. Efter frukosten tog jag och svärmor en timmes promenad med barnen och sen gjorde vi oss iordning för att åka och fira Andrés farbror som fyller 50 år. Det blev mat på en bufférestaurang och sen åkte vi hem till dem och drack lite vin och umgicks. 
 
Idag har vi ätit påsklunch av det som blev över och resten av dagen ska vi bara ta det lugnt. Imorgon åker vi med hela Andrés familj på paradisbadet och har det skoj. 
 
 
 

RSS 2.0