En pysselhelg

Jag har haft en innevecka på skolan. Första halvan bestod av redovisningar på pedagogikkursen och andra halvan startade vi upp svenskakursen. På torsdag kväll vad jag helt utmattad, så jag bestämde mig för att skippa föreläsningarna på fredagen och bara åka hem till mina pojkar. Vilket jag gjorde helt rätt i. Jag däckade i soffan så fort jag kom hem. Sen myste vi bara resten av dagen. 
 
Igår gjorde vi ett ryck och började rensa garaget. Vi bytte även plats på utemöblerna och gräsklipparen med snöskyfflar och pulkor. Adrian blev besviken över att man inte kan åka pulka här än, så han låtsades istället att det var en båt och satt bara i den på gräset. Jag gick igenom alla Adrians gamla kläder och sorterade efter storlekar, så att det blir lättare att hålla koll på allt sen när man ska börja sälja iväg lite och så. Jag plockade även ut hans kläder som han hade på BB och fixade iordning hans minnestavla. 
 
Idag har vi städat lite här hemma, men annars bara chillat. Jag har äntligen beställt hem utebelysning. Tredje vintern vi bor i huset. Bättre sent än aldrig säger man väl. 
 
Imorgon är vardagen tillbaka. André jobbar eftermiddag hela veckan, Adrian ska till förskolan och jag ska plugga arselet av mig. 
 
 
 

RSS 2.0